Ясновидки/ врачки - Тема 43

• 149 082
  • 827
  •   2
Отговори
# 615
Здравейте!

Да попитам, за Пара Мария от Варна, имате ли отзиви за нея и доволните ли сте от нея?
Днес бях при нея и ми каза, че имам анправена магия и то не от кой да е, а от солствената си жена. Магията била за обсебване, да съм обсебен от нея.

Вторият ми въпрос е, магия за обсебване някой знае ли как протича, защото аз не се чувствам обсебен.
Благодаря!

# 616
А вие обсебен ли сте от жена си ?
И като не се чувствате обсебен и ви говорят такива неща как реагирате ?
А сигурно е поискала и да и платите ...
За съжаление не мога да ви препоръчам човек който да помага.

# 617
А вие обсебен ли сте от жена си ?
И като не се чувствате обсебен и ви говорят такива неща как реагирате ?
А сигурно е поискала и да и платите ...
За съжаление не мога да ви препоръчам човек който да помага.

Точно за това попитах, ако някой може да сподели, защото много неща каза, които не ми се нравят ама никак даже.
Обсебен - не съм. Но и да ми наговори неща от сорта, че тя постоянно ми изневерявала, аз съм нейна касичка и някви такива.

Не, не ми искаше пари, каза ми ако искам да остая, ако не - здраве да е.

# 618
Огледай се, помисли и ако няма признаци на това което ти казва - теглиш и една. Иначе търси някой друг ако имаш някакъв проблем да решаваш и ти трябва помощ от ясновидец.

# 619
Lan_7, точно това искам, за магия да ми видят, защото нещо не ми е като хората, не се чувствам добре, но пък физически лекари са потвърдили, че съм добре. Това не ми е ясно как става. Знам, че на майка ми и е направена магия преди доста време, тя ми е казвала, че наистина има такава и я е разваляла. Та ако някой може да ми помогне с добър ясновидец/ясновидка във Варна - ще съм изключително благодарен и ще почерпя!

# 620
Joro933

Магията за обсебване ,се характеризира със следните неща  :
Човека ,който е жертва на такава магия ,е изцяло подвластен от обекта ,който я е поръчал. Тоест ,всяко едно ваше решение , мнение, движение ,мисли и чувства ... ще са подвластни и в пълно господство,от този който я е поръчал!
Такива магии може да бъдат за любов ,за събиране и много други .
Има и друг вид обсебване ,което не мисля да разисквам ,защото вие не спадате към него , доколко мога да се ориентирам от казаното от вас !

# 621
Joro933

Магията за обсебване ,се характеризира със следните неща  :
Човека ,който е жертва на такава магия ,е изцяло подвластен от обекта ,който я е поръчал. Тоест ,всяко едно ваше решение , мнение, движение ,мисли и чувства ... ще са подвластни и в пълно господство,от този който я е поръчал!
Такива магии може да бъдат за любов ,за събиране и много други .
Има и друг вид обсебване ,което не мисля да разисквам ,защото вие не спадате към него , доколко мога да се ориентирам от казаното от вас !

Здравейте!

Благодаря за полезния отговор. Не съм подвластен. Смисъл, да речем, че човека иска да отидем на кино, а аз казвам - не ми се ходи на кино, а ми се стои вкъщи. Тоест, няма такава магия, така да го разбирам.

# 622
Правилно сте ме разбрали !

Да ,нямате ....освен ако тази жена при която сте били ,да не се  е изразила правилно и да е имала напредвид нещо друго !

# 623
Тази Мария от Галата или Аспарухово ли е?
Мога да кажа само, бягайте надалеч от нея.
Ако е тази, странно е че няма такса. Преди много години имаше такса. А за разваляне искаше три цифрена сума.

# 624
Здравейте някой допитвал ли се е до Таня Костадинова Гюрова утре имам онлайн консултация с нея и да съм подготвена дали познава нещо?

Здравей! Какво стана с консултацията?

# 625
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Здравейте,искам да попитам за гледачкив Бургас или Поморие с добри отзиви,а не само да ти вземат парите!Предварително благодаря за отговорите.

# 626
Здравейте,искам да попитам за гледачкив Бургас или Поморие с добри отзиви,а не само да ти вземат парите!Предварително благодаря за отговорите.
Мога да предложа Мира от Айтос. Остава каквото ти е на сърце и доста познава.

# 627
Има ли доволни от Исмаил Ходжа ( Краище) ?

# 628
Здравейте, искам да ви попитам дали някой от Вас знае за добра ама наистина добра гледачка в софия или около София и ако знае и е ходил да сподели какво  . Също искам и кординати защото искам да ходя

И аз искам! Дано наистина се появи такъв човек! Продължаваме да се надяваме!

# 629
Здравейте, дали някой от вас се е свързвал с гледачка или ясновидка за намиране на изгубена вещ. Става въпрос за халка.

Общи условия

Активация на акаунт