Добре дошли в Люлин! Тема 33

• 45 442
  • 684
  •   2
Отговори
# 675
Знам, че е така, но там има вписани всичките ми алергии (имам такива към видове упойки), а тъй като може би ще ми се наложи упойка след няколко месеца , искам да мога да видя към какво точно съм алергична.

# 676
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Знам, че е така, но там има вписани всичките ми алергии (имам такива към видове упойки), а тъй като може би ще ми се наложи упойка след няколко месеца , искам да мога да видя към какво точно съм алергична.
  Ами това може да се е променило, да имате алергия/непоносимост към още вещества. Бих си направила актуален тест към упойки. Simple Smile

# 677
  • В твоето съзнание...
Аз също бих ви препоръчала актуален тест, в повечето болници си е изискване преди процедура. Иначе аз докато бях при Узунова, картонът ми винаги си е бил у мен... Не знам дали е имало някакво копие и при нея, но този с отразените алергии, ваксини, бебешки измервания и т.н. си седеше у мен.

# 678
На дъщеря ми (2001ви набор) всички ваксини бяха вписани в хартиени дневници, които бяха при личната. Личната се смени (старата си закри практиката). Новата само веднъж се наложи да рови в тези дневници, не бях сигурна дали има поставената последната ваксина от календара.

За теста за алергии бих препоръчала направа на нов.
Миналият януари оперираха сина ми в Токуда и пуснах тест за алергии в Александровска.
Анестизиологът от Токуда е казал, че някои от упойките (за които беше изследван) вече не се използват. Синът ми беше изследван за 19 упойки, от които имаше алергии към две от тях.

# 679
Здравейте търся добър медицински педикюр в Люлин?

# 680
089 9188393
Кремена

# 681
Здравейте. Някъде в Люлин има ли школа(клубче) за народни танци за деца на 3г?

# 682
  • София
По детските градини?

# 683
В нашата (в Обеля1) няма. Предполагам, че няма как да ходим "на гости" в друга градина.

# 684
  • Beyond the stars
Няма вероятно защото не е релевантно за възрастта. Разбирам, че искате с нещо да занимавате 3 годишното, но за танци се изисква определно ниво на кординация и същестуващи връзки в мозъчето. Дори за балет трябва да са 4+
За тази възраст може би плуване, индивидуално, защото групови тренировки пак няма за толкова малки.

Общи условия

Активация на акаунт