КАУФЛАНД - тема 60

• 57 691
  • 928
  •   1
Отговори
# 315
  • Пеликания
Аз да ви кажа, май че ходя в Румъния да пазарувам Grinning
Гледах им брошурата, еми има краставици по 0.60лв/кг. Ариел 130 пранета за 40лв. Кетчуп Heinz 1кг за 5лв.
Този уред е намален на 20лв при тях. Тук не помня колко беше ама май нямаше толкова .

# 316
С тия от 1 стотинка не знам, но сканиранията бяха едно след друго на купона за пицата. Т.е поредни касови бележки на 6-тия път пицата излезна на редовна цена.

# 317
Явно е бъг.
Поне в Лидл, ако вземеш 1 бр. с купон, после изчезва купона, нищо, че имаш право на 3бр. от артикула.

# 318
На Кауфланд приложението е супер зле, та не се учудвам. Дори колелото не се появява след пазаруване, първо цъквам на купони, после излизам и чак тогава се "явява". Laughing

Но въпреки това, за да сработи схемата явно е необходимо и "съучастие" или поне "активно безучастие" от страна на касиера... Или защото е близък/познат или срещу обещание да си делите после пиците Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Дали пък затова на някои са пропуснали да пратят купон, за да стигнат за тези, които ще си вземат по 5 бройки...

# 319
Чак близки и да делят с касиера вече ми е прекалено, никъде не е забранено да искаш сметки на отделни бележки.

# 320
  • София
marzeliva, тогава на Информация попитай как да смениш филиала.
Преди време исках да сменя филиала, служителка ми каза, че няма смксъл.

# 321
На всяка бележка ли маркираш картата? Не вярвам някой да го направи при нас.

# 322
На всяка бележка ли маркираш картата? Не вярвам някой да го направи при нас.
Да, на всяка сметка.

# 323
Има купон за Пловдив- бира или пица за 2,49 ле.🙂 В Лили- 15% отстъпка.🙂
Колегата каза, че освен 5 кутии пици си е взел и бири, даже бележките гледахме. Вика направо затворихме едната каса, касиерката му била позната.
Аз взех една кутия мислех, че важи за толкова, както си пише на купона, така си изхабих моя. Но после колежката ми даде нейния купон и го направихме това с 5те броя. Та изпробвано е и работи.
Чак близки и да делят с касиера вече ми е прекалено, никъде не е забранено да искаш сметки на отделни бележки.

Това си бяха твоите думи...
Иначе се пошегувах за деленето на пиците (макар, че не е изключено Wink), защото и за касиера е повече от очевидно, че има нещо нередно, тъй като не става въпрос САМО за маркиране на отделни бележки.

# 324
Защо не си направите отделна тема, в която да коментрате наградките на Кауфланд?

# 325
А защо е нужно?

# 326

+1
В правилната тема сме.

# 327
При мен на телефона (iOS) купоните изчезват веднага след маркиране на картата - независимо дали е за 1 ст награда или от “платените” купони с 5/10/20 точки.
Вчера спечелих газирана вода, днес четки за зъби. Доволна съм този път. От 7 пазарувания имам 6 награди.
Четките за зъби трудно ги намерих. Влязох втори път. Има някакви стажанти в нашия филиал, може би студенти 1-2 курс. Много любезни. Едни дребнички девойки, много сладки. Веднага ми показаха къде са.

# 328
Аз днес влязох за втори път, касови те бележки са с разстоянието от 21 минути и нямам второ завъртане на колелото...
Само едно, пък и то непечелившо...😁

# 329
На ден по едно завъртане се полага. Може и 6 пъти да влезеш.

Общи условия

Активация на акаунт