Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 44 466
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Влизам ,за да дам отзив за Grand Royale Hotel and Spa.Миналия месец бяхме там и останахме много доволни.Избрах го по отзивите в нет-а и не съжалявам.Та реших да пиша тук,ако някой се интересува за в бъдеще.
Бяхме в двуспален апартамент със закуска и вечеря.Стаите чисти и уютни.Дневната с бокс,мека мебел и маса за хранене.Не се готви в бокса,но има посуда,хладилник,микровълнова и кана за гореща вода.
Имахме 2 тоалетни-чистота на ниво.
Помислено е за дребни неща като-клечки за уши,шапка за баня,шивашки принадлежности,гъба за обувки,чехли,халатите са безплатни.
Направи ми пирятно впечатление,че един от тях беше детски.Съобразили са се не само с бройката ,но и с възрастта на гостите.
Басейнът-голям и чист,една идея по-хладен за моя вкус,но бързо се свиква,има и детска час,както и джакузи.Спасител на линия.
Фитнес,солна стая и сауни,но ние не ги посещаваме и не мога да дам отзив.
Ресторантът-чисто,закуските-обилни,вечерите също бяха добре,но няма голям избор от към основни ястия-едно пилешко,едно с риба,едно постно и едно с друг вид месо(свинско, телешко или скара).Гарнитури,салати и десерти-голям избор.Помислено е и за бебетата-имаше бебешки бисквити,каши,пюрета,кус-кус.Храната е с добро качество,чай,кафе,сок-хубави марки,сосове към храните на Хайнц.
Забавления за децата също има-в двора има люлки,пързалки,хамаци,кула за катерене,мини вратички за футбол,мрежа за волейбол,колелета под наем.Вътре-кино всяка вечер с пуканки,обичайните машинки с жетони,тенис на маса,детски кът ,има и малка библиотека с книги.
Почиства се всеки ден и се оставят хигиенни материали.
Като цяло сме изключително доволни от хотела.И съотношението цена-качество е повече от добро.
Не ми хареса ,че е отдалечен от центъра и изоставения хотел в съседство,който се руши.
Бяхме на последен етаж и гледките бяха прекрасни.
Пак ще се върнем със сигурност,останаха доста неща за разглеждане.
Дано съм била полезна.

# 166
  • Бургас
Влизам ,за да дам отзив за Grand Royale Hotel and Spa.Миналия месец бяхме там и останахме много доволни.
Има ли климатик?

# 167
Имаше в дневната.В спалните-не.Но беше прохладно,отваряхме прозорците и не сме го ползвали.Има и радиатори в стаите за зимния сезон.И сушилник.
Също да добавя,че има масичка със столчета на терасата.
За тези с животни-в книжката в стаята с условията на хотела пишеше,че има стаи на първия етаж в които могат да се настанят хора с любимци.Не се уточняваше размера на животното,но струва 30лв на вечер.

# 168
  • Сф
Идвам с обещания отзив за Кемпински Банско.
Знам, че хотела е по- висок клас , но за мен си заслужава. С уговорката ,че бяхме през седмицата, неделя- сряда. 3 нощувки НB, 3 ма възрастни. 1680 лв. Ъпгрейднаха ме безплатно гледка планина, като цяло уточненията се правят с отдел резервации, така че не мога да съм сигурна за вашата цена. Съветвам да звъните, ако се запътите натам , за да се възползвате от евентуални отстъпки и по- добра цена както се получи при нас.
Като цяло е много спокойно. Нямаше наплив ,въпреки че има постоянно пристигащи групи чужденци. Като контингент - чужденци предимно ( Израел) , много възпитани , българи на възраст също и с бебета много. Ама съвсем мънички Simple Smile , много им се радвахме. Няма крясъци, нахалство и тн гледки. Спа то - много добро! Вътрешен със стълби и за плуване 1,60 , 28°, не ми беше студен , вътрешно джакузи до него . Хората се съобразяват , няма по сто човека или струпване. Спа то , всичко има , аз не влизам много по жегата , но мм беше доволен. Деца в Спа то ,над 14. Спазва се. Поне не видях , както в Лъки например. Изобщо , може да се почине пълноценно. Това и направихме. Навън отново джакузи , 2 басейна ( сезонни) и един бебешки - много топъл. Хотела е от 5 блока , ние бяхме в 1 ви, най- далеч от спа и ресторанти , но всичко е удобно. Едно е до кабинката точно. Пиша това, защото се заговорих с едни евреи и те бяха в блок 5 , така и не разбрах откъде слизат и обикалят ли, че минаха по една за мен козя  пътечка през двора, На някой може да е важно. Аз съм с увреждания и се съобразиха с изискванията ми. Не съм сядала в количката , но като цяло имах тези условия, без затруднения, ако реша.
Стаята - джуниър суит , ако не бъркам, 48 кв.м. Детето беше в една ниша , обща е стаята , но достатъчно широка. Минус- един контакт до спалнята. Не знам навсякъде ли е така , но сигурно. Няма комарник на вратата, но на прозореца има. И сушилник няма на терасата , но не ми е трябвало и не съм питала изрично. Други минуси не се сещам. Имахме капандура на покрива ( пети етаж), над спалнята, романтика Simple Smile , виждаш звездите. Климатик има централен , нагласяте си го индивидуално. Стана ми смешно, защото преди това гледах някаква влогърка, която се оплакваше, че умряла от жега примерно и с тоя централен климатик..не е знаела да си го нагласи просто, но не и попречи да оплюе. Стаята наистина леко вече е поовехтяло ( пак по нея)  , но много чисто и удобно. Комплименти вода всеки ден и капсули Лаваца. За чистачка , натискаш копче като излизаш и като се върнеш - всичко топ! Защото ние и се разхождахме. Халати, чехли, хавлии , всичко ок. Персонал - любезен, съпричастен. Но! Имаше дечица , млади , не знаят защо са там , мъчат се , явно се учат, няма проблем, защото веднага се притичва по- висш за помощ. Има от цял свят персонал. Аз срещнах турчин сервитьор, руснак също. На ниво. Явно от постоянния и по- стар персонал. Някъде обаче се губи връзката , защото няколко пъти имахме объркани сметки, не в наш ущърб! Така че , смятайте си, аз по навик. Simple Smile
Може и едно нещо да е и да объркат 😁😃
Най- хубавото! Храната в ресторанта. Били ресторант на годината - хотелски . Не знаех. Наистина екипа е номер 1! Наистина най- вкусните и страхотно презентирани ястия и десерти! Съвсем скоро бях в Андре, бият го!
На всички ни беше много тъжно да си тръгнем.
Представям си зимата какво вълшебство е, че моите карат ски, но тогава цените не са за нас. Дано все пак!
Като завършек две думи:
За някой може да не е неговия хотел, но на нас ни пасна идеално. Една от най- добрите ни почивки в Банско . Много ценя спокойствието и удобството вече просто. А там го получихме на ниво.

# 169
PureLove-не разбрах дали външните басейни (не бебешки) са топли. Вътрешният за мен е хладен-температура за плуване,а не за плацикане. Всичко друго звучи топ,но за мен е много важна температурата на басейните

# 170
  • Сф
PureLove-не разбрах дали външните басейни (не бебешки) са топли. Вътрешният за мен е хладен-температура за плуване,а не за плацикане.
Всичко друго звучи топ,но за мен е много важна температурата на басейните
Ами според детето (16г) горния външен е студен. Долния е добре, но ние минаваме и през горещото джакузи, сауни,  та не е много ясно. Не видях написани градуси. Трябва да питате ,защото мисля долния външен именно  е отопляем , целогодишно и сигурно като захладнее е по- топъл. Но мисля разбирам какво питате - не е за плицикане , плюс че е 1,60 равномерно навсякъде. Хладен  беше. За нас добре, за вас вероятно - не. Даже аз затова се насочих към Банско ,а пропуснах Велинград. Не ни понася топлото Simple Smile.
Да добавя , Спа то работи 9-21часа. Имаше желаещи и вечер да плуват и тн.

# 171
В сайта на Лъки-Банско още в началото има снимка, която изобщо не е от България, но илюстрира оферта в Банско.

Ако отида, къде ще видя това от снимката?
Не съм била в хотела досега, но прави лошо впечатление използването на чужди снимки за реклама.Чудя се дали и другите снимки от хотела са автентични или са заимствани от други хотели.
А ето и оригиналът в италианските Алпи

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 21:00 от maya_alex

# 172
  • Сф
Хахаха, вярно. Отворих да видя. Гледам Пирин, някакъв връх  и после това... 😂😂
Поне Хималаите да бяха ,че имат някаква там Аюрведа клиник
Пишете им - нелепо е.

# 173
Хахаха, вярно. Отворих да видя. Гледам Пирин, някакъв връх  и после това... 😂😂
Поне Хималаите да бяха ,че имат някаква там Аюрведа клиник
Пишете им - нелепо е.
Още повече че спокойно може да сложат истински снимки на Пирин и околността, които да са също толкова красиви, с тази разлика, че ще са автентични.

# 174
Тези от Лъки Банско яко се изложиха. Това са Доломитите

# 175
  • Сф
Писах им , да видим Wink
Може да е търсен дефект 🤣 ( глупаво)

# 176
  • София
Аз имам лоши впечатления за Лъки без да сме го посетили. Звънях за въпрос относно резервация на два различни телефона няколко пъти в последователни дни и така и не отговориха.
Лятото таксуваха гостите си допълнително по 25 лв, за да използват външния басейн към хотела. Освен това е пълен с външни посетители и това най-вече ни отказа.
Бяхме във 4 points by Sheraton- хубав хотел за лятото заради външния басейн, но като цяло не отговаря на претенциите си. Заливат с реклами чрез инфлуенсъри, които не са отбелязани изрично като спонсорирани или партньорски и според мен не показват честно какви са реално нещата в хотела. В спа зоната работеше само една сауна, нямаше чадъри на детския басейн, а само шезлонги, терасата към стаята беше покъртително мръсна без един стол даже. Закуската бих нарекла скромна.

# 177
Препоръчайте в района хотел, може и къща с топъл външен басейн. Посетихме наскоро Вила Виктория в Баня, хареса ни, но не обичаме да ходим на едно и също място

# 178
Препоръчайте в района хотел, може и къща с топъл външен басейн. Посетихме наскоро Вила Виктория в Баня, хареса ни, но не обичаме да ходим на едно и също място

Русковец, Добринище. Тъкмо сега му е сезона, тъй като има само вътрешен басейн.

едит: прочетох "вътрешен" и подведох с препоръката Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 22:26 от Emilova_85

# 179

Русковец, Добринище. Тъкмо сега му е сезона, тъй като има само вътрешен басейн.
Търси се външен басейн......

Общи условия

Активация на акаунт