Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 153 051
  • 827
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Пиша за “Гергана гледа на карти Таро” или ето тази от фейса  https://www.facebook.com/maggulsen
Тя е пълна измамница. 20-годишно момиченце от село, което си играе със съдбите на хората. Говори им глупости. Хвърля някакви карти формално но дори не разбира смисъла и значението на всяка от тях! Задава въпроси на клиентите си за личния им живот и после по предположения и прилагайки селските си разбирания за живота им дава съвети. Така глупавите се хващат, че познавала, да ама нищо не познава. Не се връзвайте, това е пълна измама. Мен ме завлече с пари и то много пари. Пуска и майка си в схемата, плащанията отиват и към нея за да не я разберат данъчните. А че никакви данъци не плащат и двете е пределно ясно. Профилите, които са дали положителни мнения за нея тук са фалшиви, тя сама си ги прави да коментира. Не правете тази глупост да й плащате за измамната й услуга
Благодаря от сърце за споделеното. Аз тъкмо се чудех....тези дни да й пусна едни 30лв да я преслушам.
Ами това е значи. На кой ли вече може да се вярва. Май,май на никой - ще оставим всичко на "времето ще покаже",напоследък любим мой израз.

# 406
Пиша за “Гергана гледа на карти Таро” или ето тази от фейса  https://www.facebook.com/maggulsen
Тя е пълна измамница. 20-годишно момиченце от село, което си играе със съдбите на хората. Говори им глупости. Хвърля някакви карти формално но дори не разбира смисъла и значението на всяка от тях! Задава въпроси на клиентите си за личния им живот и после по предположения и прилагайки селските си разбирания за живота им дава съвети. Така глупавите се хващат, че познавала, да ама нищо не познава. Не се връзвайте, това е пълна измама. Мен ме завлече с пари и то много пари. Пуска и майка си в схемата, плащанията отиват и към нея за да не я разберат данъчните. А че никакви данъци не плащат и двете е пределно ясно. Профилите, които са дали положителни мнения за нея тук са фалшиви, тя сама си ги прави да коментира. Не правете тази глупост да й плащате за измамната й услуга
Благодаря от сърце за споделеното. Аз тъкмо се чудех....тези дни да й пусна едни 30лв да я преслушам.
Ами това е значи. На кой ли вече може да се вярва. Май,май на никой - ще оставим всичко на "времето ще покаже",напоследък любим мой израз.
Поискаха ви дарение 30лв за Марияна Иванова предполагам. Част от измамната схема е това! Не плащайте за дарения, това е услуга, облагаема по данъчните закони

# 407
  • София
Не ми е казала определена сума, аз така бях решила, от хвалбите казани  за нея. Да, каза ми пишете подарък и на друго име е сметката. Този път спестих 30 лв Simple Smile .

# 408
Не ми е казала определена сума, аз така бях решила, от хвалбите казани  за нея. Да, каза ми пишете подарък и на друго име е сметката. Този път спестих 30 лв Simple Smile .
да така действат двете с майка й. Измамници!

# 409
В ютуб следя Изпратено с любов и имам няколко рийдинга от нея доволна съм. Може да се свържете с нея на имейл.
Също имам личен рийдиг от Moon forest path и hope taort ами...Confused за личен не съм доволна не ми резонира,но на общо четене ми резонира на 98%

# 410

Здравейте! Аз се консултирах преди няколко дни с нея. Преведох 20 лв.
Мисля че се ориентира добре за въпросите.
Картите показвали за 3 месеца.
Едната й прогноза е доста обнадеждаваща. Ще споделя какво е познала и дали е познала.

# 411
Здравейте! Търся гледачка в област Варна. Ако някой има препоръки, моля споделете!

# 412

Здравейте! Аз се консултирах преди няколко дни с нея. Преведох 20 лв.
Мисля че се ориентира добре за въпросите.
Картите показвали за 3 месеца.
Едната й прогноза е доста обнадеждаваща. Ще споделя какво е познала и дали е познала.
Здравей, това за 3-те месеца е лъжа. Просто момиченцето не иска да се ангажира с прогнози, които няма да се сбъднат и да я хванат в шарлатанство. Няма ясна концепция за определяне на времето при картите Таро. Има само условни ориентири, като това, че големите Аркани са по-бавни, а малките – бързи. Всеки, който се занимава с таро, особено ако има и дълъг опит, научава кои карти са бързи и кои бавни с течение на времето. Но тази “гледачка” абсолютно нищо не разбира от Таро и опита й е незначителен. Страницата й във фейсбук е регистрирана на 20.4.2022г. Къде е опита?! Моят съвет е никой да не й се доверява

# 413
Здравейте! Не искам мнения спрямо избора си,искам съвети от вас. Миналата година ходех при доста гледачки. В камено 2 пъти при Нина-нищо не ми позна.Ходех при една Галя от Бургас,лее куршум ,но гледа на таро карти и тя не ми позна. След това бях при Мира от Айтос.Преди години ми позна доста неща и наистина станаха.Сега като ходех при нея позна ми да,но неща от околните и близките за мен.Ходех и при Фатме в Тънково.Каза ми неща които не исках да чуя.Страх ме е да не се окаже права.Та колебая се на коя да вярвам и искам съвети и мнения.Знам че не е хубавп да се ходи и да не вярвам,но това е моя избор.Просто искам мнения и съвети.Защото Мира от Айтос ми каза” ще стане това което искаш просто търпение” ,а Фатме от Тънково “ Няма да стане,не чакай,няма смисъл” .Ще съм и благодарна ако ми препоръчате и гледач добър настина (Впрочем ходех и в София при Христо Христов и не бях много впечатлена,пътувах 8 часа и бях при него 8 минути.Той нищо не ми каза).Благодаря все пак.

# 414
Здравейте търся наистина добра гледачка.Ходех и при Мира в Айтос позна ми някои неща,но това което наистина желая не е станало,а каза че ще стане просто търпение.Ходех и при Фатме от Тънково ,тя ми каза че няма да стане това което искам.За това искам наистина някой добър.Благодаря!

# 415
Здравейте, преди години бях ходила при една гледачка в Пловдив, до Ленинград някъде беше, нито помня име, нито адрес. Но ми изплуваха неща, които наистина се случиха. Сега ми се иска пак да отида.
Ако някой от вас има информация , мол да сподели.

# 416
За Гергана и аз бях писала миналата година,когато се допитах до нея. Празни приказки по телефона за няма и 10 минути,клише след клише,позволи си да дава някакви “съвети” все едно от позицията на психолог. И на мен ми каза да направя дарение колкото преценя,по револют.
Има обаче една жена от която съм наистина доволна. Тя беше писала в темата преди около година,казвайки че самата тя се занимава с гледане на карти. Допитвала съм се до нея 4 пъти,има профил във фб, пише се Таролина Фортунова.  Както казах съм доволна, позна ми много от сегашната ситуация,и предвиди бъдещи. От първото ми запитване Март 2022, до последното Октомври 2022 беше познала как ще се развият нещата по моя въпрос.
Също така съм била и при една жена,която гледа на кафе. 2 пъти ходих,първият път позна повече неща,вторият не толкова. Исках да отида трети път,но последните месеци не си вдига телефона. Казва се Биляна,живее до Лидл на сточна гара.

# 417
Бихте ли ми дали съвет за врачки в областта на Велико Търново. По принцип предпочитам да отида на място, а не от разстояние по телефон и т.н.

# 418
Здравейте, някой скоро да е ходил в Ръжево Конаре при Адем Ходжа и доволни ли сте? Моля за вашето мнение 💐

# 419
Нищо не познава само парите ще си дадеш

Общи условия

Активация на акаунт