Голямото преследване

• 39 875
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Не си спомням от британския формат, но ако не отговори на нито един въпрос участникът в минутата, не трябва ли директно да си тръгне? Сега единият не даде нито един верен отговор и все пак продължи?
Странно определят и двете, предложени суми,на някои едва удвояват, на този десет пъти над минимума. Не е много честно спрямо играча, показал знания в началото, като дамата днес, на нея не й предложиха десет пъти по-голяма сума.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 19:49 от MianaNia

# 136
  • София
По милост от Кънчев мина.

# 137
Мисля че отговори на последният въпрос и беше във времето.

# 138
Мисля че отговори на последният въпрос и беше във времето.
Единият да, той си спечели 500 лв., но последният участник не.

# 139
Ужасно ги бави гласът, който казва кой да отговори.

# 140
  • Велико Търново
Днес двама едва, едва отърваха нулите за срам и позор на 1-ия етап.
И да речеш, че са били някакви супер трудни въпросите, а то - поне на 4-5 можеше да отговори.

На последния участник му признаха за верен отговора на въпроса за "бащата" на Пинокио. Той каза Дон Карло, а то е татко Карло. Но му дадоха тези 500 лв по милост. Не че имаше значение, де. Въпреки че пък не се знае, ако беше сама, дали Ралица нямаше да е по-добре. Поне нямаше да я бави нито "съотборникът" ѝ, нито гласът.
И въобще защо им е този глас, нали се вижда кой е натиснал бутона, може да направят някакъв светлинен сигнал, който играчите да виждат и да реагират. Не знам, де, може да е така в оригиналния формат.

# 141
Ужасно ги бави гласът, който казва кой да отговори.
Още от миналата седмица съм на същото мнение, все едно си брои "онче-бонче...." Rage Коя е тая "бавна" мацка, която са взели:)

# 142
Още не съм го гледала, но явно и днес ще е скучно. Гледах, че в темата имаше един човек, който беше участвал. Ако не е подписал някаква клауза, може ли да сподели дали поне дават някаква утешителна награда, било то 200-300 лева. И в Стани богат не обичат да дават пари, но колкото тук играчите ще изкарат в един сезон, там го правят в един епизод...

Не дават никакви пари, факт. Дори те карат да дойдеш сам в Долна Малина и ако не си с кола жална ти майка Simple Smile Ясно е, че това може би ще отблъсне доста хора, но за мен парите не са най-важните. Гледал съм оригиналните английски епизоди, това са правилата на играта в крайна сметка.
Относно за бутоните дали може да види какво натискаш - никакъв шанс, копчетата са точно под панела или екрана, а той е доста нависоко от теб. Така че доста се съмнявам, освен това нямаш почти никакво време да мислиш, камо ли да следиш какво къде натиска някой Simple Smile
Изключително важно е всичките четирима да си изготвят стратегия как ще се държат, т.е. да не рискуват прекалено, защото е много важно на финала да сте всичките. Досега нито един отбор не завърши финала с пълен брой, а това доста намалява шансовете, колкото и малки да са те!

# 143
  • Велико Търново
Те не могат да отговорят на по един въпрос от първия етап, Вие за стратегия говорите...

# 144
Исках да видя Дама пика и си пуснах епизода от 12.09.
Нагласена работа, преобладаваха въпроси по литература, езици и кино, точно областите на дамата, била преводач, много книги е чела.
---
Джеин Остийн роман...
Полиандрия - какво имат в повече? (андрос = мъж), била е преводач...
От коя книга е  Едмонт Дантес?...
От кой роман  е цитатът "От каквото и да са направени душите..."?
От кой е фразата "О времена, О нрави" ?...
Коя държава има сайт за семейни връзки и роднини... (тук Дама Пика се издънва)
Коя актриса играе ролята на бялата вещица в Хрониките на Нарния...2005...
-----
И щом питат участниците, там се вижда, че въпросите са на случаен принцип, веднага зрителят чува някакви други области на познание, да не му става скучно. Пък Рицарят ще се заеме с историческите въпроси.

Прави ми впечатление, че много са международните, интернационалните  въпроси, изглежда са въпросите са преведени от предаването в другите страни.

# 145
А публика изобщо има ли?
Относно за бутоните дали може да види какво натискаш - никакъв шанс, копчетата са точно под панела или екрана, а той е доста нависоко от теб.
Естествено, че не се виждат бутоните, но се вижда като посяга наляво, това означава, че маркира "А". Аз като зрител го виждам, па за Преследвача не знам.

А да кажеш на композитора Игор Стравински - МАКСИМ, е това вече ме развесели. Младежът от Котел си помисли, че става въпрос за мъжа на Албена Денкова.

И да, наистина в Стани богат по-лесно се печелят повече пари.

# 146
А публика изобщо има ли?
Не, няма, дори и придружители на участниците не допускат.

# 147
За мене това шоу в този си вид няма да просъществува. Може да изкара първия сезон, ако повечето или почти всичко е записано предварително. Кой е луд (дори и да не бие път на майната си) е съгласен да изгуби цяло денонощие за 99% загуба и нула стотинки...
Отделно днес беше пълно с ужасни въпроси, които изобщо не са обща култура.
Като следващата седмица се върне Последният печели, тази излагация и на запис няма да я гледам.

# 148
Накрая на епизода от 12.09.2022  Дама Пика:
-------
ще взема да си помисля, че не знае въпросите, но просто и пускат в нейната област - литература, филология, кино Simple Smile
-------
Римският еквивалент на гръцкият бог Зевс?--Юпитер
В коя държава започва Ренесансът? - Италия
Кой поет - стиотворение "Колко си хубава!"?-Христо Фотев
Какво тече в аортата? - кръв.
За кой америк. актьор се омъжва певицата Майли Сайрус?
На кой континент се среща птица киви?--Австралия
По чий сценарий е филма "Пазачът на крепостта?"- пас (кой ли може да го отговори това)
Кой е автор на романа "451 градуса по Фаренхайт"? -- Рей Бредбъри
Кой е художник на капричиите, наричани "капричос" - пас,  Гоя
Кой е оръженосецът на Дон Кихот ? _Санчо Панса

# 149
  • София
За мене това шоу в този си вид няма да просъществува. Може да изкара първия сезон, ако повечето или почти всичко е записано предварително. Кой е луд (дори и да не бие път на майната си) е съгласен да изгуби цяло денонощие за 99% загуба и нула стотинки...
Отделно днес беше пълно с ужасни въпроси, които изобщо не са обща култура.
Като следващата седмица се върне Последният печели, тази излагация и на запис няма да я гледам.

Последният печели е почнал, ако не сте разбрала. Мисля, че вчера му беше първият епизод.

Общи условия

Активация на акаунт