Голямото преследване

• 39 837
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
4-1 за преследвачите след първата седмица. Професорът е уникален. За по-малко от 50 секунди даде 8 верни отговора, на него трябва да му избягат с поне 14-15 точки. Общо за две негови участия има само 3 грешки?! 😮

# 91
  • София
В UK версията много малко бъркат преследвачите, поне от сезон, който аз гледах. Там и на 18-19 стъпки ги хвана, което е неприятно, защото пък то трябва да разчиташ на късмет той да не знае нещо, а не ти да знаеш повече.

При нас има баланс засега, ако, познаят повече, ще се измъкнат. Кънчев вече води по-гладко, влезе в ритъм.

# 92
Преследвачите са страхотни. Но и техните въпроси във финалната игра са с една идея по-лесни.

# 93
Професорът ми е изключително симпатичен! Не знаех за този ерудит досега, пропуск! Знаещ и скромен. С удоволствие бих играла срещу него, въпреки че резултатът ще е ясен. Мъдрецът ми е на второ място. Съвременни и светски знания му липсват и ако аз избирам въпросите е победим. Дама Пика още не съм я гледала, не попадам на нея. Острата ми антипатия към черния дървен философ е историческа и всеизвестна, няма да се повтарям.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 14:10 от Doro

# 94
  • София
Днес само три пъти се чу "Уау" и един път "Супер". Има разнообразие в речника SmileSmile.

# 95
  • Велико Търново
Дама Пика не се появявала все още. Все си мислех, че в първите четири предавания ще ги изредят, но - не.

# 96
Любомир Братоев и Пламен Младенов са ми фаворити. За дамата не мога да дам мнение, не ми е позната. Мартин знае, но се държи високомерно, мимасничи, жестикулира и се пренавива.

# 97
Голямо дърво, защото се снимат по 4 епизода на ден, ние бяхме последни и трябваше да почнем към 17-18ч. Дойдох в 16:20 и започнахме чак в 0:20 мин.
Супер се бях изморил, огладняхме, после в самото студио жега на макс. Продължи до 3:20ч, но не се оплаквам де, въпреки че накрая едвам гледах и дори някои въпроси не ги чух много добре
Наистина продължават до нощите, аз съм бил само един път в публиката на Стани богат (когато го водеше Кънчев) и снимаха 5 предавания от 8.30 до около 23.30.
Скрит текст:
В 8.00 трябва да сме в Киноцентъра. Осигуряват храна по 5 пъти на ден (след всяко предаване, тоест през около 3 часа), осигуряват и таксита за прибиране, плащат и за участие в публиката... ама трябва да си посветиш целия ден на предаването. За хора без работа си е ОК.  То сега ако се загледате в "Стани богат", масово са пенсионери в публиката. И са 20-25 души, не са 100, както преди.
"Голямото преследване" явно е с по 4 броя на снимачен ден. Например "Последният печели" се снима един цял уикенд за 2 седмици напред, тоест 10 предавания

# 98
  • София
"Последния печели" се снимат по 6 записа -събота и неделя
2 съботи и 2 недели=общо 24 записа за месеца
Като ми звъннаха ме питаха в колко часа искам на снимки?
Скрит текст:
08:30
10:30
12:30
14:30
16:30
18:30
Понеже съм от София исках в първия запис 08:30 часа
възможно е понякога някой да закъснее или нещо да се забавят записите

На "Стани богат" участвах 2004 година и пак бяха събота и неделя по 6 записа.
Скрит текст:
Бях в последния запис, в 19:30 седнах срещу Ники Кънчев
а в 21 часа беше си бях в къщи.
Приказваше се че понякога и до 01-02 часа снимали, но при мен всичко си течеше без спънки и закъснения

# 99
poliglota80, поздравявам те за участието ти. Много жалко, че ви хванаха. Аз все още не съм изгледала вчерашния епизод, но по коментарите разбирам, че Преследвачите са отбелязали още една победа.

Когато казаха, че Преследвачите са избирани с кастинг и могат да се сменят на даден етап се сетих за Димо Падалски. Дали са го поканили на кастинг?

# 100
  • София
Без кастинг за преследвачи са канени участници,
 които са печелили над 10 000 лв
на "Стани богат" или с повече победи на "Последният печели"
Димо Падалски не е участвал в последните две тв-игри, но може да кандидатства за играч.
Пламен-професора не е участвал в ПП но от играта "10/64" по БНТ-1 спечели 32 000 лв..

# 101
от играта "10/64" по БНТ-1 спечели 32 000 лв..
Аз тази игра я чувам за първи път.

# 102
Не ми стана ясно кой пръв трябва да маркира - играчът или Преследвачът? И има време след това да отговори и другия. А ако изтече времето не се признава ли? Двамата къде виждат кога е маркиран отговор? Къде виждат секундите?

# 103
  • София
5 секунди е времето, ако не отговориш на време, се зачита за грешен онговор. Няма значение кой ще отговори пръв.

# 104
10/64 е игра, водена от Драгомир Симеонов. Беше преди доста време, 2005 г. За преследването, мисля че 5 секунди след първият маркирал е времето за реакция.

Общи условия

Активация на акаунт