Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 55

• 23 738
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Невена, 🤣

# 691
Ааааааааааааааааа, нееееееее, припадам!

Вече се превивам в офиса от смях, няма нужда от почистване за утре, ще върна чистачката, аз така се завъргалях, че ометох всичко по пода! Представих си Неве, както се описа и ми дойде в главата… “ Чайурие шукари еееее…”

# 692
Невена, не ти трябват такива пречки да си слагаш... От всичкото само за едно си права - талията изглежда по-малка. Това ако някой реши да я гледа и нея, де Grinning
Изхилих се с глас на описаното, твоето и на госпожица спасителката. Кибича насред едно летище и ме гледат странно всякакви индивиди, че до преди малко нищо ми нямаше и изведнъж се разцвилих Joy

# 693
Натка, къде отиваш?🙂 "Пречки"...🤣🤣🤣

# 694
Обаче аз май наистина съм качила на мускул това 1 пусто кило /или поне ми се иска де/, защото сутринта се мерих и обиколките са ми същите. Ще видим тая работа...

# 695
Ех, как хубаво ме развеселихте и мен Laughing Много Памели станахте тук, ще има да ни завиждат другите за готината темичка Heart Eyes Не видях ни една снимка на хубавите мацки, обаче като слушам май сме готови да си спретнем едно плажно парти ChampagneChampagneChampagne

Между другото не знам дали сметаната спира фаста, обаче забелязах, че като пия кафе със сметана после не огладнявам и без проблем изкарвам без закуска. Като е с мляко към 11 часа започва да ми пристъргва корема. Така или иначе си пия кафе с мляко/ сметана дори и като правя фаст, едничко ми е за деня и искам да му се насладя максимално.

Обиколих квартала миналата седмица за лентички за Ph и с триста зора намерих едни. Два пъти мерих и ми излиза 7, ама не бях и много стриктна с режима уикенда, така че не бързам да се радвам. Иначе лентичките имат и показател за белтък в урината, знаете ли какво представлява? При мен е отрицателен. В аптеката ми предложиха и лентички за кетони в урината, 7лв. струваха, викам айде ще ги пробвам и тях. Още не съм обаче защото както казах уикенда не бях стриктна и не съм била в кетоза най-вероятно.

# 696
Zuhta, може ли снимка на лентичките?

# 697
Докато ползвах лентички предпочитах комбинираните, най-често за изследване на 10 показателя едновременно. Само че не от такива пакетирани общо защото се оказа, че ако не се използват до 2-3 месеца казват че били негодни вече за употреба веднъж отворени. Затова преминах на индивидуално опакованите като тези. Иначе когато са само за ph не е чак толкова важно дали са отворени отдавна стига да се съхраняват без влага наоколо.

# 698
Минах след работа през Лидъл и какво да видя - любимите ми ребра в медена марината. Естествено, че купих и току-що ставам от масата и едва дишам. Много ми харесват тези ребра, сигурно сте ги опитвали и вие, обаче.... положението е осир@ция. С един голям розов домат сигурно половин кило за гарнитура.
Долче, ако взема да снимам моя порция храна и ще се скрия в ъгъла от срам, спрямо твоите. Unamused

# 699
Шарпи, аз медено-лютите ребра харесвам. Медените не съм ги пробвала...😃 Снимай, снимай, ама то по различен начин изглеждат порциите.🙂 Ох, обожавам розови домати, ама нямам често достъп до хубави такива...

# 700
Натка, къде отиваш?🙂 "Пречки"...🤣🤣🤣
Моята майка си мина реда, установихме че от асоциацията на тъщите и свекървите скоро ще са я изхвърлили... Сега е време неговата да се докаже, но и тя е такава душичка че май и нея няма да я вземат в местния клон Joy
За целта едно епично пътуване направихме, сега вече си почивам де.
По време на презокеанския полет дна пъти се опитаха да ме нахранят ама и двата пъти имаха само неща пълни с червени чушки. Демек, мислят за режима ми, аз такова по-добре гладна да остана ама няма да го изям Grinning
Какви ще ги ям в следващите дни май няма да зависи много от мен, ама ще се справим и с това някак. Аз подозирам че и без това половината време ще спя зарадо дългото пътуване и часовата разлика. И ще си наваксвам с водата че съм назад и с нея от вчера насам.

А ча са пречки - ами пречки са си и продължавам да го твърдя. Не стига че не мога да спя по корем, ами и като говоря на някого, хич не внимава Grinning

# 701
Шарпи, аз медено-лютите ребра харесвам. Медените не съм ги пробвала...😃 Снимай, снимай, ама то по различен начин изглеждат порциите.🙂 Ох, обожавам розови домати, ама нямам често достъп до хубави такива...
Те май са точно медено-люти. То други няма май. Вакуумиран пакет, около килограм. Обожавам ги.
Ще снимам аз моя чиния, сега почивните дни, да я понаредя, да изглежда добре, че през седмицата набързо слагам и няма никакъв вид.

# 702
Шарпи, два вида са лидълските ребра. В медена и в медено-люта марината. Купувам понякога само от лютите- обичам люто, а и не знам само медените дали не сладнят много и затова.🙂
Натка, приятен престой и не е важно тъщите и свекървите да са в Асоциацията, а да са готини!😃😉

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 00:51 от dolce miele

# 703
Защо не пишете, м ?
Чакате Елора да се върне и сте пестеливи, ахааа.
И аз се спотайвам, защото имам желание да пусна темата, но то не е само до желание, ще оплескам работата с техническите ми умения.
Дайте темпо кой ще направи темата и да мирясаме, искам да ви гледам и чета, голям хилеж пада с вашите постове 🤣.
Спамерки, ама готини. ❤Предлагам всяка да се докара я като Памела, я като Рич, размечтах се за среща на групата с карнавални костюми. Всеки да си покаже съвършенствата.
Мен ме натиснаха задачи, а водя люта битка с киселото ми пишо, влача води, чета и къркам по много, оня ден се усетих, че съм изльокала 4 кила 🙄.
И ям зеленища на поразия, зеленчуци с алкал 😉.
Пия и пикам като водопроводна тръбас висок дебит.
Тъкмо щях да ходя за тест ленти до Пиротска, защото станах алхимик вече, топя и гледам с лупата всякакви течности и смески, и е сега ме зарадваха лентичките.
Между другото, и кз ми се понамаля трайно, но не смея да се похваля, охххх. Да си отдъхна.
Сега пък взех да си мисля, ако се алкализирам много, какво да правя 🙃

# 704
Защото скоро им изтича срока на тези ленти и са започнали да показват вече правилните числа. Шегувам се. Само с много престараване да не подминеш 9. Пробвах чаша чешмяна вода показва около 7.5, а като добавих една капсула прах от магнезиев цитрат се вдигна на почти 10. Въпреки че той много слабо се разтвори във водата. Значи с 2-3 капсули дневно е възможно да се неутрализира киселинноста на всякаква храна.

Общи условия

Активация на акаунт