КАУФЛАНД - тема 60

• 57 623
  • 928
  •   1
Отговори
# 390
В ДМ има глина май.
Олиото май върви към намаляване на цената.
Днес видях, че и бензина паднал под 3 лв за литър

# 391
Съвсем скоро сапуни Дав бяха на 1.09 в Кауфланд. Не знам дали промоцията е приключила.

# 392
На тази цена баха тези в старата опаковка, има вече с нова на редовна цена 2.59 - ако съм запомнила правилно

# 393
На тази цена баха тези в старата опаковка, има вече с нова на редовна цена 2.59 - ако съм запомнила правилно
Много е просто! Не купувайте сапуни ДАВ!

# 394
Някой има ли уреда за сандвичи 3в 1 на switch on от брошурата следващата седмица става ли за нещо?

# 395
Не разбирам редовната цена дали я определяте от написаното на етикета само. В този случай имайте едно на ум за практиката на магазините (не само веригите всички магазини) да слагат многократно по-високи цени за кратко преди да обявят промоция смъквайки цената до редовната. Няма как да обявиш 90% намаление преди да си я вдигнал . Та относно цените гледайте средно претеглената цена във в основните магазини за срок от месец два назад или просто им теглете една на ум и подминете както са ви препоръчали.

# 396
  • София
Не разбирам редовната цена дали я определяте от написаното на етикета само. В този случай имайте едно на ум за практиката на магазините (не само веригите всички магазини) да слагат многократно по-високи цени за кратко преди да обявят промоция смъквайки цената до редовната. Няма как да обявиш 90% намаление преди да си я вдигнал . Та относно цените гледайте средно претеглената цена във в основните магазини за срок от месец два назад или просто им теглете една на ум и подминете както са ви препоръчали.

Новите с новата цена са 90гр., а старите 100, тоест ново зареждане от производител/доставчик.

# 397
Аз въобще не съм се вглеждала много в снимката на барчето с банан и шоколад.🙂 Не съм забелязала, че снимката е различна. Но ми се струва, че гледах кодовете и съвпадаха...🤔🤔  Но вече няма как да проверя, че използвах купона. Може и да не е било така...
Купонът за кисело мляко "На баба" също беше с друга снимка (и тогава не бях забелязала, чак някой като го спомена тук).🙂

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 14:55 от dolce miele

# 398
Споделила съм информация от етикетите и стоката в магазина - нещо, което се коментира.
Всички имаме едно на ум и не пазаруваме от вчера, кокто и всички имат лични предпочитания.
ulyuly Какво ще купя или не определям  аз, както и на каква цена и от къде. Това в случая  не е тема на потребителско обсъждане. Но щом представлява интерес да ме съветвате - купувам и ползвам продукти Dove.
Да  живее свободата на словото.

# 399
Сапун Даф в магазин тип  левче е 1,15 редовна цена.Кашкавал в кварталните млечни магазини е 16-19 лева редовна цена. Кауфланд винаги е бил скъп магазин.Някои неща на промоция в Кауфланд са по-скъпи от същите в кварталните магазини без промоция.

# 400
Не бях обърнала внимание, че има нови опаковки Дав с по-малък грамаж. Това ми е особено неприятно, свалянето на грамажи и качество. В друг магазин си бях харесала кухненска хартия, много неприятно ме изненадаха, че вече е с променена плътност.

# 401
Скоро в Лидл беше на промоция Дав, мисля, че около 1.10,  90 грама. Мога да погледна после в електронната бележка, но там някъде беше.

# 402
Не са ли написали някъде код на продукта като Лидл? Така по картинка наистина е объркващо.

Цифрите на баркода са различни. И това ме обърка.

Защото в купона не дават цифрите от баркода, а от друг код , него също го има на етикета.

# 403
Дори служителите не го знаят това. Защото във филиала на Долче просто реших да пробвам. Ако беше излязло на редовна цена, щях да го върна на Информация. А нашата служителка твърдеше, че са различни и това, което имат не е това от наградата.

# 404
Здравейте, търсих днес тетрадките с градове, малък формат, фенове сме им.Не ги видях, дали са изчерпани? Имаше само тефтери.С надпис Paris, Roma, London и др.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт