КАУФЛАНД - тема 60

• 57 555
  • 928
  •   1
Отговори
# 495
И вчера и днес пазарувах,но нямам колело Rolling Eyes   отдавна не бях ходила в магазина и от вас тук научавам че изобщо е имало

# 496
Колелото приключи в неделя. Няма вече игра.

# 497
  • Mostly in my mind
Колелото уж до неделя. Стоеше ми в приложението. Пазарувах в неделя, маркирах,  но нямах отразен опит за въртене. А уж е било активно още.

# 498
Пуууу, хуните пак бяха минали през магазина. Кафе нямаше. Копирна хартия, също. И други неща търсих ама се изнервих и си тръгнах.

# 499
  • София
Хубав е меда Пчелинъ. В началото на лятото го пускаха на подобна промоция и в Кауфланд и в Била. Тогава взех  Липов и наскоро отворих буркан. Предполагам, че и другите видове са добри.

# 500
.Аз му викам на господина: Течен сапун за пране/петна , той ми вика : Ей там , госпожо, са сапуните .....( за лична хигиена).   

.ако бях го видяла на каса с кашоните този човек, щях да вдигна скандал със сигурност на касиера.

Ами господинът е прав за сапуните - на едно място са всички сапуни.

А касиерът какво е виновен, за да вдигате скандал!?
Защото касиерът има право и да наложи ограничението за количество,а такова със сигурност има. И може да не разреши закупуването наведнъж 5 кашона с кроасани ,че и на една сметка ..за да му е по-удобно ,че и с фактура.
Затова вече в Билла промоционални стоки като захар,олио, бира са намалени само с билла карта и има ограничение в бройката. Дори 10пъти да се нареди един и същи клиент с една и съща карта - отстъпка няма да получи, след като вече е взета позволената бройка с картата. Примерно, ако захарта е до 3 бройки, може да вземе клиентът 20, но 17 ще са без отстъпка.И така е редно, иначе прекупвачи, собственици на малки магазини, купуват на едро и после другите клиенти се ядосват,че няма количества. В случая кауфланд не са го измислили добре.

# 501
Ели, българинът винаги ще измисли начин.
Точно пък за тази карта, може да направиш хиляда регистрации и да ти маркират от телефона картата. Ще се нареди сто пъти на опашката и готово.

# 502
А, да. Наистина последния път ми каза касиерката: я да видя вземала ли сте досега олио на промоционална цена. Обаче не знам колко е позволеното количество

# 503
Да ги направят с купони, ползваш купона и край, не може втори път.

# 504
А, да. Наистина последния път ми каза касиерката: я да видя вземала ли сте досега олио на промоционална цена. Обаче не знам колко е позволеното количество
На брошурата над артикула пише, олиото обикновенно е до 12 броя, бирата до 24, а захарта до 3. В лидл също имат ограничение на захар, брашно, олио.

# 505

Здравейте, малко трудна стока за мнение, но някой може ли да каже дали си заслужава?

# 506
  • СОФИЯ
Сутринта в Младост 3 от бонбоните Рафаело със софийския купон нямаше нито един брой, празен рафт. Питах и служител. Взех вино с купона. На рибния щанд нямаше нито котлет сьомга, нито хек.

# 507

Защото касиерът има право и да наложи ограничението за количество,а такова със сигурност има. И може да не разреши закупуването наведнъж 5 кашона с кроасани ,че и на една сметка ..за да му е по-удобно ,че и с фактура.

Забраните се налагат от високо ниво. Един касиер не може да забрани това.
Ограничение в Кауфланд в момента има само за олио - 12бр и захар - 10 бр.

# 508

Забраните се налагат от високо ниво. Един касиер не може да забрани това.
Ограничение в Кауфланд в момента има само за олио - 12бр и захар - 10 бр.
   На всеки 2 страници на брошурата,както и преди да отворите електронната брошура има текст,оказващ,че количествата,които може да закупиш са :" обичайни за едно домакинство.

# 509
Ми те 12 бр олио и 10 кг захар са си като за едно домакинство. Като по това време захарта пак идва малко, лятно и есенно време хората си правят сладко, компоти,ракии и вино

Общи условия

Активация на акаунт