КАУФЛАНД - тема 60

• 57 670
  • 928
  •   1
Отговори
# 330
Днес се възмутих от тази цена (преди два дни взех за 3,89 лв).🤢

Може ли мнение за дамските туристически сандали? От няколко месеца стоят, полузатворен модел са...🤔🤔
В 21.30 ч днес се пазаруваше спокойно, на всички каси. Явно народът празнуваше...😃
Тези хубави ли са?

# 331
Какви са тези сандали, Долче?

# 332
Нямам снимка...едните са в бежово/светлокафяво и ментово, а другите са в сиво и розово или лилаво...Пускаха ги преди месеци. С ластици (там където са връзките на маратонките) и велкро лепенки. Спортен модел, та се чудя трябват ли ми за разходките, стават ли, вмирисват ли се (отвътре са с текстил), могат ли са се перат без да се разпадат...Могат да се носят и с чорап, според мен...🤔🤔

# 333
Колко струват? Утре ще ме караш да ги търся. Simple Smile

# 334
Долче, каква цена са при вас в момента тези сандали? Взех ги преди месец( единствен чифт-13лв, беж), но не съм ги носила още( май ще останат за догодина) и не мога да дам мнение. Изглеждат ми доста прилично.

# 335
Дени, нещо такова май беше цената. Но са само големи номера и сякаш са леко уголемени?🤔🤔 Ти обичайния ти номер ли взе или?🙂
Дева, не изглеждат зле, но са съвсем спортно-туристически на вид...🙂

# 336
Права си, че май са уголемени-имаше само 41 и ги взех, леко са  хлабави( розово /черните маратонки и кецовете са ми 40). Не съм си вкъщи до 15.09 и не мога да ги снимам за да ги види Дева.

# 337
Дени, а пробва ли да ги обуеш и двете и да походиш? Пробвах дясната, но не можах да преценя съвсем дали ми е ок номерът...🤔

# 338
Всичко за Кауфланд е по темата за Кауфланд. Дори и това:

# 339
Пиците ги взех. Обаче онова мюсли бар никъде го нямаше, даже служител от касите на самообслужване ходи да го търси. Не, че ми е зор, но защо се падат липсващи продукти?

Долче, само такива сандали, според мен туристически, видях.

Не разбрах колко струват, никъде не видях цена.

# 340
Дева, на каква цена са тези сандали? Не съм ги виждала при нас, малко по-затворен модел са от тези, които видях аз вчера.
А, писала си, че не си видяла цена...Защо не провери на сканиращите машинки?😃

# 341
  • софия
Пиците ги взех. Обаче онова мюсли бар никъде го нямаше, даже служител от касите на самообслужване ходи да го търси. Не, че ми е зор, но защо се падат липсващи продукти?

Долче, само такива сандали, според мен туристически, видях.

Не разбрах колко струват, никъде не видях цена.
долче, купих си този модел в розово и сиво в началото на лятото - детски са - нося 35-ти номер. струваха под 20 лв. на практика не съм ги сваляла от тогава - страшно удобни.

# 342
Тези не бяха детски, голям номер бяха.
Нямах време, Долче, бързах и не ми се занимаваше и със сандали. Но на външен вид са удобни, за туристически имам предвид.

# 343
Ема, а текстилът на подметките вмирисва ли се?🤔 Прала ли си ги в пералня?

# 344
  • софия
Ема, а текстилът на подметките вмирисва ли се?🤔 Прала ли си ги в пералня?
досега не са се вмирисвали - прах ги веднъж в пералнята, просто бяха леко зацапани.

Общи условия

Активация на акаунт