Добре дошли в Люлин! Тема 33

• 45 445
  • 684
  •   2
Отговори
# 660
Здравейте,търся обущар за поправка на обувки,но не този на метростанцията.
Здравей, майка ми е от района, и ходи при баща и син в 9-та част, в малкото блокче зад спирката на 6-цата срещу 12 п-ка. Не знам дали успях добре да го обясня Grinning
Но е много доволна, много ги хвали, като цена и качество нямали равни. Обаче имат обедна между 13-16 часа... все пак минете там на място.
Носила е кожени чанти, обувки, даже и маратонки. Мисля, че шият и якета.

(спирката на 6-цата на 12 поликлиника -> пресичаш уличката -> отсреща е късо блокче с червени тераси -> отзад в един от входовете се намират обущарите - който и да питаш в района при блокчето, ще те упъти, там са от отдавна)
Блок 985 Simple Smile

# 661
  • 1st floor
ММ е носил за дребни поправки при обущаря във втори на спирката на шестицата зад 90-то. Доста неугледно , в общото мазе на първия вход до спирката е. Но май не взима скъпо и не сме имали оплаквания от това, което прави.

# 662
Здравейте, видях, че в предишната тема са коментирани някои блокове в Люлин, та да попитам и аз конкретно...

Какво мислите за блок 539 и блок 701 и близките околности? Разглеждам два апартамента с подобни характеристики, този в Люлин 5 е по-запазен и заради това бих предпочела него, но в Люлин 7 локацията е по-добра.

Може ли да ме ориентирате между двата на база престъпност, качество на комунални услуги и наличие на малцинства?

Последно ходих в Люлин 9 да гледам един апартамент под наем, единственото, което ми направи впечатление беше, че няма къде да се паркира ама въобще. При толкова възможни паркоместа и площи в квартала - всички бяха заети.

# 663
  • София
Здравейте, видях, че в предишната тема са коментирани някои блокове в Люлин, та да попитам и аз конкретно...

Какво мислите за блок 539 и блок 701 и близките околности? Разглеждам два апартамента с подобни характеристики, този в Люлин 5 е по-запазен и заради това бих предпочела него, но в Люлин 7 локацията е по-добра.

Може ли да ме ориентирате между двата на база престъпност, качество на комунални услуги и наличие на малцинства?

Последно ходих в Люлин 9 да гледам един апартамент под наем, единственото, което ми направи впечатление беше, че няма къде да се паркира ама въобще. При толкова възможни паркоместа и площи в квартала - всички бяха заети.
Ако е за покупка на жилище, бих взела апартамента с по-добрата локация (този в Люлин 7), въпреки по-лошото състояние на самото жилище. Има метро съвсем на близо, по-лесно и бързо ще е придвижването из София. Другият в Люлин 5, колкото и по-запазен да е, пак ще го ремонтираш в един момент, за да ти е приятно да живееш в него, но локацията не можеш да му промениш.

# 664
  • София
То и в 7-ми зависи къде е блокът, ако е близо до Царицата е ОК, откъм Дертлиев с този скапан 310 е отвратително.
539 блок е добре, буквално на спирката на трамвая, на две крачки от Лидл и Била. Тази част на пети м.р. става, няма малцинства.

# 665

В 9-ти все още има къде да  се паркира много зависи от блока или улицата .

# 666
Здравейте,
Бих искала да попитам има ли в Люлин детски клуб, където мога да оставя детето си за почасово гледане?

Благодаря.

# 667
Благодаря за отговорите.

Yovanka,  пътуват с 310 ли? И създават проблеми?

Криси6, аз бих проверила в Гугъл мапс. Разбира се,нека и от личен опит да споделят съфорумки.

# 668
Здравейте,
Бих искала да попитам има ли в Люлин детски клуб, където мога да оставя детето си за почасово гледане?

Благодаря.
Добро утро , аз съм оставяла дъщеря ми  като беше по-  малка за 2 часа в куба либре в Люлин 9.

# 669
  • София
Благодаря за отговорите.

Yovanka,  пътуват с 310 ли? И създават проблеми?

Криси6, аз бих проверила в Гугъл мапс. Разбира се,нека и от личен опит да споделят съфорумки.
Самата линия е неприятна, сутрин и вечер е претъпкана, закъснява, возят се доста от братята за Женския пазар и обратно.

# 670
  • София
Здравейте, къде другаде има школа по рисуване за ученици освен в културния център?

# 671
  • София
Здравейте, къде другаде има школа по рисуване за ученици освен в културния център?
Има едно читалище до КФС в 7-ми. Там се е подготвяла за кандидатстване съученичка на дъщеря ми, завършиха художествено училище. Казваше, че е много добра школа.

# 672
Здравейте. Имам странен въпрос, но скоро ще ми се наложи да използвам картона си от детските години, който носехме всеки път при личната лекарка. Моята беше Узунова в 12 ДКЦ, та въпроса ми е понеже никъде не успявам да открия този картон, дали не е по някаква причина в самата поликлиника ?Дали са ги събирали да са при тях постоянно, нямам спомен никакъв.. макар че Узунова вече е пенсионирана. То и точно това е причината да питам тук - вече нямам нейн телефон и връзка с нея.

# 673
Здравейте. Имам странен въпрос, но скоро ще ми се наложи да използвам картона си от детските години, който носехме всеки път при личната лекарка. Моята беше Узунова в 12 ДКЦ, та въпроса ми е понеже никъде не успявам да открия този картон, дали не е по някаква причина в самата поликлиника ?Дали са ги събирали да са при тях постоянно, нямам спомен никакъв.. макар че Узунова вече е пенсионирана. То и точно това е причината да питам тук - вече нямам нейн телефон и връзка с нея.
И аз бях при д-р Узунова и дъщеря ми  картоните ги бяха разпръснали по -кабинетите както знам, а дали ги пазат още представа нямам

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 14:39 от simoonka

# 674
  • София
Защо ви трябва точно картона от детските години? Може да си купите нов картон от книжарницата и настоящият ви личен лекар ще ви го номерира и подпечата.

Общи условия

Активация на акаунт