КАУФЛАНД - тема 60

• 57 505
  • 928
  •   1
Отговори
# 720
  • в сърцата на децата <3
Хубава брошура тази седмица! Харесах си няколко неща, включително клавиатурата да има децата да се вживяват в игрите... Дано е хубаво зелето, миналата година от Лидл взех много хубави малки зелки.

Някой с мнение за фритюрника с горещ въздух предлаган с купони? Извинявам се , ако е коментирано - уж следя темата , но може да съм пропуснала.
С една дума - не. Пари и нерви на вятъра. Не върши никаква работа, ама никаква! Изчакай на Swich on модела ако не ти е спешно.

# 721
  • София
Някой да е погледнал дъската за гладене на Виледа, която е с купон до утре, какъв размер е и дали си струва?

# 722
Тези краставички,от брошурата за другата седмица,хубави(хрупкави) ли са? Благодаря предварително за отговора!🤗
Скрит текст:

# 723
А някой има ли тенджерите от брошурата Брио? Как се представят, залепва ли дъното,загаря ли?

# 724
Харесвам краставичките, но не сме купували скоро от тях...
Видях тези нови артикули- варена тиква и варено цвекло (отзад пакетите с тиква си бяха на парчета и вакуумирани, не знам защо в пакетът най-отпред тиквата беше на пюре🤔😄):

# 725
Някой клиент си е поиграл с тиквата. Ако всички бяха на пюре щеше да е от производителя или доставчика.

# 726
  • Mostly in my mind
Да, от много натискане и пипане сигурно се е получило. Обаче цената й е...

# 727
А, цената е "уникална"!😃 Особено сега, в сезона на тиквите...
Като снимах, помислих, че си е варена точно на пюре, после видях, че другите опаковки са на парчета.🙂 В сравнение с другите, предният пакет изглежда все едно някой е седнал върху него!😅

# 728
Заредили днес скришно кроасани, без етикет...ама ги хванах аз...Grinning
Някой пита за био масло май, има Президент 14,99 лв

# 729
За такива "скришни" зареждания дават ли извинителен ваучер?🤔

# 730
Ти пък ..те се научиха в понеделник да им се 'изчерпват' промотата.....

# 731
  • оттам, откъдето започва България
Сутринта тръгнах за едно, а се прибрах не със 100, но с доста добри покупки с червен етикет. 2 бр. дамски потник с коригиращи се презрамки - 7 лв., плътен чорапогащник - 2 лв., големи сандъчета за цветя - 2 лв., детски чорапки тип  терлички 5 бр. - 3 лв. Имаше намалени единични бройки боти, маратонки, чехли, мъжки потници и много градинарски неща. (не става въпрос за София) Simple Smile

# 732
  • Mostly in my mind
Може ли снимка на сандъчетата за цветя?

Аз днес се засилих да си купувам фикус жен шен, на 50% намален, обаче реших, че няма да мога да го гледам и се отказах. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 733
Харесвам краставичките, но не сме купували скоро от тях...
Видях тези нови артикули- варена тиква и варено цвекло (отзад пакетите с тиква си бяха на парчета и вакуумирани, не знам защо в пакетът най-отпред тиквата беше на пюре🤔😄):

Никаква логика относно цената на двете Joy цвеклото винаги е било с по-висока цена от тиквата,трябва му и повече време за варене и излиза по-скъпо заради по-високите вече разходи за ток  ,пък в случая е с по-голям грамаж за по-малко пари

# 734
  • оттам, откъдето започва България
Лолита, аз взех от тези:
Скрит текст:

Имаше и много големи и дълги за градина, на които подложките бяха отделно. Имаше и намалени джуджета за украса на градината - 5 лв. Много бяха хубави, но няма къде да ги сложа.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт