Голямото преследване

• 39 881
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Естествено, че не се виждат бутоните, но се вижда като посяга наляво, това означава, че маркира "А". Аз като зрител го виждам, па за Преследвача не знам.

И да, наистина в Стани богат по-лесно се печелят повече пари.
[/quote]

Не се вижда къде посягаш, защото са много близо един до друг, нали бях там Simple Smile Но както и да е, всеки си има мнение, разбира се. Колкото до Стани богат, да по-лесно е да се спечелят пари и какво от това? Няма връзка едното с другото, просто са различни като динамика и правила, това е.

# 151
Няма връзка, да, просто коментираме две неща:
- Не всеки се записва за преживяването, в повечето случаи е за пари, а такива не се раздават
- Зрителският интерес също ще спадне в даден момент, тъй като хората обичат да гледат хора, които печелят, т.е. да усещат, че нещо е реално, а остава усещането за много шум за нищо.
Поради това вероятно ще има 2-3 сезона макс Simple Smile

# 152
Не разбирам на какъв принцип отговарят участниците в последния кръг ( бутон ли натискат?) и защо се губи тооолкова много време. Веднъж докато Кънчев срича въпроса и втори път докато кажат кой да отговори. Това ИЗЯЖДА времето на отбора. А когато се задават въпросите към преследвача темпото е съвсем различно. Ако мигнеш може да пропуснеш някой въпрос/отговор. Нарочно ли го правят?  И аз не виждам как ще просъществува по този начин.
Оставам с усещането, че ако остане един наистина знаещ на финала срещу преследвача, то той би имал по-голям шанс, защото няма да чака по 5 секунди да изберат кой да отговаря.

По повод организацията на снимките - нямам думи. Да чакаш 8 часа и да завършите малко преди сутринта?! WTF?!
Разбирам да са до 22-23 ч., но не повече.
Дано си вземат бележка и снимат по макс 3 предавания за ден, защото е нечовешко.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 09:26 от Millan

# 153
Според мен гласът, който казва кой да отговори е автоматичен, т.е. натискането на бутона върви с обявяването на името. Принципно те ако са бързи би следвалл да могат да отговорят веднага с натискането на бутона, но явно не са толкова бързи.

# 154
Според мен гласът, който казва кой да отговори е автоматичен, т.е. натискането на бутона върви с обявяването на името. Принципно те ако са бързи би следвалл да могат да отговорят веднага с натискането на бутона, но явно не са толкова бързи.
Гласът е автоматичен, но ти си длъжен да натиснеш копчето и да изчакаш да ти кажат името. За да можеш да дадеш отговор, но при всички случаи ако си достатъчно бърз не се губи толкова време.
Това, че хората очакват да се печелят пари си е техен проблем Simple Smile така да се каже. Това са оригиналните правила на играта, не е като нашите да са побългарили нещо в случая. На когото му е интересно да гледа, не е задължително все пак.
Нормално е хората да са скептични към всичко, аз също съм. Но трябва да правиш разлика и да преценяваш кое е наистина шашма и кое не. Просто вижте някои предавания в английския вариант и ще се убедете, че играта е такава.

# 155
Днес какво му става на Ники Кънчев? Защо казва "спИциално" или "вЕрно е"? Сякаш е от вчера по телевизията, че да не се е научил как се говори правилно?! Не знам само на мен ли ми прави впечатление.

Кънчев вече е стар-изхабен и си му личи, за мен е грешка той да е водещ на това предаване.
 Трябваше да вземат ново лице / млад симпатичен човек, който да има добра дикция, ясен глас и най- важното да може да чете вЯрно и бързо въпросите.
пхахах - Чест и почитания за Кънчев , но да го пенсионират от Телевизията с почести беше правилната стъпка

# 156
За мен би било по-интересно, ако преследвачите бяха обикновени хора, така наистина ще има интрига, защото и те ще грешат повече. А сега като си знаеш, че те са яко начетени и шансът да се появи някой, който е като тях е 1 на 1000..

# 157
  • София
А какво представлява кастинга?
Пак ли в Долна Малина ходиш?

Скрит текст:
Аз и сега мога да ви кажа, не е проблем. Пуснах си заявка за участие от сайта на Нова и ме викнаха на кастинг. Снимахме на 24-08, това беше и първият ден на снимките.  Голямо дърво, защото се снимат по 4 епизода на ден, ние бяхме последни и трябваше да почнем към 17-18ч. Дойдох в 16:20 и започнахме чак в 0:20 мин.
Супер се бях изморил, огладняхме, после в самото студио жега на макс. Продължи до 3:20ч, но не се оплаквам де, въпреки че накрая едвам гледах и дори някои въпроси не ги чух много добре. Това не е като оправдание, лично за мен се представих достойно, винаги може и по-добре Simple Smile
Няма нищо нагласено според мен, грешки винаги стават, но не са умишлени.
[/quote]

# 158
А какво представлява кастинга?
Пак ли в Долна Малина ходиш?

Не е там, на Джеймс Баучер си е в София. Дават ви 30-ина въпроса на лист да отговориш пак за време и след това има дискусия с всички заедно. Искат да видят как разсъждаваш, колко знаеш/не знаеш и така Simple Smile

# 159
За мен би било по-интересно, ако преследвачите бяха обикновени хора, така наистина ще има интрига, защото и те ще грешат повече. А сега като си знаеш, че те са яко начетени и шансът да се появи някой, който е като тях е 1 на 1000..

Явно това е регламента на оригиналното предаване. Първият ден го гледах за фон и не бях чула правилата и си мислех, че участника, който остане накрая се прехвърля в следващите предавания и ако оцелее Н на брой предавания става новия преследвач. После разбрах, че не е така, но това би било интересно.

# 160

И аз до същия извод стигнах. А сега си двойно прецакан. Хем шанса да знаеш повече от преследвачите е минимален, хем "правилата" не са в твоя полза.
Бих участвала срещу случайни хора ( като ПП), но срещу тези нямам желание са се излагам в национален ефир.

# 161
Интересно, че те тестват и за разсъждения, при положение, че играта не изисква такива

# 162
Участвала съм в няколко игри и парите никога не са били основната причина, защото не е сигурно, че ще спечелиш. Но тук е очевидно, че шансовете са нищожни. Да пътуваш отдалече, да висиш с часове и да похарчиш доста пари за път, е оправдано, за да си вдигнеш адреналина или да се видиш по телевизията. При това положение аз лично ще се чувствам като наказана. От София съм, не смятам да участвам.

# 163
От коя страна е корабът "Радецки" -тука имаше малки изненади, участникът каза Австрия и Ники след шепот в ухото, призна отговора.

По въпроса защо той е водещ, а не някой хубав млад мъж, отговорът е, че въпросната личност освен дикция  и  бързина, трябва да има  и енциклоедични познания, за да покрива екипа, а не да допринася за нови глупости в ефир. Водещият трябва да има и много опит с говорене на глас  в ухото му и да съобразява бързо какво да каже или да не каже.
Никак не е лесна работата.
За мен ненадминат в това отношение е Петър Вучков, като актьор, той си е  репетирал въпросите като нова роля за 15 мин! За да няма корупция, въпросите са се писали преди предаването и са се давали на водещия малко преди предавванто. Използвал е и паметта си.  Той постигаше и бързина и много бърз   и адекватен отговор, каквото и да каже участника.
Единствено не знам дали  е имал познанията наистина? Бил е и екскурзовод, те също говорят много бързо.

# 164
  • София
Най-накрая!
Страхотни бяха жената и мъжът, които останаха на финала. Момчето особено, май Дени се казваше. Абе удоволствие беше да ги гледаш.
Втори пробив срещу преследвачите и отново се случи на Мъдреца. Явно той е слабото звено. 😀
На 1-ия етап не даде нито един грешен отговор, но във втората фаза се шашардиса от знанията на съперниците си, смути се нещо и даде много грешни отговори или пасове, а участниците отговаряха правилно на неговите грешки.
Бих казал, че направо го разгромиха! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт