КАУФЛАНД - тема 60

• 57 707
  • 928
  •   1
Отговори
# 285
Мнения за тази ютия?
Или коментирана ли е?

Прилича на моята , но името е друго и може би има разлики .

Старата ми ютия издъхна една сутрин и ме остави без изгладена риза за работа, тази я купих инцидентно за около 40-50 лв. Добре ми служи вече повече от 5 години по няколко пъти седмично гладя тричленно семейство, ползвам я   както с дестилирана , така и с минерална вода. Нормална ютия , нямам престава какво те интересува, за да съм полезна с информация.

# 286
Божееее, не мога да опиша какви опашки имаше в нашия филиал тази вечер между 19.30 и 20.00 ч!😬🙄🤐 Опашките стигнаха и подминаваха фризерите със сладолед, както и съседните поне 1-2 редици със стока...При фризерите за сладолед опашките се раздвояваха, защото все пак не можем да минаваме през фризерите!🤪 Към 20 минути чаках- от фризера, докато платя. Към 10 минути със сигурност нещата ми бяха на лентата, гледах си в телефона...Опашките на касите за самообслужване бяха най-дълги. По-добре ми е да пазарувам в 21-22 ч, определено!😃🤩🙈

# 287
Иска ли си ваучер, Долче?

# 288
Не. Тук нали писаха, че вече не давали ваучери...А и бях със сладолед и една водичка, гледах да се прибера по-бързо. То на всичките каси беше така. И не беше причината, че някои хора имаха по много покупки. Не знам дали конкретно в понеделник вечер е така или е заради утрешния празник...🤔

# 289
Спечелих пак. Но все по-малък грамаж ми се пада. И все здравословни. Simple Smile
Явно са според профила на потребителя.

Това за ваучерите официално ли е?
Отпаднали са? Аз не съм вземала, защото отдавна имаме каси на самообслужване и основно там ходя.

# 290
Браво, и аз спечелих.🙂 Нещо като брускети...

# 291
  • оттам, откъдето започва България
За ваучер за 3 лв. все още стои на сайта им, но на мен не ми се е налагало скоро да се възползвам.   https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/klientski-o … taniya.html 

# 292
За празника на град Пловдив има ли нещо от Кауфланд? Бях чела тук потребители да споделят, че за празника на техните градове получават стоки на промоционална цена от 1 ст. Аз гледам, гледам в това приложение, но нищо не виждам.

# 293
И аз за това идвам да питам. Как е било в другите градове?

# 294
Има купон за Пловдив- бира или пица за 2,49 ле.🙂 В Лили- 15% отстъпка.🙂

# 295

И ние миналата седмица имахме такъв купон за пица и бира. Майка така и не получи, мислехме да вземем и с нейния купон. Долче един трик да споделя, с един купон могат да се вземат 5 кутии, но трябва да са маркирани на отделни бележки и по едно и също време, а не днес една кутия, утре друга. Колегата каза, че освен 5 кутии пици си е взел и бири, даже бележките гледахме. Вика направо затворихме едната каса, касиерката му била позната.
Аз взех една кутия мислех, че важи за толкова, както си пише на купона, така си изхабих моя. Но после колежката ми даде нейния купон и го направихме това с 5те броя. Та изпробвано е и работи.

# 296
  • Пловдив

Може ли този купон да се ползва к карта, но без приложение на телефона? Както и за отстъпката в Лили?

# 297
Долче, къде е този купон? Аз нямам.
До кога важи?

П.П. Излезе ми. Не знам как се беше сменил филиала със Софийски - Сухата река?! Оправих го и се появи купонът.

# 298
При другите купони е. Но не е най-отгоре.🙂 Мисля, че пишеше валидност до 11.09.
Предполагам, че може да се ползва и с пластиката, но тогава купоните вероятно се активират от профила в сайта...🤔 Не съм сигурна.

# 299
Редактирах се. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт