Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 149 093
  • 827
  •   1
Отговори
# 555
@mamato Ходих при въпросната Калинка от Младост, но много разпитваше и после повтаряше моите думи... Чух за Марица от ЖП гарата, но нямам личен опит с нея. В издирване съм на жената от Младост, която не е Калинка. Ако някой може да съдейства...

# 556
До жп гарата в близост някога имаше офис на асоциация Феномени. Това по спомени от преди 20-25 години. Не помня детайли. Мой познат беше ходил тогава при някаква жена там и тя му беше познала,че нямало да живее в България, което след няколко години се случи.

# 557
Само като чуя за асоциация Феномени и ме втриса

# 558
@mamato Ходих при въпросната Калинка от Младост, но много разпитваше и после повтаряше моите думи... Чух за Марица от ЖП гарата, но нямам личен опит с нея. В издирване съм на жената от Младост, която не е Калинка. Ако някой може да съдейства...

При Марица ходих преди около 15 години, примеше някъде под голямата валентина. Не знам дали за една и съща говорим. При мен нямаше никаква познаваемост.

# 559
Здравейте! В някоя от темите по-напред четох за една жена Валя от Ямбол, която се занимава с восъколеене. Може ли някой да сподели информация и контакти?
Аз, ходих при Валя от Ямбол  миналия месец номера взех от тук  /сайта / 0887456546 . Някой и правеше реклама. че разваляла магии. Ще опитам да съм коректна. Жената лее восък,  '' не гледа да не си хаби енергията '' , уж няма такса, но  ми каза дай 73 лв. Лее восък, дава отвара от билки и яйца. При мен никакво подобрение, никаква промяна.

# 560
Здравейте! В някоя от темите по-напред четох за една жена Валя от Ямбол, която се занимава с восъколеене. Може ли някой да сподели информация и контакти?
Аз, ходих при Валя от Ямбол  миналия месец номера взех от тук  /сайта / 0887456546 . Някой и правеше реклама. че разваляла магии. Ще опитам да съм коректна. Жената лее восък,  '' не гледа да не си хаби енергията '' , уж няма такса, но  ми каза дай 73 лв. Лее восък, дава отвара от билки и яйца. При мен никакво подобрение, никаква промяна.
Ама как ви ги сметна тия 73лв заради яйцата ли 😂 извинявам се но не се сдържах

# 561
Здравейте търся наистина добра гледачка.Ходех и при Мира в Айтос позна ми някои неща,но това което наистина желая не е станало,а каза че ще стане просто търпение.Ходех и при Фатме от Тънково ,тя ми каза че няма да стане това което искам.За това искам наистина някой добър.Благодаря!
Може ли контакт на въпросната?

0886454856 това е номера на Мира от Айтос. С ръка на сърцето казвам,че познава всичко. За Фатме от Тънково,нищо не позна за сега.

Здравейте!
Мира на живо ли гледа, има ли друг начин?

# 562
Здравейте! Моля ,ако някой знае нещо за Мария Станкова от Пловдив да сподели, тел.номер, гледа ли все още.
Тази от Тракия ли е ?
Ако е тя мога да дам.
Да,същата
Писах ви
Здравейте. Може ли и на мен да ми пишете. Посещавали ли сте я? Благодаря

# 563
Здравейте търся наистина добра гледачка.Ходех и при Мира в Айтос позна ми някои неща,но това което наистина желая не е станало,а каза че ще стане просто търпение.Ходех и при Фатме от Тънково ,тя ми каза че няма да стане това което искам.За това искам наистина някой добър.Благодаря!

0886454856 това е номера на Мира от Айтос. С ръка на сърцето казвам,че познава всичко. За Фатме от Тънково,нищо не позна за сега.

Здравейте!

Здравейте!
да на живо гледа.по друг начин не става.Има доста хора.

# 564
Здравейте момичета предстой ми ходене до Таня от тънково бургаско.... някой нещо да каже.... какво да очаквам....благодаря

# 565
Здравейте момичета предстой ми ходене до Таня от тънково бургаско.... някой нещо да каже.... какво да очаквам....благодаря
Непознавала

# 566
  • бургас

Аз ходих при нея преди 7 години,лично на мен нищо не позна.

# 567
Здравейте,биx ,искала да ви попитам дали някой е ходил за разваляне на магия при Галя от гр.Дряново.И дали си заслужава да се отиде.

# 568
  • там, където ми харесва
Здравейте какво е мнението ви за Моника Ахчиева?

# 569
Здравейте!Нов член съм на групата,преди много години от чисто любопитство се свързах с жена нс име Марияна от Пловдив,но за съжаление фамилия не знам.Жената беше любезна на средна възраст.Някой знае ли дали има такава жена от Пловдив?Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт