Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 55

• 23 751
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Не е от размера то, аз също купувам предимно L, това моето си е чиста лакомия Grinning
Ако сама не си слагам контра, ще опукам поне 6-7 така бъркани, освен че бих ги набухала и със сирене без да ми мигне окото, ама и от него много. Това освен маслото нали. И после червен пипер отгоре и да вържат вашите ръце и моите крака, както казваше бившият ми свекър Joy
За еднократно хранене става, но не и ако това ми е само едното. И със сигурност не с количеството сирене дето ми се иска.
При положение че знам че 3 яйца (айде, 4 ако са мънички) си ме нахранват нормално ако са сготвени по друг начин, как иначе да нарека желанието за още толкова, ако не лакомия? Grinning

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 08:59 от natka

# 676
И аз от стриктното кето вдигнах холестерола, бях писала по- назад. Затова и аз намалих мазнините, и естествено да са само от "полезните". Масло, зехтин, рядко кокосово масло. Ама и калориите ограничих, щото както на "кето не се смята", така като изпукам голяма свинска пържола с парче кашкавал и ей ти 700 калории. Салата като и сложа зехтин и още 200 поне и така две хранения в деня и после що не свалям 😐
Сега наблягам на пиУетата и зеленчуци, поне с тях не качвам, а и мога да си вмествам плодче.
Днес на плажа една жена ме пита " Извинявайте госпожице спасител, може ли да влизаме в морето" 😁😁😁. Тъкмо щях да я питам що се ебава с мен, когато се усетих че бях облечена с червена тениска, с надпис на гърба й Baywatch, че имаше доста вятър и се облякох. Утре с Мич Бюканън си палим подметките към Филибето.

Шарпи, значи с тоя Мич и Baywatch се спуках от смях! Ще ти викам вече Памела Шарпдерсън!🤣🤣🤣

Долче, жестоки нокти, уникални!👏

# 677
Хахахаха, искам и тук като във фейсбук да имам опция да слагам сърчице, не само палец ❤️
Днес с Мич сме последно на плажа , по-късно ще пътуваме към Пловдив.
Да се оплача, ме снощи се напуках като прасе, направо не мога да се понасям. Ето днес съм на едно кафе сутринта и корема ми е още надут като в четвърти месец. Като награбих едно тиквено семе снощи в 23,00, ела да видиш кво стана. Отделно вечерях пилешки пържоли, салата айсберг с краставици и домати, бъркани яйца с кашкавал, ъъъ още имаше нещо, но не помня. Абе олях се...

# 678
Хахахаха, искам и тук като във фейсбук да имам опция да слагам сърчице, не само палец ❤
Днес с Мич сме последно на плажа , по-късно ще пътуваме към Пловдив.
Да се оплача, ме снощи се напуках като прасе, направо не мога да се понасям. Ето днес съм на едно кафе сутринта и корема ми е още надут като в четвърти месец. Като награбих едно тиквено семе снощи в 23,00, ела да видиш кво стана. Отделно вечерях пилешки пържоли, салата айсберг с краставици и домати, бъркани яйца с кашкавал, ъъъ още имаше нещо, но не помня. Абе олях се...

Памела, да не ти пука, нали си красива!💪

Напукала си се с тиквено семе, хората плющят като динозаври, ти - салата айсберг и яйца.
Моля ти се, все пак трябва да имаш сили за Мич!😂🥳😂🥳😂🥳😂🥳

# 679
Ааа, грижа се за мускОла аз, ама и за гъзО. Не знам как да скрия снимката от телефона.

Тая вечер ще ме е страх да се кача на кантара като се приберем.

# 680
Вие за едно тиквено семе сте се затръшкали... Аз какво да кажа след 3 седмици при мама, а? Joy
От средата на август насам хранителен разврат и ходене само с гащи с ластик, вчера със страх си пробвах едни любими дънки и почти очаквах да не мога да ги закопчая...
Изненадващо, поне по дрехите не усещам да съм мръднала. На око в огледалото също не личат щети. Хем доста често ядях каквото и другите, освен че както казах мама не става за тъща и само пита какво още да приготви че половинката да си хапне. Аман.
Но пък на масата рядко сме слагали нещо от магазина, ядеше се основно домашно произведена храна и зеленчуци на корем. И множество обичайни за сезона дейности де, сега е модерно селски туризъм, нали.
И за огромно недоволство на мама, я отказахме набързо да ни прави мекички и пържени филийки и прочие за закуска, защото си се придържахме и двамата към обяд и вечеря. Въпреки нейните опити да ни храни по още толкова пъти на ден.
Довечера ни предстои пътуване и там вече категорично отказах офертите да ни изпече нещо, да ни приготви сандвичи за из път и забравих какво беше още. Половинката да яде с другите като иска, аз забраних да ми пипат яйцата в хладилника че няма достатъчно за всички да вечерят това Joy

# 681
Вие за едно тиквено семе сте се затръшкали... Аз какво да кажа след 3 седмици при мама, а? Joy
От средата на август насам хранителен разврат и ходене само с гащи с ластик, вчера със страх си пробвах едни любими дънки и почти очаквах да не мога да ги закопчая...
Изненадващо, поне по дрехите не усещам да съм мръднала. На око в огледалото също не личат щети. Хем доста често ядях каквото и другите, освен че както казах мама не става за тъща и само пита какво още да приготви че половинката да си хапне. Аман.
Но пък на масата рядко сме слагали нещо от магазина, ядеше се основно домашно произведена храна и зеленчуци на корем. И множество обичайни за сезона дейности де, сега е модерно селски туризъм, нали.
И за огромно недоволство на мама, я отказахме набързо да ни прави мекички и пържени филийки и прочие за закуска, защото си се придържахме и двамата към обяд и вечеря. Въпреки нейните опити да ни храни по още толкова пъти на ден.
Довечера ни предстои пътуване и там вече категорично отказах офертите да ни изпече нещо, да ни приготви сандвичи за из път и забравих какво беше още. Половинката да яде с другите като иска, аз забраних да ми пипат яйцата в хладилника че няма достатъчно за всички да вечерят това Joy

Няма по-ценна от Мама Heart
Здрава да ти е!

# 682
Златна ми е тя, нищо лошо не мога да кажа за нея. От любов го прави това, а че Натка си е избрала да яде различно от нея и другите вкъщи  - това си е работа на Натка Grinning
Тя на мен не ми се меси и не би се сърдила ако откажа да изям нещо си, видяла е че знам какво правя и помни каква бях станала. Но аз си реших да ям така докато съм тук този път, с години не се беше случвало да се задържа над 2 дни при нашите. И сигурно няма и да се случи скоро пак.

Та така де, постът ми по-нагоре не беше да се оплача, а да се похваля че си закопчах дънките след всичкото това Joy
Човек се справя във всякакви ситуации, гледам че всеки се тръшка какво изял и изпил на почивка, та да повдигна духа малко - хич не е задължително почивката чак пък толкова да ви развали и фигура, и всичко. През останалото време да сме както трябва, това пак стига да сме по-здрави и по-бодри от средностатистическото човече наоколо, не е ли така?

# 683
Абсолютно съм съгласна с Натка. След моята почивка съм - 2 кг, а дори нямах достъп до кухнята (също така и до големината на порциите Blush ). Не съм си позволявала да си дояждам навън, порциите не бяха малки, но като махна картофите, които слагаха на всичко Rolling Eyes, то не осатаваше много за ядене.
Ограничих мазнините до лъжица зехтин в салатата, махнах всички млечни и ядки, та за сега оставам на по-постно месо, яйца и зеленчуци (от разрешените).
В петък съм при ЛЛ да ми пусне изследванията.

# 684
  • Paris, France
natka, на село, на чист въздух, с движение и храна, която не е боклучава може да се окаже, че не само не си надебеляла, ами си и отслабнала. Може и да си качила тегло, но да е мускул. След сваляне на излишните мазнини, ядене на ВХ не е никакъв проблем за 80% от хората, стига ВХ да се увеличат бавно и да не се ядат в тандем с мазнини.

Инсулиновата ми чувствителност е най-добра когато се храня WFPB, с цели вегански храни, но без мазнини.

Носете си сантиметър на почивка! Талия мерите и нищо друго не ви интересува.

Едно момиче се оплакваше, че след 2 месеца у родителите си качила 4 кила, но дрехите и ставали в талията. Като отиде на скан се оказа, че вече е с 22% мазнини, вместо с 26 или 28%. Качила е мускули и загубила сланина.

# 685
Как действат слънчогледовите семки на режима?
Мога ли да пошлюпвам пред телевизора понякога

# 686
Нати, така е, напълно съм съгласна с теб. С Неве също. Аз и на двете почивки това лято не съм изневерила на режима, просто се хващам, че увеличавам количеството. Факт, че винаги като отида на почивка, яденето ми е по-сладко. Ето снощи например можех да мина с пилешки пържоли и салата. Стандартно ядене за мен. Обаче нъцки, яйца та яйца ми се ядат и хоп айде на котлона да джуркам яйца, и то след изяждане на вечерята. Е тва е вече лакомия. Изядох и тях, корема ми ще се пръсне и...  в 23 часа, както си чета тук, хоп пакетче тиквени семки.
Аз имам един такъв проблем: често изпадам в състояние" устата иска, корема не може" и това не ме кефи, защото съм нахранена, а устата пак зее.
Прибрахме се ние преди 2 часа, магистралата беше фул. Вечеряхме пилешки бутчета с шопска салата. Кантара показа +1кг.

# 687
Аз изкарах още един ден фаст днес. Само на едно кафе и вода до вечерта. За вечеря метнах малко сметана в чая, взех и обичайното количество дроб от треска. Възмутена съм от новата му цена в Кауфланд! Онзи ден взех и струваше 3,89 лв...😳🤬😡

# 688
  • Paris, France

....  мускул. Амен.

Пътуване, плуване, тичане пълнят мускулите с глюкоза. Лежане или седяне пред компа горят 20 или 50 калории, но ходене по пясък, плуване горят много повече. На плажа се и потим повечко, горим енергия за да се охлаждаме.

Но, да, гадно е да видиш пустото кило на кантара. Аз затова не си поставям цици, а можеше да съм като Пами Андерсон в банския. Доста приличам на нея - стара, с тънки като на чавка, сбръчкани крака 🥳. Всъщност, ако си сложа едни цицорани, едва ли някой ще се заинтересува колко тежа. Тъкмо талията ми ще изглежда по-малка. Разчитам на вас, майни, ако все пак се реша. Искам да ми носите кефир, дроб от треска, прясна маруля. Благодарим ви, д-р Енчев 🥳 После екстеншъни, изрусяване, dolce да ми тури едни стилети или американски квадрати и ставам катУ Памела ...... от Факултето. Еееех, мечти.

Браво, dolce!

# 689
Ох, със сълзи си хиля. Обичам те, НевенО! Purple Heart Purple HeartPurple Heart

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 11:23 от sharpy

Общи условия

Активация на акаунт