КАУФЛАНД - тема 60

• 57 497
  • 928
  •   1
Отговори
# 705
Това е линкът за тазседмичната брошура(до 25.09). Цъкнах от телефона-не отваря,от лаптопа-без проблем. Наистина,тази вечер,се прецака сайта.Ние ще да сме виновни,толкова желаем да разгледаме брошурата,че от нетърпение го претоварихме🤣

# 706
При мен (от телефона) се отварят и двете брошури, но втората не важи за Пловдив.🙂
Обсъждахме тоалетните хартии и изварата.. и са ни пуснали оферти за тях, хи хи😅 И яйца също, нали се оплаках вчера, че са скъпи.😆 Но дали ще са откриваеми в магазина?🤔🤔 Ще видим...

# 707
Имате ли впечатления от този уред против насекоми? В сайта на производителите пише, че излъчва променливи ултразвукови вълни, които смущават нервната система на вредителите. Тези вълни дали не са вредни по някакъв начин и за хората?

# 708
Ей тъкмо на време са ми пуснали нес кафето. Харесах си малко неща и аз.

# 709
Този шоколад хубав ли е

У дома го харесваме.

# 710
  • Сливен
Има топ матрак една мацка търсеше, дано види.

# 711
  • Русе
....
Selpak не съм пробвала аз, но до сряда е на промоция в Била - 32 бр. на 17,99 лв.
.....
Ако има. Щото още в четвъвртък за обяд нямаше при нас.

Мой само праз, зеле и солети си харесах от новата брошура.

# 712
  • София
Току що разгледах двете брошури. Отвариха се от раз! Simple Smile lenaK, благодаря за брошурите! Flowers Hibiscus

Харесах тиквички, късопюодни краставици, авокадо, червени картофи / любими са ми / и консерви гурме голд за котките.

П. П. Сега видях, че тиквичките на тази цена са само за филиала на Околовръстен път. Изобщо не ме устройва местонахождението на филиала. Sad

# 713
oesi, благодаря че се сети за мен. Още сутринта видях топ матрака, но за съжаление няма с дължина 190, а дори и този ще е дълъг. Иначе цената от 100 лв. е супер и изглежда добър.

# 714
Тази седмица в Билла тиквичките са 1.29

# 715
  • София

Май са с тази цени да 28.9

# 716

Май са с тази цени да 28.9
От 22 до 28.09

# 717
Някой с мнение за фритюрника с горещ въздух предлаган с купони? Извинявам се , ако е коментирано - уж следя темата , но може да съм пропуснала.

# 718
  • София
Има доста негативни мнения за този фритюрник.

# 719
И аз го гледах, но тази смешна мощност колкото на един блендер ме отказа

Общи условия

Активация на акаунт