КАУФЛАНД - тема 60

• 57 529
  • 928
  •   1
Отговори
# 735
ММ днес е взел някакви нови (мисля)  кремчета 500гр по 1.25лв. ,но надали ще остане тази цена,та ако ходите днес погледнете.Срока е 6.10 и надали са намалени за срок,по-скоро ,защото са нови. Приличат на едни подобни лидълски Grinning
Скрит текст:

# 736
От вчера, никой не пише..
Помислих, че темата е заключена и има нова..
😆😅

# 737
  • In The Middle Of Nowhere
Аз тогава да се включа, понеже имах питане преди време за някаква тип инкова напитка и си  взех тази, която ми препоръчахте

Скрит текст:
Прекарах половин час пред стилажите, докато я намеря 😄 Интересното е, че пише, че е 200 гр, а буркана изглежда като за 500. Другото, което ми направи впечатление е, че пише, че само 4 седмици е срока след отваряне. Погледнах и на другите кафета в буркани на тази марка и те пак по толкова. Дано да я изпия за това време, пък и мисля, че след това едва ли нещо ще стане. На вкус ми е нещо средно м/у инката и разтворимите кафета, допада ми. 👍

# 738
Нищо не и' става на разтворимата напитка и след 4 седмици (стига да е добре затворен бурканът обаче). Вкъщи със сигурност се е задържал отворен буркан по повече от месец.🙂

# 739
  • Русе
Потвърждавам. Нищо няма да и стане. Купих на майка ми още през юни. До преди 10 дена я пи. Накрая, когато остана малко на дъното започна да се вкаменява.

# 740
Да, вкаменявала ми се е инка от картонена кутия, която бях пресипала в буркан от кауфландската напитка...Бях го забравила (буркана) с около един-два пръста на дъното за доста време (поне няколко месеца, но вероятно над 6) и после сигурно една седмица го киснах с гореща вода, докато успея да го измия...😆

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 16:38 от dolce miele

# 741
Това й е проблема на Инката и от едно време - не търпи и най-малка влага. Циментира се Simple Smile . За това срокът след отваряне е такъв.

# 742
Зависи много и дали опаковката/бурканът се затварят добре, за колко време се държат отворени. При нас издържат по повече от месец, преди да се циментират.🙂 Бурканът не стои дълго с отворена капачка.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 17:25 от dolce miele

# 743
Нов Кауфланд София, Горубляне

# 744
  • София
Не намирам информация на сайта им за следното: Преди време попаднах на информация за стратегическо партньорство между К и Xiaomi, нещо като обособяване на кътове в магазина ( или следкасова зона). Това факт ли е вече? И ако да, за всички магазини или за определени?

# 745
В Овча купел ще правят нещо малко след плодовете... Но не е ясно, само беше заградено онзи ден, не се виждаше. Може да е това

# 746
Някъде , в някой К гледах витрина с неща на Xiaomi , мисля че този на Шипченски ( не го знам Слатина ли е ,Дружба ли е ).
В понеделник, обаче ,ходих до този в Ст. Град и бях бясна след като чаках 10 минути да ми обърнат внимание на информация , и още толкова да разберат кой точно отговаря за xiaomi рутера,  който издирвам  и накрая да ми каже един младеж : Еми ние такова нещо не сме получили явно Cry Cry Без въобще да се трогне и да го потърси някъде или да пита дали нямат и те такава витрина.
Нямах нерви да я търся и разпитвам ,че бързах ,но пак се ядосах . Иначе ,сложили 2 девойки ,които седят по коридорите и насочват хората ,къде ,кое е ( явно след толкова години ,на някой му е светнал ,че хората се изнервят от това никой да не знае кое къде е сложено и да те шикартира с : Това не е моят отдел,питайте колегата... ) .

# 747
  • в сърцата на децата <3
Това с "Не е моят отдел, питайте колегата" в К никога не ми се е случвало. От който и отдел да е, ходи, търси, звъни ако трябва, но не ме праща нейде си. Поне нямам такъв спомен, а такива неща помня 😂 В Алати е само това репликата на всеки служител.

# 748
При нас препращат към друг служител.

Ето къде е инстантната напитка.

# 749
  • София
В основния филиал на Кауфланд в който пазарувам, когато попитам служител за даден продукт, веднага ме упътва къде точно да търся, тръгва с мен, води ме до мястото или търси с мен продукта.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 18:15 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт