Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 152 865
  • 827
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!
Някой чувал ли е за Ели? Някъде в центъра на София приема. Не гледа на карти, кафе или друго, просто говори... Доколкото разбрах и с мъртви

# 346
От понеделник до петък , от приблизително 7 до към 13:00ч.
Телефона е 089 8564425.
В Люлин 2 , блок 228 , /ул. Георги Икономов 228А (зад Еником се пада, панешна сграда на партера отзадната стрната е по едни стълбички/. Пишете след време , ако ви е помогнала. Кой колко остави.
Работи и със снимки, при мен не искаше информация, а каквото си кажеше , подпитваше така ли е. Конкртно позна за отношенията ми с друг, позна имената му и месеца, и че няма сме заедно и че до половин година ще съм с друг, та и така стана. Другото каза, че ще имаме срещи и чуваници с бившия и така се случва. Имаше и по-лични неща, но са си за мен.
определено съм и благодарен за много неща!

Много благодаря за контакта! Обещавам да споделя дали ми е помогнала. Много се надявам да успее. През последните два месеца положението доста се влоши и вече се отразява и на здравето ми.

# 347
Здравейте,

Някакви мнения за Марияна Николаева? Не взима много скъпо, има ли някой, който да се е допитвал до нея?

Не става.

# 348
До @Всички, моля да ми кажете гледачка/ врачка или жена, която гледа на кафе и има поне 80% познаваемост, около Пловдив... Моля за помощ!

# 349
  • гр.Пловдив
До @Всички, моля да ми кажете гледачка/ врачка или жена, която гледа на кафе и има поне 80% познаваемост, около Пловдив... Моля за помощ!

Няма такова животно към днешна дата

# 350
  • София

Няма такова животно към днешна дата
Подкрепям.....
След близо две години по какви ли не съм ходила най-точният израз
НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО

# 351
Здравейте, някой правил ли си е консултация при Боян Желязков? Гледа на таро, има фейсбук страница и ютюб канал, изглежда много приятен и позитивен, но не съм попадала на отзиви.

# 352
Здравейте, някой правил ли си е консултация при Боян Желязков? Гледа на таро, има фейсбук страница и ютюб канал, изглежда много приятен и позитивен, но не съм попадала на отзиви.
Ох и на мен ми харесва. Преди години бях го питала за цена, бяха в евро. Нямах възможност и така си остана.

# 353
Здравейте! Някой правил ли си е ритуал при Христо Христов?

# 354

Някой нямаше ли час при него в края на месеца?

# 355
Този пък какъв е???

# 356
# 357
  • Бургас
Христо Христов не беше ли гадателят, който казваше къде е Сашко, който бе изгубен?
Някой ходи ли при него? Отзиви?

# 358

Какви ритуали прави този че е малко съмнителен

# 359
Моля , някой ако има контакти на
 Марица Лазова (лекува очни проблеми и сваляне на диоптър ) може пише тук и на л.с .

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 23:54 от Alex.N

Общи условия

Активация на акаунт