Добре дошли в Люлин! Тема 33

• 43 618
  • 654
  •   1
Отговори
# 465
  • Beyond the stars
Вчера минах- работи. Само втори етаж вече. Дъглас и CCC се подготвят за отваряне в мола.

Колко яко за Дъглас.
А Deichman няма да го отварят пак ? На негово място ще е CCC ?

# 466
Да, само CCC. Ще има и Teodor. Много се кефя за Дъглас Simple Smile

# 467
  • Beyond the stars
Да, само CCC. Ще има и Teodor. Много се кефя за Дъглас Simple Smile

Заприличва на истински мол. Reserved ми липсва и Зара, ама да не бъдем нахални. Bowtie

# 468
Някой знае ли какъв магазин ще отварят в новия блок, срещу Гофрети в Люлин 4?

# 469
Здравейте, търсим нов личен лекар за малкия в Люлин, че сегашния е в Дружба и е много далече. Изнервя се по пътя, на година и половина е. Звъняхме вече на общо 8 лични лекари педиатри в района, но никой не приема нови пациенти и вече почваме да се отчайваме. Можете ли да препоръчате някой добър личен лекар педиатър, който да записва нови пациенти?

# 470
Нашата лична лекарка си прекрати практиката точно преди нова година. Разбрахме случайно... ситуацията е: при който ви вземе, а не при който желаете. Иначе и моята лична лекарка е в Дружба и май там ще си остана.

# 471
и моята лична лекарка не е в квартала, а в Токуда. Така е, както е казала amini - който вземе/записва. Само се моля моята да не се пенсионира скоро, че ще загазим...

# 472
  • В твоето съзнание...
В Люлин трудна работа, но в 8-мо ДКЦ в Надежда има няколко, които записват - Мухтарова, Колев и още една дама, на която обаче не помня фамилията.

# 473
Препоръчвам доктор Вадим Ангелов-12 ДКЦ, записва пациенти
https://www.dkc12.com/base1.html

# 474
Препоръчвам доктор Вадим Ангелов-12 ДКЦ, записва пациенти
https://www.dkc12.com/base1.html

и понеже има много пациенти, чакането е от тук до края на коридора (почти всеки път). Децата ми са там, понеже моята не е педиатър и го ползвам само и единствено за бележки (в много краен случай) и за тия пусти училищни картони. Иначе не разчитам да се доредя за преглед...

# 475
  • София
В Люлин трудна работа, но в 8-мо ДКЦ в Надежда има няколко, които записват - Мухтарова, Колев и още една дама, на която обаче не помня фамилията.
Ние сме при д-р Мухтарова.
Бяхме при д-р Борисова. Тя си прекрати практиката и търсех лекари в Люлин. Няколко месеца бяхме без ЛЛ. Малко преди началото на учебната година отидох в 8-ма и си рекох "все някой ще ме вземе Joy". Оказа се, че Мухтарова е "наследила" пациентите на Борисова. Та имаме ЛЛ.

Лекарите от Апекс (целият коридор) се пенсионираха. В момента има само млади лекари. Мисля че имаше информация за приемане на нови пациенти. На кабинета с/у Мухтарова.

# 476
  • В твоето съзнание...
Ние сме при д-р Мухтарова.
Бяхме при д-р Борисова. Тя си прекрати практиката и търсех лекари в Люлин. Няколко месеца бяхме без ЛЛ. Малко преди началото на учебната година отидох в 8-ма и си рекох "все някой ще ме вземе Joy". Оказа се, че Мухтарова е "наследила" пациентите на Борисова. Та имаме ЛЛ.

Лекарите от Апекс (целият коридор) се пенсионираха. В момента има само млади лекари. Мисля че имаше информация за приемане на нови пациенти. На кабинета с/у Мухтарова.

Точно така, там лекарката приема, но не мога да и запомня името.
Колев поне до скоро също записваше, но при него винаги има доста хора. При Мухтарова е доста спокойно, има записване на часове през Супердок и аз поне до сега не съм чакала особено много.

# 477
  • 1st floor
Имам направления за профилактични изследвания - кръв, урина, гинеколог, мамолог. Проблемът е, че работя с работното време на докторите. Има ли в квартала или накъде в околните гинеколог и мамолог, които работят в събота? Като първият държа да е И добър. Grinning Кръв и урина мисля, че в Бодимед взимат в събота.

# 478
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имам направления за профилактични изследвания - кръв, урина, гинеколог, мамолог. Проблемът е, че работя с работното време на докторите. Има ли в квартала или накъде в околните гинеколог и мамолог, които работят в събота? Като първият държа да е И добър. Grinning Кръв и урина мисля, че в Бодимед взимат в събота.
Кръв и урина може и в Цибалаб в събота.
Гинеколог, и то добър, и по ЗК в събота, трудна работа...
За мамолог пък въобще не си представям, съжалявам Sad

# 479
  • 1st floor
Кръв и урина може и в Цибалаб в събота.
Гинеколог, и то добър, и по ЗК в събота, трудна работа...
За мамолог пък въобще не си представям, съжалявам Sad
И аз не си представям, но да питам.
Друг вариант е след работа в шест или сутрин от осем. Голяма драма са ми тези профилактични.

Общи условия

Активация на акаунт