Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 44 574
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Има ли някой със скорошни впечатления от хотел Premier luxury mountain resort.

# 151
Мнения за Грийн Ууд?

# 152
  • Пловдив
Преди години сме ходили в Грийм Ууд, беше супер...сега нямам идея.
И аз събирам мнения къде в Банско на 3, 4 дни...
От Св. Иван Рилски имаше доволни, нали?
Вилите им са в отделна, отдалечена сграда, нали? По-добре апартамент да гледам.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 08:50 от mystic woman

# 153
Преди години сме ходили в Грийм Ууд, беше супер...сега нямам идея.
И аз събирам мнения къде в Банско на 3, 4 дни...
От Св. Иван Рилски имаше доволни, нали?
Вилите им са в отделна, отдалечена сграда, нали? По-добре апартамент да гледам.
Да, ние много харесваме Св. Иван Рилски и в момента имат следните промоции:
https://www.saintivanrilski.com/offers-and-vouchers
Вилите нямат топла връзка с хотела. По-добре е настаняване в хотелската част, където базата е реновирана.

# 154
  • София
Някой с отзив за Сейнт Джордж, който е ходил скоро де? . Търся някъде апартамент, басейн, закуска, да пускат куче. В района на Гондолата.. За зимата... Прилично да бъде... И храна и база Thinking

# 155
  • София
А някой да е посетил 4 points Шератон?
Дали е подходящ за спокойна почивка с дете? Басейн, разходки ни е идеята.

# 156
Интересувам се от два хотела Аспен Ризорт голф, Банско и Аспа вила, с.Баня. И двата ги дават с външни минерални басейни, но дали е топла водата във външните басейни ме интересува? Ако може да споделите и впечатления от двата хотела.

# 157
Аспен голф - два пъти седмично пълнят вода - две цистерни минерална . Приятна е, но не е топла.
В Баня има минерални извори и повечето комплекси там са със собствени минерални води. Аз харесвам и препоръчвам Вила Виктория.
В околностите можете да нощувате навсякъде и да отидете на басейн в Добринище( два минерални голям с бар и детски с течаща гъбка и джакузи с минерална вода . Цените са доста прилични и в заведенията и за вход ( 18 лв възрастен и детет до 4 г. Безплатно )
За деца в района има супер забавления- езда на коне и понита,  водна пързалка на Бъндеришка поляна, Рила фън парк ( и там входа е смешен нещо под 20 лв)
Ако не сте с малки деца Аспена ще Ви хареса за релакс, въпреки по студената вода,  но пък има отделна зона с по плитка вода , която е значително по топла за децата.

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 08:11 от JustMila

# 158
Някой с отзив за Сейнт Джордж, който е ходил скоро де? . Търся някъде апартамент, басейн, закуска, да пускат куче. В района на Гондолата.. За зимата... Прилично да бъде... И храна и база Thinking
Хубаво е там,бяхме края на май месец.На нас ни хареса.Храната беше прилична,също и стаите.Ние бяхме в апартамент.Има конвектори, в стаите.За лятото както е това горещо,не би било подходящо, защото няма климатици.
Много ни хареса гледката от бара
,Александра бар.
Водата в басейна ми беше студена, джакузито пък имаше захабен вид.Исках да изпробвам СПА зона,но се оказа, че тогава никой не ми вдигна за да си запазя час.Иначе в отзивите, които съм чела пише,че е на ниво.

# 159
Здравейте, търся прилично място със закуска и вечеря на поносими цени - да ми препоръчате нещо? Отзиви за апартхотел Роял Банско?

# 160
Здравейте, скорошни отзиви за Лъки Банско? Как е спа- то, храната? Мисля да изненадам мъжът ми за годишнината ни.Благодаря!🤗

# 161
Здравейте,  а в Зара Банско някой да е бил това лято?

# 162
  • Сф
Здравейте, скорошни отзиви за Лъки Банско? Как е спа- то, храната? Мисля да изненадам мъжът ми за годишнината ни.Благодаря!🤗
Не мота да кажа за Лъки сега, но преди сме били. Сега се колебаех какво що, с голямо дете и Лъки не ми беше в полезрението именно заради фактора деца и спокойствие и по спа то.
В Кемпински сме ,засега сме много доволни. Не знам дали ще ви направи голяма разлика цената обаче. За мен е по- добрия избор за събитието ви. Ако решите. Ще пусна подробен отзив след дни като се приберем.

# 163
  • на Земята
Здравейте,не знам къде да задам въпроса си.Моля,да  ме извините, ако не е правилната тема!
Мислим да направим почивка в периода  22.09. в Банско или Добринище,като мислим за разходка до хижа и връх Безбог.Мислите ли,че е подходящият период?

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 00:41 от kikitooo

# 164
Здравейте,не знам къде да задам въпроса си.Моля,да  ме извините, ако не е правилната тема!
Мислим да направим почивка в периода  22.09. в Банско или Добринище,като мислим за разходка до хижа и връх Безбог.Мислите ли,че е подходящият период?
Стига да не се изливат някакви ужасни дъждове, времето е напълно подходящо.

Общи условия

Активация на акаунт