Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 15

• 73 968
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Копирайте имота ,за да видим. Това в Панорама Парк ли?
Вече се уляха с тези цени....
Малка кооперация на ул. Сирма Войвода е.

Някой има ли вече изградено мнение за кръглата сграда на бул. Левски?

# 676
Е примерно сграда Знамената май си стартира с 2000 евро на квадрат ( за Бриз говоря )

Някой има ли вече изградено мнение за кръглата сграда на бул. Левски?
даже не съм чувала за нея

# 677
На коя сграда казвате Кръгла?

# 678
Какво се случва с цените в Бриз? Преди две седмици им се спука тръбопровода от презастрояване и копане и заляха бул. Левски....
Въпросния водопровод е за златни пясъци, няма общо с бриз до колкото знам. И тази авария става за четвърти път май, на едно и също място за последните няколко години, защото точно там има връзка на стари и нови тръби и явно ВиК за пореден път доказват, че са безхаберници. Показателен е пътя под терапия, за отсечка от 300м почти всеки месец копаят да оправят тръбите си. И в момента има дупка до спирката, преди месец-два имаше точно до надлеза. Копаят, оправят, асфалтират, месец-два почивка и пак почват с разкопките. Тази процедура  е с години,а общината си прави пас.
А за такива цени в бриз ми е интересно, кой купува и защо. Например LLinaa, защо отиде на оглед на 2к евро на квадрат, на апартамент по бдс?
Аз на бриз преди  няколко месеца се чудих дали да купувам тристаен, с големи стаи, санитарни помещения, напълно обзаведен и оборудван , добре запазен с панорама на под 120к евро.

# 679
Проблема не е само на бул Левски.ВИК Варна са признати мошенници и безхаберници. Във Младост и Възраждане също винаги аварията е на светофара на Тц Явор. От години една и съща тръба се пука...

# 680
  • До морето
Студентска в частта под Техническия е разкопка до разкопка. Точно както е написано горе - изрязват квадрат 2 на 2 ремонтират нещо, кърпят отгоре, след месец 2 метра по -нататък същата операция. И това се повтаря от години.

# 681
Имам някакви подозрения, че продавача е извън страната и е оставил пълномощно за сделката на неговия брокер. Затова се опасявам, че продавача ще ме отреже ако преговарям директно с него. И аз съм в чуденка Head Band А ако един път преговарям с него, и ме отреже, ще мога ли после през неговия брокер пак да искам коментар по цената ?
Нека направим анализ на всичко казано до тук. Брокерът има договор с продавача - това означава, че ако продавача директно преговаря с купувач и направи сделка без брокера, ще плаща двоен комисион (във всички договори е така). Мислите ли, че продавача ще иска да плати и вашия комисион (веднъж продавача плаща своя комисион по договор и още един наказателен, защото така е по договор). Защо си мислите, че продавача ще се лиши от тази сума заради Вас? Ако потърсите неговия брокер, ще платите комисион на неговия брокер - и да искате и да не искате, това ще стане. Третия вариант е да си намерите брокер, който да Ви представлява, което е най-добрия вариант за Вас, защото ще защитава само Вашите интереси. Та специално тази сделка без брокер няма да стане, Вие решавате на кого ще платите комисионната - на някой, който представлява продавача и Вашите интереси ще са на по-заден план или на брокер, който ще защитава изцяло вашите интереси.

# 682
Знае ли се кой ще строи на мястото на Дом Младост?

# 683
  • Варна
So Lucky*, това откривам по темата с Дом Младост и възложителя:
https://novavarna.net/2022/01/20/%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D0%BC%D0%BB … 0%BF%D0%BB%D0%B0/

# 684
  • Варна
И няма да има няколко десетки апартаменти за продажба? Ехааа! Не го очаквах това, бих казал, че съм приятно изненадан.

# 685
  • Варна
MарТo, във видео, което гледах (в линка от предходния ми пост), дамата казва, че към онзи момент преди година, жилищната част още я проектирали. Не вярвам да няма, ама дано греша.

# 686
  • Варна
Пф, напразно съм се радвал. Не десетки, а стотици ще бъдат жилищата, припадам! 😵‍💫🤦
https://www.moreto.net/novini.php?n=469609

# 687
Пф, напразно съм се радвал. Не десетки, а стотици ще бъдат жилищата, припадам! 😵‍💫🤦
https://www.moreto.net/novini.php?n=469609
Нека да видим цените, и ще припаднем колективно.Joy

Съсипаха го този район там. Баба ми и дядо ми живееха в Петлешев, и дом Младост беше чисто нов...колко зеленина имаше! Сега само строежи, бетон и хипермаркети.  А и гробищата останаха да не забравяме къде ще отидем всички един ден.

# 688
  • Варна
Онемях, 410 апартамента, 18 етажа .... Имам апартамент от долната страна на светофара, сградите са по 4-5 етажа.
Като дете съм живяла в 17 ет. блок в Добрич, къде има толкова място на този терен...

# 689
Онемях, 410 апартамента, 18 етажа .... Имам апартамент от долната страна на светофара, сградите са по 4-5 етажа.
Като дете съм живяла в 17 ет. блок в Добрич, къде има толкова място на този терен...

Ужас, а тези 410 апартамента.. са и още 410 коли там 😡 няма да се диша.

Общи условия

Активация на акаунт