Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 15

• 74 631
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
О, да. В час пик на моста няма никой щото. Да, добре.

# 151
Напълно вярвам на Кончита, че от Операта е стигала по-бързо до Лидл Аспарухово, отколкото до този на Битоля да речем. Моят опит с моста е същия - няма светофари, минава се бързо. На връщане от плажа стигнеш до светофара на полиграфията и край, в тапата си.

# 152
Моят опит с моста е същия - няма светофари, минава се бързо.
Мда няма постоянно вливащи се коли от всякъде.
Дълги години и в моята глава, това да мина моста е все отивам незнам къде си на далече, от 2 години ми се налага постоянно да минавам и виждам че се стига много по бързо отколкото до западните квартали.
И наистина сякаш започна да си съществува някак самостоятелно този квартал. Лятото постоянно се организират някакви събития ( не че съм ходила и знам какво/и са )

На един квартал излезе ли му име, и дисниленд да му построят, името си остава. Аспарухово си е с горната слава. Simple Smile
права си, и за ромите също...
Но кварталите търпят промени, така и за Победа ми беше като някаква промишлена зона, а сега какво стана.
само си разсъждавам не споря

Последна редакция: пн, 10 окт 2022, 10:00 от Casual

# 153
Колкото до кв. Победа , започвам и аз да си променям мнението!
Като си спомням преди 5-6 години, какво беше....морга за коли, промишлена зона и.н.
Сега построиха два комплекса - Лабирин и Фамилия, в най-скоро време предстои и Фемили Гардън да се издава-там ще има и чудесен парк, отвориха улица Орех, която ще бъде направена и асфалтирана . В близост се строи Била Център(в който освен Била, ще има има и други магазини).В лявата част на магазин Камко  ще се строи май някакъв небостъргач. Някой ако има повече информация, нека да сподели.

# 154
победа, започвам да си променям мнението! ... Сега построиха два комплекса - Лабирин и Фамилия, в най-скоро време предстои и Фемили Гардън... там ще има и чудесен парк, отвориха улица Орех, която ще бъде направена и асфалтирана ...В лявата част на магазин Камко  ще се строи май някакъв небостъргач.

Това не може да е сериозно. Сега разбирам защо се купуват толкова много жилища на подобни места.

# 155
Има хора за всичко. И за сгради със стотици апартаменти в промишлените зони, и за малки кооперации в центъра, и за къщи в и извън града.
Сегашната дискусия тръгна точно от проекто комплекс под моста в нещо като промишлена зона - за 7-800 евро ще се намерят купувачи.

# 156
  • Варна
Победа наистина няма нищо общо с това, което беше само допреди 10 години. Каквито и небостъргачи да вдигнат, пак ще е по-добре от буренясалите змиярници, автоморги и пустеещи цехове от миналото.
Ние се изместихме зад Операта буквално днес и тепърва ще трупам впечатления колко време ми отнема придвиждането до различни точки на града. Специално за пазаруване от големите вериги, май ще е най-лесно от новия Кауфланд Одесос. Следващото нещо по близост е Билата на Владислав, но не ми се мъкнат торби пеша, а с кола там - трудно. Следва Лидл до Окръжна, но в час пик по Цар Освободител пеша става по-бързо...

# 157
  • Варна
Didi, близо ти е и Макао срещу Бизнесхотела.

# 158
Макао е най-близо. Освен това топлата им витрина е доста прилична. Има и Била на Колхозния. За свежи продукти Колхозния си е топ. Стига да не ви притеснява местното народонаселение.

# 159
За пазаруване от голям магазин с кола - кауфланд и въпросният лидл в аспарухово. Доколкото помня планирате бременност, та с торбите през булеварди и улици не е съвсем опция. На мен това макао ми е някакво странно, може би защото рядко влизам и не го познавам като разположение.

# 160
Не е лош магазин Макао, но и там трудно с кола, и за пеша ме дразни, защото за пресичане, като нормален човек, има едно, единствено място…Също и локацията му намирам за ужасна, колкото и брокерите да ми го пишат център…
Откакто няма ДМ спрях да ходя почти.
Общо взето, като живущ също в района, в който Била на Владислав и Макао  - фул макс са ми най-близки, ходя в Била пеш и мъкна торби.
Веднъж в седмицата пълним семейно една кола с продукти от някой Кауфланд или Лидъл и така тези в центъра и пазара само за по-малки неща или пресни продукти.
синия пазар ми е най-близо, но ми е малко тъп, и е по-голяма гъчканица там от колхозния горе.
Ами, общо взето всяка локация идва с плюсове и минуси и на всеки различни критерии са му важни.

# 161
За пазаруване от голям магазин с кола - кауфланд и въпросният лидл в аспарухово. Доколкото помня планирате бременност, та с торбите през булеварди и улици не е съвсем опция. На мен това макао ми е някакво странно, може би защото рядко влизам и не го познавам като разположение.

И Била в началото на Аспарухово е опция, поне има паркинг, за разлика от Владислав. Аз работих в района и синьото пазарче ми харесваше, може да е малко по-скъпо от Колхозния, но си имах любими 2-3 сергии. Магазинчетата за месо в района също са добри Simple Smile

# 162
Да, човек като се прибира от Лидл, минава покрай тази Била до корабостроителния техникум, така че е логично да отбие.

# 163
В Макао има всичко необходимо. Естествено не е като Кауфланд който също е мн близо. Хубаво беше като имаше ДМ и Експресбанк там и с едно ходене можеше да се комбинират. Отделно фитнес и кафене. Абе то си е Център от време оно реално, когато половината квартали още ги нямаше. Поради една или друга причина малко остана в периферията напоследък. То си е на границата с Погреби и Колхозен,  но пък близо до Катедралата.

# 164

Не знам какво да си мисля вече за цените...

Общи условия

Активация на акаунт