КАУФЛАНД - тема 60

• 57 545
  • 928
  •   1
Отговори
# 780
Защото се подразних от отношението.
Аз не съм от оная порода, която си зарязва продуктите където ми падне, но пък съм от породата, която прави точно обратното на това, което е чул, когато не е казано с подходящ тон.
Сигурна съм, че госпожата не беше клиент, а служител и рано или късно ще я видя с униформа и бадж с име.
ВЕрно ли ще я дебнеш, за да я натопиш?

И аз бих направила същото. Joy

# 781
Сърдим се когато персонала не е на кеф и се държи кофти,но повечето клиенти никак не допринасят за по-доброто настроение на същият тоя персонал и докато не разберем,че процеса е двустранен и спрем да се надцакваме, все ще има недоволни  от двете страни

# 782
Мисля, че Oyanda е марка за дамски дрехи...

# 783
Мисля, че Oyanda е марка за дамски дрехи...

Права, си напълно, марката била тойтаун, което било мъжкия аналог. Отидох за долниците. Не са с външен ластик. За мой късмет (на тийна де) мъжките бяха останали Ххл и хххл. Изкупили са ги явно. ХХХЛ  е огромно. Той тийнът не е дребен ама това беше чувал. Взех едната  Ххл. Но една му е доникъде и викам я да видя и дамските. Имаше  дамски долница на пижама оуанда същата кройка, едно към една като мъжките, но с други цветове (мъжките бяха само  сиви) и  лентата беше сатен. Цветът нещо червено, Бордо , напълно подходящо и за мъж. Взех двете останали женски ХХл долници към мъжката, махнах лентата сатен и вуала.
Загледах сутиените от миналата седмица. Едни без банел. Гледах ги миналата седмица но се отказах. Защото бяха два еднакви цвята. Ами много са си хубава, памучни, изчистени, без онези железарии. Удобни за зиматата. Взех си бели, само такива имаше, че и мой размер. Телесен щеше да е по гот, но карай. Вече го поносих следобед. Екстра е сутиенът, но кройката не е за дами с хубав бюст.

# 784
В какъв смисъл кройката не е за дами с хубав бюст?

# 785
Айде подпукаха ги с глобите заради липсата на промоционалното олио. https://www.pariteni.bg/novini/potrebiteli/globiha-izvestni-hran … lyQpLY9U13gcXvSoM

# 786
Значи, не знам в каква заблуда съм била днес, че като е петък и няма да има много хора в магазина. Лудница ! На витрината с месата един върху друг говорят хората. Блъсканица, колички. А в сектора с луканките на витрината няма едноцифрено число като цена за кг. Направо ум да ти зайде.

# 787
Пийкок, такива са числата и в сектора с млечните...🙄

# 788
А в сектора с луканките на витрината няма едноцифрено число като цена за кг. Направо ум да ти зайде.

Би било странно луканка да струва под 10 лв...

# 789
В петък при нас винаги е лудница,явно хората които имат села си пазаруват преди да заминат за нататък, пък останалите си зареждат предполагам за уикенда

# 790

Под :"хубав" имах предвид  тип Ритонки. Трудно ми е да го обесня. Чашката на тоз сутиен е добре разлата. Ако имаш бюст, който трябва да се подхваща, ще е трудно тази чашка да го подхване. Взех 85 С, но реално съм 90 А. Нямам какво да пада-висва  и онези железарии на обикновените банели сутиени отдолу винаги ми оставят следи, често трябва да ги отварям с опъване защото съм висока с малък бюст и ми трябва по-овален банел, по-разлата чашка но да не е малка, а такива за висок човек с голямо междугръдно разстояние. Стана сложно ама дано е разбираемо. Слагам и снимка. Както е бна кутията така изглежда и на мен. А втората снимка изглежда все едно е голям и обемен ситуиена, ама не е.

# 791
Защото се подразних от отношението.
Аз не съм от оная порода, която си зарязва продуктите където ми падне, но пък съм от породата, която прави точно обратното на това, което е чул, когато не е казано с подходящ тон.
Сигурна съм, че госпожата не беше клиент, а служител и рано или късно ще я видя с униформа и бадж с име.
Извинете за въпроса, но… на колко сте години?

# 792
re_ge, колко струват? Много добре изглеждат.

# 793
  • в сърцата на децата <3
Айде подпукаха ги с глобите заради липсата на промоционалното олио. https://www.pariteni.bg/novini/potrebiteli/globiha-izvestni-hran … lyQpLY9U13gcXvSoM
И после масово ще се оплакват клиентите "Ама защо само по 2 пакета захар и брашно може". Ми... Ей затва.

Под :&quot;хубав&quot; имах предвид  тип Ритонки. Трудно ми е да го обесня. Чашката на тоз сутиен е добре разлата. Ако имаш бюст, който трябва да се подхваща, ще е трудно тази чашка да го подхване. Взех 85 С, но реално съм 90 А. Нямам какво да пада-висва  и онези железарии на обикновените банели сутиени отдолу винаги ми оставят следи, често трябва да ги отварям с опъване защото съм висока с малък бюст и ми трябва по-овален банел, по-разлата чашка но да не е малка, а такива за висок човек с голямо междугръдно разстояние. Стана сложно ама дано е разбираемо. Слагам и снимка. Както е бна кутията така изглежда и на мен. А втората снимка изглежда все едно е голям и обемен ситуиена, ама не е.

Баш ей тия са ми неудобни на мен. Ама съм 90С, на някои модели и D даже...

# 794
Дева 2 бр 19.90
Оптред няма нито един съединяващ  шев. Шевове те са само от двете страни, под мишниците. Нямат и от онези обкантващи  ластици отпред. Само отзад.
Дописвам се. Приличат на един лидълски който може да се носи без презрамки.

Сноу ейнджъл, точно това имах предвид. Че не са за хубав и богат бюст. То пише  С на етикет, ама не е реално С.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 20:11 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт