Дванайсетокласници - последен първи учебен ден - Тема 1

• 49 122
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз, понеже съм мързелива, щях да ползвам посредник. Обаче, понеже съм и недоверчива, щях и сама да си проверявам всичко. И накрая от мързел щях да свърша двойна работа - хем сама да се бъхтам, хем да се срещам с посредници и да им проверявам работата. Joy

# 451
  • София
В движение чета в сайта на Грьонинген и виждам, че за тази година искат академична справка, само ако си с професионална гимназия. За останалите се попълват формуляри за предметоте, които ги интересуват.

Санака, и аз ще съм така. 🤣

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 17:27 от Слънчевата

# 452
  • Варна
Червенокоске, 550 пише за избраната от него специалност .

# 453
Санака и аз съм от същия отбор Simple Smile. Даже вече ходихме на среща в Интеграл, а и в АК си имат отдел за тази работа (да им помага), ама аз за по-сигурно Simple Smile

# 454
Червенокоске, 550 пише за избраната от него специалност .

За съжаление гледаш нещо съвсем друго, и то не е бройката за специалността. Никога фиксус няма да видиш с такива числа. Линк:
https://www.rug.nl/fse/education/numerusfixus/

# 455
  • Варна
Благодаря , Червенокоске! Simple Smile
Явно ще вися във форума отново , а не бях влизала с години …

# 456
  • Отвъд алеята зад шкафа
Сигурно ли е, че не приемат от професионални гимназии въобще или само за някои специалности е така? За История, Международни отношения, Английска литература пак ли е така?

# 457
  • София
Ама вие двете не говорите ли за различни неща?. Деската говори за бизнес, червенокоска за AI?

# 458
  • София
Хм, май самият университет си противоречи. От една страна казват кои съм им numerus fixus програмите и тази на Деска не е сред тях. От друга страна пишат, че това е numerus fixus програма.

# 459
  • Варна
Ама вие двете не говорите ли за различни неща?. Деската говори за бизнес, червенокоска за AI?

Аз затова подчертах “ за неговата “ специалност , но после като се замислих 550 си е бая цифра за “ ограничен прием “ .
Нищо де, започвам да си записвам въпросите към Юнифай , като не намирам точната информация . 😭

# 460
  • София
Не е в списъка, защото е друг факултет. Това е списъка на факултета по науки. 😂

# 461
Може, може, че аз в движение пиша, сори ако съм подвела. Не съм ровила за другите специалности, аз съм с AI.
Най- сигурно е да се запита университета какви кандидати приема, за да няма разочаровани.
П.с. явно мешам кой каквоще кандидатства, извинете ме. И все пак ако има нещо за унито или града въпроси, там ще помагам.

# 462
  • Варна
Ето линк към инфото , откъдето шотнах
https://www.rug.nl/bachelors/international-business/

# 463
  • София
Да, на bora момчето е ориентирано към AI.
Червенокоске, как е климата в Грьонинген? На младежа му се струва много на север. И на мен също, де. Брррр

# 464
  • София
Климатът в Холандия е ужасен навсякъде. Joy

Общи условия

Активация на акаунт