Голямото преследване

• 39 858
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Разделиха си парите по равно или всеки взе колкото си е спечелил по- рано?

# 46
  • В страната на мечтите.

В чуждестранните версии си ги разделят поравно, така че мисля, че и тук е така.

# 47
И накрая единият взима 500  лева ,другия 12 хиляди и вторият е прецакан. Изкарал си е повече пари, ама ядец😂

# 48
Разделят се на броя останали играчи накрая, независимо кой от тях колко е спечелил.

# 49
В последния кръг състезателите губят много време с бутона, а преследвачът не ползва бутон. Имам чувството, че дадоха пари като за начало, после няма да дадат и лев. Дано да не съм права.

# 50
Този, последният каза, че пътува и колко географски въпроса му се 'паднаха'!

# 51
  • Велико Търново
Според мен и преследвачът използва бутон, просто не се вижда.
А водещият вижда какво е натиснал участникът, просто защото е в близост до него.

# 52
Скука! Превключих си на Стани богат.

# 53
  • София
Гледах вчера и приключих. Много ми беше скучно.

# 54
Аз днес догледах предаването, почнах снощи на запаси и довърших сега, щом ми се доспа - не е много добър начин да кажа, че ме е впечатлило, като извод: Много въпроси - малко пари. Sweat Smile
Права е Трополинка, че въпросите са като във викторина за ученици, ама пък то и нали трябва да се отговаря бързо на тях, та не зная, вероятно на запис така ще го гледам, когато имам време.
Също някак нямам доверие на Човека от страна (Мъдреца, Рицаря и т н) на продукцията, виж, ако е някой случаен, който ще прибере за себе си парите, по бих вярвала, че няма намеса (подсказка, предварително запознаване с въпроси и отговори) Wink

# 55
  • София
Определено не ми хареса, но мисля да го гледам, защото просто обичам предавания с въпроси и отговори. Дори и на фон да тече...
Но Стани богат е с класа над това. Никакъв шанс да го бие по рейтинг с тези декори, заекващия водещ и точно този тип въпроси. Всичко се развива твърде бързо, което е досадно, а и може да се манипулира с бутоните.
Някои въпроси са твърде дълги за прочитане и се губи ценно време. Тук също може да се манипулира.
Накрая не е ОК да се дава на играчите да отговарят след грешен отговор или ПАС на преследвача. Защо той например няма това право, когато те отговарят? Твърде много пробойни видях.

# 56
Не мога да си сформирам крайно мнение от един епизод. Слава богу, регламентът е по-разбираем, отколкото си мислех - предварително ми беше объркващ да го чета.

Как ще се развие предаването ще зависи от избора на въпроси и на участници - дано да са адекватни и космополитни съвременници. Само ако им пускат модерни въпроси могат да бият антиквари-енциклопедисти, които не са гледали Тетрадката.
Да се сравняват Билалов и Кънчев като водещи е неприемливо за мен - те не плуват в отделни каридори, те въобще не са в един басейн.
Билалов съсипа Стани богат толкова умело, колкото Ники го наложи.

# 57
Честно казано, очаквах повече. Според мен на таблото трябва да се маркират отговорите на участник и преследвач и след това да се маркира верен отговор. Преследвачът може умишлено да маркира грешен отговор, може предварително да знае отговорите - въобще не е сигурно, че не е нагласено и не е пристрастрен, или пък да следва инструкции. Определено не ми хареса. Но пък беше първи епизод, може и да стане по-интересно.

# 58
  • София
Такива са правилата и в чуждестранните. Там задават още по-бързо въпросите, тук Ники Кънчев много се запъва. И той се представи слабо като водещ, но ще си припомни бързо предполагам.

Не ми беше много интересно, за мен най-съмнителен е финалният кръг, защото винаги могат да дадат въпроси на преследвача от негова сфера или много лесни въпроси и участниците нямат шанс. Тук продукцията да реши кой ще вземе пари и кой не. Както и все съм се чудила дали преследвачите получават процент, какво ги мотивира? В чуждите ходят и хора, които казват накратко тъжна история за живота си. Какво пречи на преследвача да симулира, че не знае нещо или просто да е по-бавен, защото му е симпатичен някой участник. Може би, ако получават процент, ще са най-мотивирани.

# 59
елементарни въпроси като за петокласници, а водещия само заеква и губи време.
И аз се втрещих на "кога е починал Тодор Живков", "Кое животно в Индия се смята за свещено", "В коя страна се намира САЩ", "Колко часови зони има Русия" и от сорта. И тези въпроси се задават... за пари?

Най-добре е Кънчев да си води Стани богат. А Билалов  пак вика "Кóко Шанел", ох... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт