Добре дошли в Люлин! Тема 33

• 43 583
  • 654
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте!
Има ли някой, който може да ми даде мнение за ДГ Панорама 139 в Люлин?
Благодаря предварително!
Зависи за коя питате централата или филиала.
За филиала дъщеря ми сега  е 4-та група там. Ако поемат 1-ва група госпожите добри са , имат ексурзии ,правят тържества и имат извънкласни занимания платени.

# 571
Здравейте, благодаря за отговора!
За централата е питането ми, тъй като приеха дъщеря ми там..но нямам никаква информация и не откривам нова такава.

# 572
  • София
Здравейте, има ли и други пресни мами около 10та част? Моето мъниче е на почти 2 месеца и си търсим компания за разходки 🙂

# 573
  • MJF
Извинявам се за спама, не е въпрос за децата ни.
Питането ми е свързано с това че от 25.04.2025 нямаме домашен интернет. Живеем в Люлин 8 и сме от придобитите от Виваком клиенти на Булсатком. 5 разговора по сервизен телефон с  техническо лице, 2 писмени жалби, чатразговор на уебстраницата им, посещения на търговските им обекти и ....нищо. На телефона 3 пъти ни лъжеха , че съответния ден на обаждането до 18 ч ще имаме интернет. А по останалите начини на комуникация отговора е че сме част от групов проблем и очаквания срок през 2-3 дни се удължава с още толкова и така нон-стоп вече над месец.
Молбата ми е да споделите варианти за кабелен интернет и телевизия без Виваком и А1.  От 2007 г сме били изцяло към Булсатком и сега хич не сме в час с останалите опции в квартала и въобще.
Много благодаря предварително на отзовалите се на запитването ми.

# 574
  • Beyond the stars
На Нет-1 бяхме преди и бяхме доволни.
Може и тях да се купили в годините някой от големите, не съм следила

# 575
Глас проив Нет1😃.  Преподписахме договор при преместване от друг квартал в Люлин, увериха ме че в Люлин 10, в нашият блок няма проблем да ни вкарат интернет и ТВ, после се оказа че точно в нашият блок нямали прокарана мрежа, но това не било техен проблем, ако искаме може да се преместим в друго жилище и да си ги ползваме!?!?!?😵. Ако откажем, това се води за едностранно прекратяване на договора от наша страна и им дъжим неустойна 350лв.
Комисията за защита на потребителите не успя нищо да направи и си платихме глобата.

# 576
  • Beyond the stars
Глас проив Нет1😃.  Преподписахме договор при преместване от друг квартал в Люлин, увериха ме че в Люлин 10, в нашият блок няма проблем да ни вкарат интернет и ТВ, после се оказа че точно в нашият блок нямали прокарана мрежа, но това не било техен проблем, ако искаме може да се преместим в друго жилище и да си ги ползваме!?!?!?😵. Ако откажем, това се води за едностранно прекратяване на договора от наша страна и им дъжим неустойна 350лв.
Комисията за защита на потребителите не успя нищо да направи и си платихме глобата.

Леле.. Dizzy Face

# 577
  • MJF
Аз затова и питах в жилищната сграда в която живеем, но отговорите бяха само за Виваком  и А1 и не много доволни тяхни потребители,  не ми ги препоръчват.
За Нет 1 мярнах инфо на няколко места че и те са акумулирани от Виваком.
sibil1987, съчуствам ви.

# 578
  • софия
След като ни закриха Вилаза, сега съм в чуденка от къде да си взема найлони за покриване на мебели? Някой има ли идеи къде се продават. Всъщност няма да се разсърдя и д ами кажате къде из квартала има железарии, аз знам само една до ЦГМ до пазара.

# 579
До 9 РПУ има една железария и на кръстовището при последната спирка на тролей 7 има. И от двете съм купувала найлони.

# 580
  • 1st floor
Бриколаж, Практикер, Хоум макс

# 581
Здравейте, имам нужда от помощ
Знаете ли детски център, в който мога да оставя малко дете за почасово гледане- еднократно. Детето е на 1 г и 6 м

Благодаря ако някой сподели информация.

# 582
Най-евтини материали има в Ангро долу на Сливница, найлон и тиксо включително.

# 583
ВиК части има в блока зад 90то (на булеварда). ММ беше купувал тръби и кранчета.
Разни строителни материали има в борса до Т-Маркет (2ра част). Там не съм ходила.
Бриколаж, Практикер, Ангро.

# 584
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте, имам нужда от помощ
Знаете ли детски център, в който мога да оставя малко дете за почасово гледане- еднократно. Детето е на 1 г и 6 м

Благодаря ако някой сподели информация.

По принцип, под 3 години, в детските клубове искат присъствие на родител.  ( Да знам, не помогнах много).

Общи условия

Активация на акаунт