КАУФЛАНД - тема 60

• 57 540
  • 928
  •   1
Отговори
# 510
Успяхте ли да вземете Рафаело с купон? Иначе днес се чудих на тортичките с бял шоколад и кокос, но подминах, пред 5 лв за 2 парчета, въпреки че си е супер цена ако тортата е хубава предпочетох да дам толкова за голяма кутия сладолед.

# 511
  • СОФИЯ
Днес ми направи впечатление че за кой артикул са отстъпките се вижда едва на касова бележка.  На екрана не. Хм, т.е. мога да проверя конкретно едва след плащане.

# 512

А касиерът какво е виновен, за да вдигате скандал!?
Защото касиерът има право и да наложи ограничението за количество,а такова със сигурност има. И може да не разреши закупуването наведнъж 5 кашона с кроасани ,че и на една сметка ..за да му е по-удобно ,че и с фактура.

Забраните се налагат от високо ниво. Един касиер не може да забрани това.
Ограничение в Кауфланд в момента има само за олио - 12бр и захар - 10 бр.
   На всеки 2 страници на брошурата,както и преди да отворите електронната брошура има текст,оказващ,че количествата,които може да закупиш са :" обичайни за едно домакинство.
Проблемът е,че е доста субективно какво количество е обичайно, защото има домакинство от 1човек, има и такива от 10 души. Затова е коректно да има определена бройка.

# 513
  • София
Днес ми направи впечатление че за кой артикул са отстъпките се вижда едва на касова бележка.  На екрана не. Хм, т.е. мога да проверя конкретно едва след плащане.

Вижда се чак накрая, когато касиерката натисне тотала.
Тогава под последния ред излизат редове с минуси. Аз изчаквам, поглеждам на екранчето и ако съм съгласна плащам.
Рафаело с купон вчера взех от К. на бул. Цв. Лазаров/София. Имаше цял стелаж, народа го подминаваше.
Забелязах доста хора, които оглеждаха бутилките вино с тел. в ръка, явно търсеха това от купона.

# 514
  • СОФИЯ
И нарушава вътрешното за страната законодателство.

# 515
# 516
  • оттам, откъдето започва България
Без коментар! Neutral Face

# 517
  • Сливен
пратете го на някоя телевизия .ако ви се занимава

# 518
Снимката се върти отдавна в интернет пространството и според мен този хляб е сложен там от снимащия.

# 519
Снимката се върти отдавна в интернет пространството и според мен този хляб е сложен там от снимащия.
+1
Не вярвам каквито и да са мърлячи в някой филиал,при толкова много персонал който обикаля из магазина ,никой няма да види мухъла и ще  оставят тоя хляб за продажба

# 520
Аз съм носила на информация цял кашон мухлясали кифлички, които бяха намалени и имаха още два дни срок на годност.
Та, вярвам, че е възможно и този хляб да си е бил останал така...

# 521
Хлябът е нещо, което всеки ден зареждат. А този мухъл не е станал изведнъж, поне на няколко дни е. Все щеше да го види някой служител и да го махне.
Не вярвам да има филиали, на които чак толкова да не им пука какво продават.

# 522
Абсолютно, мухлясали кифлички може някой да не е видял на цял стелаж или в кашон, но този един самотен хляб с толкова много мухъл не вярвам  ,че могат да го пропуснат

# 523
И нарушава вътрешното за страната законодателство.
Абсолютно те подкрепям . На този екран нищо не мога да видя като отстъпки или  да го направя бързо защото опашката чака. Преглеждам си после касовата, бележка и се редя на информация. Не одобрявам този начин на отразяване на отстъпките. В лидл е направено по-човешко.

# 524
Този магазин трябва да не е работил седмица, че да мухляса толкова този хляб и никой служител да не го види. А да се намали, защото е в това състояние, абсурд. Не бъдете толкова лековерни и не се хващайте на манипулации тип ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт