Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 55

• 23 817
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • Paris, France
sharpy, как ще са ти големи прасците? Май ти трябва очен лекар, честно (не е сарказъм). Имаш си елегантни, стегнати крака и тяло, на което много 20 и 18 годишни (като моята ошишкана дъщеря) могат само да завиждат. Ако беше писала, че си на 22г щях да повярвам и да те изгоня от темата. Даже щях да те пратя в тема за анорексия като отговорен гражданин и родител 🤓. Дебели прасци нямаш. Който не ми вярва, да иде да ти види снимката на предна страница  на която прасците ясно си личат!

Моите прасци и глезени са огромни, но те са си такива и като съм слаба.

А магнезиев цитрат можеш да си пиеш.

За тоалетната - покрай tays и нейната КЗ почнах да ям карамфил и по 1-2 чаени лъжички куркума с около чаена лъжичка черен пипер дневно и ходя супер лесно и редовно до тоалетната, независимо какво ям. Много черен пипер ядях и преди това. Явно е от куркумата или карамфила. Друго не съм променяла. Преди, като мислех от кето на WFPBD едвам ходех до тоалетна първите дни, а сега изобщо не усещам.

И пак чета за бюстове чашка Д и С след отслабване. Темата е станала като оръжие за психологическо насилие 🌞🤩🥵🥳.

# 541

Аз като един продавач да си follow-up - на Simple Smile
Магнезиев глицинат дали ще ми върши работа пише,че е нежен за стомаха.

# 542
Хм, веднага ще си купя куркума и карамфил тогава. Черен пипер изобщо не консумирам, люти ми много.
Прасците не са ми от най-тънките, може би не личи там на онази снимка /вече я махнах/. Като гледам други жени, имат едни тънки прасци, а моите са си по-избомбени. Като ми се и подуят час след ставане и вече съвсем стават гадни. Както и да е, да не правя излишен спам.
Днес дано устискам, но ще съм много строга с яденето. Взела съм една пилешка пържола и 1 голям домат за обяд, след вчерашните прегрешения с торта. За довечера също пилешко ще си взема + купа салата.

# 543
Магнерота е магнезиев оротат. Най-добрата форма за сърдечно съдови проблеми. От който между другото не др*скам. Обаче от 1 таблетка цитрат и ме спохожда рядкото щастие. Не като честота, а като консистенция( извинявам се за това описание). Не ми свиква тялото. Докато го пия все е така.

# 544
  • Paris, France
Ако изберете друга форма на магнезий, добре, но трябва да приемате и някакъв цитрат редовно, така че pH на урината да не надхвърля 6.5. От цитрат панкреасът произвежда бикарбонат, който алкализира. Ако приемате калиев или натриев цитрат ще трябва да увеличите дозата магнезий в друга форма, тъй като калият и натирят са антагонисти. Калиев цитрат е по-добър вариант от натриев, защото при ИР има повече изпикаване на калий и магнезий, а натрият се задържа. Също го ядем и с готварската сол.

Добър начин да се увеличи прием на магнезий и да се намали натрий е да се замени каменната сол с морска.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 14:31 от Nevena Virolan

# 545
Магнерота е магнезиев оротат. Най-добрата форма за сърдечно съдови проблеми. От който между другото не др*скам. Обаче от 1 таблетка цитрат и ме спохожда рядкото щастие. Не като честота, а като консистенция( извинявам се за това описание). Не ми свиква тялото. Докато го пия все е така.
Да, моя грешка. Не е хелат, а оротат, благодаря за поправката. Изписан ми е от кардиолог за бодежи в сърцето + бетаблокер за сърцебиене.

# 546
  • Paris, France
sharpy, куркуминът от куркумата не се усвоява без пиперин от черен пипер. Помня, че Гордън слагаше 2.5г куркума на около 100мг черен пипер, в който има 10мг пиперин. За 5г куркума удвояваше и дозата на пипера. Черният пипер, сам по себе си сваля ИР 🤩. Тъкмо ще се научиш да ядеш люто, че лютите чушки оправят сърцебиене.

# 547
Оооо, не мога люто да ям, опитвала съм неведнъж, освен да рева и да плюя, друго не става. Ще пробвам карамфил тогава. Сега прочетох и за джинджифил, и него ще пробвам. Когато се хранех основно с купа пържени картофи и 3 филии хляб, никога не съм имала проблем с WC. Дали въглехидратите помагат за това, не знам, но факт че си ходех редовно.

# 548
Е то от високовъглехидратна храна поначало има по-голямо количество "отпадък", така да го нарека. От НВ храна не винаги има толкова. Понеже съм на такъв режим от години и естествено се случва понякога да ям и нережимно, разликата си я има. И това при положение че аз си обичам зеленчуци и рядко имам хранене без такива. Нямам проблеми в това отношение де, редовна съм си и не ке оплаквам, но разлика има между режимно хранене и такова с повече нишестени храни (картофи, ориз, нещо тестено и от сорта).

# 549
Моят бюст пък се уголеми още през бременността. След кърменето не съм забелязала някаква промяна. Е, имам доста още кг за сваляне и тогава определено размерът ще е друг, да го наречем "нормален". Винаги съм купувала сутиени, каквито ми стават, без значение дали пише чашка В, C или D, на око ги избирам и, ако ми стоят добре и след пробата, купувам.
Между другото, преди години майка ми беше намерила някакъв трик с който уж се отслабвало неусетно и много лесно- вечер на гладно (малко преди лягане) да се пият по 5 или 10 броя зрънца черен пипер.😁 Не знам дали имаше ефект (и какъв се очакваше да бъде по-точно), защото аз все забравях да го пия...🙂
Говорете ми на мен за дебели прасци и глезени...Моите генетично са си точно такива, че и съм с широки стъпала, длани и вратле- като бях слаба, пак не ми ставаха голяма част от ботушите- някои от тях бяха мисия невъзможна още на нивото на глезените, дори и нагоре да имаше ширина за прасците.😅 Но пък имах талия и на ниските ми кг всичките тези несъвършенства си стояха нормално.
Вчера направих 13 000 крачки, после 30 минути на спортните уреди в парка (използвам два уреда, които са за крака). Явно имам някакъв тренинг вече покрай това, защото след това направих много лесно и към 40 клека, а скоро точно клекове не бях правила...🙂 Единият уред е нещо като степер, той е по-трудният, има дръжка за ръцете, та там се натоварват и ръцете също- на него се качвам за малко, като си броя движенията с всеки крак. Другият уред изглежда на пръв поглед ужасно лесен- да правиш движения настрани и навътре с краката, на него обаче прекарвам основното време (като, разбира се, си променям малко позата и стягам мускулите- така и ефектът е друг).

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 16:45 от dolce miele

# 550
До структура си е, аз съм си широка отвсякъде... За целия си живот броени пъти съм си купувала ботуши дето обхващат и широката част на прасеца, предимно са ми тесни. А някои още на глезена се запъват че самият модел още там ми е тесен.
И не говоря за времето когато бях надебеляла грозно и нямах ни талия, ни скули, брадичката ми беше под въпрос кое от всичките гънки там е тя, а глезени пък не помнех какво е това. Такива са си в нормално състояние, то не може пък всички да са от най-фините и тънки мадами я Grinning

# 551
Така е, някои още на глезените са толкова тесни, че...какво значение има, дори и нагоре да имат нужната ширина.😅

# 552
Здравейте, купих си ленти от Грийн Мастър, немски са. Много лесно се мери и скалата е ясна. Ако имате познат дистрибутор - 100 ленти са 12 лева.

# 553
# 554
Точно тези са. Показа ми 6,8 и съм супер доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт