Голямото преследване

• 39 867
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Дама пика, съвсем изчезна

# 706
  • София
На ден снимат по 5 записа с 3 преследвача -единия преследвач почива.
А и не са излъчили първите два записа с Дама Пика на която играчите печелят.

# 707
  • София
За добро или лошо от всички есенно-зимни предавания май само това оцеля и през тази предновогодишна седмица.

Днес много силен 'Черен рицар' Почти безпогрешен.

# 708
 Интересът към предаването леко ми се повишава, но все още не смятам, че е завладяващо. Монотонно и предсказуемо е, с леки изключения.

# 709
  • Велико Търново
Diavolo, и Последният печели все още "върви".

Тази вечер падат рекорди. Ако има следващ сезон, продуцентите като нищо може да сменят Мъдреца. Въпреки пък че за да се записват повече хора, преследвачите трябва да са като него - да поотпускат чат-пат някой да победи.

# 710
Гледам/е на запис предаването в момента, определено ми хареса днешния епизод. Участниците са знаещи, емоционални, голяма част от въпросите не са трудни. Взеха най-накрая някакви пари, за които да си струва участието.
Мария ми е отнякъде много позната, Ники К загатна нещо, вероятно, че е била в "Стани богат" Rolling Eyes

# 711
  • In The Middle Of Nowhere
Май да и доколкото разбрах е взела 25 хил лв.
Обаче на мен ми се струва, че и в Последният печели е участвала.
Мъдрецът пък нещо много зачестява напоследък за разлика от Дама Пика, която нещо съвсем зачезна.

# 712
Мария ми е отнякъде много позната, Ники К загатна нещо, вероятно, че е била в "Стани богат" Rolling Eyes
Петкратен победител във втори сезон на "Последният печели" е също.

# 713
Yum Благодаря, не се бъркам. Аз вероятно от Последния печели ще я помня, че някак по-скорошно ми е.

"Онзи" епизод, за който често става дума, в който участниците са взели голяма сума излъчен ли е вече? Да не би тазвечерният да е той?

# 714
  • София
Петкратен победител във втори сезон на "Последният печели" е също.
Мария Тодорова два пъти е участвала в "Стани богат"
Първия път 25 000 лв печалба
втория път - 10 000 лв, бяха поканили победителите с големи суми
и Любомир Братоев и той 2 пъти е бил в "Стани богат".
Участвала е и в други тв-игри "Минута е много", "Риск печели, риск губи",
но с по-скромни награди.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 23:27 от lite16

# 715
Сравнително лесни въпроси като цяло в епизода (в сравнение с предишните) и не мога да повярвам, че оставиха хората да си тръгнат   31 500 лв! Да не повярваш! Или може би са забелязали, че не само ние тук се оплакваме от това предаване, как рядко някой тръгва с пари от него.

# 716
Браво на вчерашните участници! Така се играе, срамно е да играеш за 5 лева. Рискът си заслужаваше и края беше удовлетворяващ. Гледам предаването, макар и монотонно, но все пак образователно. Сега беше интересно, оспорвано и печелившо.

# 717
  • София
Дам, рекордна сума за участниците, 31 500 лв.
Както и рекордни 20 стъпки преднина.

И пак горкия Мъдрец, хаха. Той държи всички негативни рекорди касаещи самите преследвачи. Но дано го задържат, за да имат шанс и участниците, хаха.

Шегата настрана, радвам се за хората, бравос. Simple Smile Но не че не го очаквахме всичко това което става.
И този Краси кога ще го видим?

Не съм гледал програмата за следващата седмица, но по пътя на логиката тази седмица трябва да им е последна за настоящия сезон...

# 718
  • София, България
Мъдреца знае доста повече от Дама Пика, личи си от информацията, която дава след въпросите във втори кръг. При нея е все "като на магия". И по тая причина нейните въпроси в трети кръг са най-лесни от на всички преследвачи. Щото с отговори пред тебе и с малко обща култура можеш да уцелиш отговора, ама като нямаш варианти ... е трудно

# 719
  • София
Дам, съгласен съм тук. Само че Мъдрецът яко се спича понякога, знае много, но не е точно състзателен тип. Под напрежение доста пъти е спичал.

Днес например Дама Пика бая неща сбърка във финалния етап. ама някак си успя да ги хване. Момчетата имаха само 8 стъпки преднина, които станаха цели 10, защото Дамата започна с две поредни грешки (?!), даже после сбърка още веднъж, ама ги хвана, защото имаше шанс този път с въпросите.
Иначе с ДП почти винаги пък стават драми и интересни предавания.
Най-безапелационни са Черният рицар и Професотър, те буквално громят съперниците си.

С новата тема (ако има такава, че то май и сезона приключва) ще пусна една пълна и подробна статистика кой с колко победи и загуби е и т.н. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт