КАУФЛАНД - тема 60

• 57 536
  • 928
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Купих от гроздето без семки. Вкусно е и сладко. Нямаше от бонбоните Рафаело от 250гр. с купон. Казаха ми да обикалям филиалите, може някъде да има. Няма да зареждат до края на седмицата. Купих бутилка вино, розе. 3лв. е отстъпката от редовната цена. Яд ме е за Рафаелото. Sad

# 526
3 лв е крайната цена. На етикета беше 8.79, т.е. отстъпката е почти 6 лв.
Рафаело няма да зареждат повече.

# 527
И аз не случих на бонбони , ама нищо по другата линия имам за 1 ст😉 обаче взех вино - розе имаше в изобилие, а точно него не го харесвам и точно да се откажа ...видях една изоставена бутилка Каберне и Мавруд при безалкохолните. Ще се пие за хубавеенето на столицата🍷
Случих вечерно намалени копър и айсберг, от рибната витрина взехме филе от сом за 16 лв с червен етикет , но може и да е от седмичните промоции.Маслини розови от промоцията и разни седмични млечни, хляб, картофи, ябълки много хубави. Учудващо работеха 4 каси след 20 ч+ тези на самообслужване, но пък на каква мърмореща и всичко коментираща  касиерка случихме ...направо не е истина😀😀😀

# 528
Маслини розови от промоцията ....
За първи път чета за такива маслини. Сега ще разровя брошурата, за да се образовам.

# 529
Мариат, и аз.🙂 Предполагам, че са едни по-светли (но май по етикет не се водят розови или поне аз не помня да съм виждала нещо такова).🤔
Тази вечер айсберг по 68 ст., тоалетна хартия К-класик взехме- бяла, 10 плътни ролки (по 200 къса) за 8,99 лв, целина стъбла по 80 ст., кюфтета и др. неща. Бонбони за рд бъбречета за 1 ст. нямаше, а рд-то е точно днес...🤪 Но нищо, ще ги вземем друг ден, днес взехме от сладоледа на промо Cookies Attack😍

# 530
Купих от гроздето без семки. Вкусно е и сладко. Нямаше от бонбоните Рафаело от 250гр. с купон. Казаха ми да обикалям филиалите, може някъде да има. Няма да зареждат до края на седмицата. Купих бутилка вино, розе. 3лв. е отстъпката от редовната цена. Яд ме е за Рафаелото. Sad
Вчера( сряда) имаше в Овча купел на Кукуряк,  но не на стелажа, а малко по към касите, преди безалкохолните и бирата върху нещо като маса/щендер.
"Розови" маслини мога да нарека едни светли, леко по-продълговати - Каламата.

# 531
Да, и аз предположих, че за тях става въпрос.🙂
При нас пиците Маргарита 3 броя са по 5,39 лв. Не знам дали ги има в брошурата...

# 532
  • София
Рулетката приключи ли?! Не ми излезе днес след пазаруването.

# 533
Маслини розови от промоцията ....
За първи път чета за такива маслини. Сега ще разровя брошурата, за да се образовам.

Каламата. Не са розови, светло кафяви са.
Малко солени ми идват на мен, но на тази цена не ги подминах.

# 534
Рулетката приключи ли?! Не ми излезе днес след пазаруването.
Да

# 535
Не съм купувала от много време захар.
Ако някой знае, би ли писал колко е за кг.?

# 536
2.80.
Миналата седмица и аше намаление на 2 лв

# 537
Ох каква дискусия за моите маслини😊не помня имена - сори, а и всеки вижда цветовете по различен начин 😏на мен ми приличат на тъмно "пепел от рози" . Прави сте Каламата са - видях етикета .

# 538
Не съм купувала от много време захар.
Ако някой знае, би ли писал колко е за кг.?

Захира - 2,29
Сладея - 2,59
Онази мустакатата дето беше намалена с карта - 2,79

# 539
И аз похвалвам изварата на "Мое, твое, наше", която е на промоция сега.
Досега извара не съм яла с лъжицата, а бях взела една кутийка за проба и почти я опатках ей така. Малко за пълнени чушки със сирене оставих и станаха супер.
Днес пак купих. Банички ще правя.
И намалено био масло на тяхната марка си взех по 3лв бройката. Пак заредих фризера.
Био кисело мляко взех по 1,30лв.
Имаше отпред със срок на годност до 18ти, но по-назад имаше и до 21ви и си взех от по-задните.
Кори за баница също взех и утре ще въртя баници, щрудели, соленки и бадемови сладки, че имам едно бадемово брашно за оползотворяване.

Общи условия

Активация на акаунт