Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 55

• 23 830
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм съгласна с Елора, тия цифри и то ежедневно за моите разбирания са безумие. То затова всеки си намира, абсолютна истина няма. Иначе със собствена тежест клякам само докато загрявам, около 50 клека, после вече всякакви вариации с тежест - преден, заден, с щангата над главата, сумо клекове, клек-подскоци, абе не е като да не съм клякала. Това не сега на тия кг, де, като бях кръшна кросфитърка и йога 😂

# 526
Flowers HibiscusFlowers Hibiscus Момичета, ама вие сте просто прелест!
sharpy изглеждаш като фитнес инструктор с това изваяно тяло ! Flowers Hibiscus
Nevena , това което виждам на снимките е една жена с нежна ,млада кожа..ама ти сериозно ли вървиш към 50-те.. браво! Sparkling Heart
оох, натка , така се смях, духовит човек си ти .. Smiley Flowers Hibiscus

ще взема и аз да пусна една снимка, ама айде да отслабна още малко, хихи Joy

MinaRu , браво за невероятния успех!!! Супер мотивиращо е да четеш такива неща!
Dolce , честито за прекрасните резултати, усещам щастието ти през редовете ! Simple Smile

# 527
  • София
Ма къде е тая снимка на шарпи, бре, казвайте ги тия неща овреме. Ценители сме се събрали тук все пак -;)

# 528
Ма къде е тая снимка на шарпи, бре, казвайте ги тия неща овреме. Ценители сме се събрали тук все пак -;)
Trollface Trollface Trollface
Ох, хиля се с глас.
sharpy изглеждаш като фитнес инструктор с това изваяно тяло ! Flowers Hibiscus
Благодаря ти Purple Heart  Далеч съм от фитнес инструктор, ама съм доволна, че като си поставих за цел миналото лято, за 1 година влязох във форма.
Сега ще следя тия пусти холестероли и щитовидната, дано успея да ги поправя, че никога не са ми били така зле.

# 529
Ох, крем карамел 😋! Тук да не тече някакъв конкурс за успешно отслабнали? 😊 И аз да се включа  , ама не знам как се крие текст. Пиша от телефон.

Пожелавам на всички в темата здраве и стегнати тела. Всички сте много готини на снимките 🙂.
Моята пазва и тя е празна вече, ама нали има подплънки.... Това да ми беше само проблемът.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 07:45 от Summer_99

# 530
  • Paris, France
Ох, 5 минути ме нямаше и вече ме прередили за циците, ако въобще остане нещо за мене.

Zabraven profil, майка ти, такава, каквато я описваш може и да ви надживее. Щом на 2 кутии цигари на ден и толкова твърдо гориво още е жива, ще си живее с десетилетия, макар и болна и мрънкаща. До нас има 2 старчески дома, пълни с пушещи и пиещи бабета на по 98 и 105 години. Нищо им няма, инсулинът им по-нисък от моя и си живеят доста щастливо. Ако се питаш отде им знам инсулина. Ходя да им нося резултатите на хартия, че не ползват интернет. Оня ден принтирам холестеролите на една баба и тя пак ме кара да ида да и вземе резултатите от лабораторията. Отидох. Същите са, ми вика 🤩. Остава и да не са 🥳.

Като пиша, че съм мазна, имам предвид, че имам много подкожна мазнина и никакъв мускул. Аз съм жив пример за мазно слаб. Телесните ми мазнини са над 25%, дори като съм под 50 кила. На 53кг отиват към 30%.

diabetes, за съжаление или не, съм отвъд 50г 🤐. 52 чуквам в края на септември. Иска ми се мускул. В лицето съм добре. Сланините подмладяват, грух, грух 🐖. Сега някой да ми метне 2 размера цици и въпросът е решен.

Summer99  , мотивираме младежта. Супер изглеждаш. Как ще е празна пазвата, бря! Аз с по-малко 2 деца откърмих, второто сука до 3.5 години 🌞.

# 531
Дааа, вярно е че сланината подмладява. Аз като свалих, лицето ми се изпи. То никога не ми е било някакво "сочно", като изключим когато съм била на 20, тогава си е друга бира. Та.. неслучайно има една приказка, че след определена възраст избираш г@з или лице. Аз съм на почти 42 вече.

# 532
Много красиви( и мноого умни )жени и много мотивиращи резултати!

Аз с този магнезиев цитрат се по*рисках здраво Sad
Ще трябва да търся май друга форма - пак в бг мама в друга тема намерих инфо кои форми на магнезия действат
разхлабващо.

https://www.bg-mamma.com/?topic=743404.2460

пост 2463

# 533
И аз съм в отбора на любителите на крем карамел, брюле.😁 Крем карамел и преди да разбера, че съществува ИР правех с намалено количество захар. Много харесвам и едни португалски/иберийски кремчета от Лидъл в стъклени бурканчета- крем Каталан или нещо подобно. Наподобява крем карамел донякъде, за мен е божествено на вкус. Добре че не правя почти никога крем карамел, също толкова рядко купувам и въпросните кремчета...та не се изкушавам особено.😄 Обичам кадаиф, но сигурно не съм яла от години...
Джерами, около 3,150 беше ТСХ-то мисля на 12.08. Знам, че още не е оптимално, но поне мръдна под 3 и само за две седмици. Следващия път ще пусна и Т3 и Т4 (тях сега нарочно не ги пуснах).

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 23:16 от dolce miele

# 534
Много красиви( и мноого умни )жени и много мотивиращи резултати!

Аз с този магнезиев цитрат се по*рисках здраво Sad
Ще трябва да търся май друга форма - пак в бг мама в друга тема намерих инфо кои форми на магнезия действат
разхлабващо.

https://www.bg-mamma.com/?topic=743404.2460

пост 2463

Изчистила си се. Явно е имало какво да по*рискаш Stuck Out Tongue Winking Eye
Подозирам,че след 4-то хапче няма да ти действа по-този начин. И при мен беше така.
Пробвай.

# 535
Браво на момичетата за чудесните резултати! Аз имам още бая салати да изям докато ви настигна Flowers Seedling

Я кажете с тия клекове не пораства ли много прасеца? Имам естествено големи прасци и все не си ги харесвам, почти не мога да вляза в никакви ботуши, но пък ме е страх ако много ги товаря да не пораснат още повече Rolling Eyes Дайте съвет ако имате опит.

За магнезия мислех да пия по 600мг, сега съм на 200 от няколко дни и ще минавам на 400 днес. Това за спанака и камъните в бъбреците не го знаех, ама аз и не прекалявам с него. Поставила съм си за цел да ям повече зелении сега, че от месец откакто излязоха домашните домати от вилата не съм вкусвала друга салата освен домати и краставици.

Не можах да мина през аптеката за Ph лентички вчера, но днес се надявам да успея. Много ми е чудно какво ще излезе.

Иначе по темата с бюста - до преди берменността си бях чашка С и много си ги харесвах като размер. След това бяха Д покрай кърменето и килограмите и от скоро започнаха да намаляват, за което съм безкрайно щастлива. Надявам се като смъкна още някой кг да се върнат към С, че имам една торба качествени сутиени дето сега са ми малки и ми е мъка, че не мога да ги нося.

С тия кремчета само изкушавате мойта психика, и без това ми е слаб ангела. Обожавам крем брюле, крем карамел не ми е толкова любим, ама като правя за домашните си щипвам по някоя лъжичка (рядкост е, защото правя само като съм прекалила със закупеното количество домашно мляко и яйца).

# 536
По повод магнезиевият цитрат, мога ли да пия аз по 2 капсули на ден, искам и аз да се посера от него. Щото пия зелен чай за да ходя до тоалетна. Дали би ми навредило? Вечер си пия и по 1 капсула Магнерот, защото той ми е за сърцето и цитрата на ми влияе така за сърцето като хелата /Магнерот/.
Това пия аз.
Скрит текст:
Скрит текст:
zuhta, няма да ти пораснат повече прасците. И моите са "яки", и аз не си ги харесвам, ама такава ми е физиката. Но определено не са пораснали повече след година клекове.

# 537
sharpy, и аз имам този магнезий. На бг превода пише 1 таблетка дневно, но на оригиналното упътване на английски дозата е 2-3 таблетки....Така че слид като и тук попитах увеличих на 3 приема или 450 гр.

# 538
Значи ще ги вдигна на 2 броя, пък да видим.

# 539
sharpy, всичките ми добавки са на Natural Factors, че и магнезият на детето е техен. Пия същия цитрат, забелязах разликата в указанията на английски и български. Лично аз пия по 3 капсули вечер преди лягане. Нямам проблеми с това количество.

Общи условия

Активация на акаунт