Препоръчайте ми хотел в Банско тема 3

• 44 400
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, моля за по-скорошни (летни) впечатления от Пирин голф. Благодаря
Здравейте, и аз се интересувам от Пирин голф, видях, че имат оферта за All inclusive. Колебая се между него и хотел Русковец в Добринище.

# 241
Влезте във ФБ групата с Деца на море & планина. Там имаше доста кофти отзив за Пирин голф от последните дни.

# 242
Предполагам кода на Йетел е един и същ ( нееднократен). Преди време и аз ползвах такъв. Резервирала съм през сайта на хотела.
Възможно е да е индвидуален, ако иска дамата да го сподели след като го ползва.

Кода е валиден само за офертите, които не са промоционални.
Техните оферти 4=3 нощувки в момента са по-изгодни .
Ако искате го качете.
Няма да се възползвам от него.

# 243
Здравейте,преди не посещавахме хотели ,които предлагат изхранване,освен закуска,защото предпочитахме да пробваме различни места и храни,но откакто имаме дете все по-трудно се получава,за да не се мъчим търсим хотел ,който има занимания за дете на 7г,добра храна и хигиена,има доста хотели и се спрях на няколко,изчетох и част от вашите коментари разбира се,като за нощувка не можем да отделим повече от 400лв.Тези са на които се спрях,ако някой е ходил в повече от един бих се радвала на мнение.
- Свети Георги Банско
- Иван Рилски Банско
- Ува Нестум
- Емпайър Хисаря
- Регнум

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 15:56 от Ан3л

# 244
  • Бургас
Скорошни мнения за Катарино?

# 245

Като знам преди 2 г  какви бяха цените ,сега не ми се мисли ....
Поне вече имат по-голям външен басейн и май климатици в стаите.
Изпукахме от жега за не-скромна сума 😵‍💫

# 246
  • Бургас

Имат климатици от юни месец. За цените е ясно, че са високи. Миналата година за подобни цени изпукахме от жега в Иван Рилски - повреда в климатична система, която не отстраниха, докато бяхме там при 36градуса навън... Басейни - претъпкани, храна - компромисна.... За мен ненужно прехвален. Сега от събота съм на Катарино, ще пиша отзиви после...

# 247

Имат климатици от юни месец. За цените е ясно, че са високи. Миналата година за подобни цени изпукахме от жега в Иван Рилски - повреда в климатична система, която не отстраниха, докато бяхме там при 36градуса навън... Басейни - претъпкани, храна - компромисна.... За мен ненужно прехвален. Сега от събота съм на Катарино, ще пиша отзиви после...
И ние бяхме на Иван Рилски  миналата година и нямаше вентилация ,но в стаите беше добре ,не беше жега ,но и Т навън не бяха много високи .Само жега се усещаше в ресторанта когато се напълни.
Откъм храна ,не бих казала че имаше компромиси.
Не беше препълнено по наше време и беше много спокойно.
На Катарино цените  обаче, не мисля че може да се сравняват с Иван Рилски ..  Това по спомен преди 2 г 😅

Приятна почивка 🌸🌸🌸

# 248
  • на земята
Здравейте ,искам да ви попитам за Гранд хотел Терме Баня,незнам дали тук е удачно.Прочетох във Фейсбук група много лоши отзиви за храната,стаите нили отдалечени,с дете сме на 12 години,дамата каза,че всики СПА са за деца над 14 години,абе с две думи лоши отзиви.Бихте ли споделили ,ако някой е ходил скоро?
Благодаря ви

# 249
Не съм била в този хотел, само отвън съм го разглеждала, ако спечеля от тото може и да отида. Но влязох в сайта му, никъде не прочетох, че спа-то е за над 14г. Освен да е за някоя парна баня, сауна, нещо специфично. Със сигурност в басейните няма ограничение. За храната, също не вярвам. Та това е 5 звезден хотел. На мен информацията от разни групи ми прилича на "гроздето е кисело". Цената е сериозно висока.

# 250
https://grandhotel.bg/spa-therme/

Ето тук са описани басейните и кои са за деца над 14 години. Спа зоната  навсякъде мисля, че е за деца над 14 години.

Били сме в Терме преди 2 години, тогава детето беше на 3 години. Мнението ми е изцяло положително, но от тогава е минало доста време, много неща са построили (последно гледах, че има въжен парк) и е възможно качеството да е занижено. Няма да ме учуди нищо.

# 251
Аз бях там миналия Великден, всъщност само в СПА-зоната, защото ползвах безплатен вход като гост на задния хотел. Беше невероятна навалица, въпреки това ми хареса. Не одобрявам само силната техно музика на външните басейни, която тотално скапва почивката на хотела, в който бях отседнала и се чува на километри. Стаите на Термето обаче бяха доста отдалечени от тази шумотевица и предполагам е помислено в това отношение.

# 252
  • София
Последни впечатления за гранд хотел Банско - храната беше прилична и разнообразна ,но СПА - то е смехотворно. Басейна вътре е просто изключително малък за капацитета на хотела. Събота беше като супа със сардини вътре. Дори не направих опит да влезна.

Изрових малко снимки на храната там  -

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 12:09 от paranoir

# 253
Може ли препоръка за задения в Банко, Добринище и разлог с вкесна храна и да не са много скъпи.

# 254
Това съм си го записала от ФБ група - Канчето в Разлог. Било много вкусно, освен евтино. Планирам да го посетим като отидем в района.

Общи условия

Активация на акаунт