До простя ли?

• 8 141
  • 261
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Няма значение дали технически попада в графа "изневяра" или не, ако те кара да се чувстваш зле.

# 76
Няма значение дали технически попада в графа "изневяра" или не, ако те кара да се чувстваш зле.

Караше ме, но след поста тука и повечето мнения, си дадох сметка, че щеше да е лошо ако беше се стигнало до връзка при тях, а не само до секс

# 77
Мисля, че си нямаш представа какво значи връзка и този човек се възползва от теб както си му е удобно.
Не се връщай назад. Умните хора вървят напред, останалите тъпчат на едно място, преповтарят до припадък едни и същи грешки.

# 78
Мисля, че си нямаш представа какво значи връзка и този човек се възползва от теб както си му е удобно.
Не се връщай назад. Умните хора вървят напред, останалите тъпчат на едно място, преповтарят до припадък едни и същи грешки.

Значи аз съм тъп и щастлив. Не е хубаво да се генерализира.

# 79
Авторката вече не пише - дали е простила или не... Май е време за ключ...

# 80
Авторката вече не пише - дали е простила или не... Май е време за ключ...

Не пиша, защото не съм взела никакво решение.
Имаме контакт с въпросния младеж,но все още съм на 2 акъла.

# 81

Въобще прочита ти на цитата не е коректен. 🤷‍♀️

# 82

Въобще прочита ти на цитата не е коректен. 🤷‍♀️

Защо? Всеки разбира думите на другия според капацитета си. Аз така съм ги разбрал.

# 83
Предвид другите неща споделени от авторката, тва в началото кво е ставало не е чак толкова от значение. Но все пак началния период на отношенията също е важен, върху слаба основа пробвай да строиш висока сграда....
Лъжи, кофти и пренебрежително отношение, намерени трети лица, всичко тва си дава отражение за напред. Дори и при налични други договорки.

# 84
Предвид другите неща споделени от авторката, тва в началото кво е ставало не е чак толкова от значение. Но все пак началния период на отношенията също е важен, върху слаба основа пробвай да строиш висока сграда....
Лъжи, кофти и пренебрежително отношение, намерени трети лица, всичко тва си дава отражение за напред. Дори и при налични други договорки.

Казва че се е осъзнал и че не би постъпил отновооо така. Изглежда доста решителен да оправи нещата, виждам че не му е все тая, но все пак си имам едно на ум

# 85
Ти искаш ли да си с него?
Ако да, остави го да оправя нещата и да се инвестира хубаво в тези отношения. Да си спечели доверието ти. Да се постарае.
Да не вземеш и ти да тръгнеш да оправяш нещо, и накрая да се окажеш отново сама.
Бързо ще си проличи дали наистина иска да е с теб, или мисли, че като направи някое half-ass усилие ще стане на неговата.

# 86
Не е добре да продължавате, щом го обвиняваш и смяташ, че трябва да изкупува вина. Вие сте се разделили. Значи в неговото и твоето съзнание това е бил края. Значи сте били свободни. Щом сте били свободни, може да правите каквото искате. Сега се събирате. Това е нова връзка. Няма виновни за нищо случило се докато не сте били заедно. Това ако не си го набиеш в главата, няма да се получи.

# 87
Ако бяха роботи, може би щеше да е възможно. Но не са роботи, хора са, а хората имат емоции, които не е нужно изобщо да отговарят на разбиранията на някой друг.
Щом се чувства наранена от него, значи така се чувства и това е положението.

# 88
Така е. Но понякога нашите емоции оказват не само положително влияние, но и негативно. Примерно тя изпитва любов към пича и ако дава любов и желае щастието му - това ще изпраща положителни вибрации. Докато ако сега смеси любовта със негативна емоция (яд/злоба/завист/срам/отмъщение) това ще има своите последствия - пичът ще усети това и е възможно вместо да имат хубава връзка да имат гадна връзка и да преживеят лоши моменти.

# 89
А някой казал ли й е да го мрази и да му отмъщава? Казах й да стои пасивно, и да види какво ще направи той. Дали изобщо е искрен, или се е сетил, че му липсва сексче.

Той е решил, че иска да се събира отново с нея, не тя. Ако тя иска да му дава шанс, то нека да го остави да оправя нещата, и да се видят някакви дела, а не само мили думички, на които тя да се върже.

Общи условия

Активация на акаунт