КАУФЛАНД - тема 60

• 57 596
  • 928
  •   1
Отговори
# 420
Днес купих от малките багети по 15ст, много бяха хубави, още горещи дори. Купих и 2 коли от промоцията, от свинските гърди, малко зеленчуци и така.. платих 45 лева. Sad(
Спечелих поне Фанта от синята за 1ст. и дъщерята спечели една Астера вчера. Имам и един Туикс за 1ст да взимам, но го нямаше в нашия филиал.

# 421
Ако колите са кори с яйца🙂, вчера излизаха на цена 8,99 лв, а от понеделник ще са 8,49 лв...Всъщност, още вчера при нас бяха заредени доста от нехранителните от следващата седмица (всичките уреди)+ корите с яйца.🙂

# 422
Последната ми наградка😍
Скрит текст:
Помня,че някой тук се беше похвалил с точно този вид брускети
И при нас бяха много зле чушките и сливите,направо за боклука. Царевицата също,малко бройки и коя от коя по-зле,почти всички отворени и стари,едва си избрах един кочан,но пък стана страхотна на фурната с масълце😋много сладка,млечна.
От другата седмица си харесах бананите и корите и чак в края на седмицата ще се ходи(както беше и тази,предните също).
Хубава седмица!💖

# 423
На мен ми се бяха паднали от брускетите, но с моцарела и домати. Детето много ги хареса.🙂

# 424
Някой с мнение за този уред..
Пише пасатор с чопър, но по- скоро си е робот и то с функцията за рязане на кубчета...
За тези пари...си е направо супер..
Ама никъде не пише и колко е мощен ...
Пускан ли е преди..
Някой с мнение...🙂

# 425
Някой с мнение за този уред..
Пише пасатор с чопър, но по- скоро си е робот и то с функцията за рязане на кубчета...
За тези пари...си е направо супер..
Ама никъде не пише и колко е мощен ...
Пускан ли е преди..
Някой с мнение...🙂
Скрит текст:
600W е.Ето(от друга страна е брошурата,но номерът на уредът е същия и по картинка и описание си е еднакво)
Скрит текст:

# 426
Да, и аз го помнех с мощност 600 или 700 вата. Явно са 600. Стоеше преди няколко дни в нашия филиал до пасатора 3 в 1, който със сигурност беше 600 вата, та го разгледах (отворена кутия, та най-вероятно са от старо зареждане и сега ще ги вадят за продажба пак). Къде пише за функцията за кубчета? Как точно ги реже така?🤔

# 427
lenak, благодаря ти за бързото включване с полезна информация 🙂
В описанието на продукта от предстоящата брошура, го пише Dolce 🙂

# 428
Днес купих хвалената прахосмукачка, но уви още не съм я ползвала.

# 429
  • Mostly in my mind
Съвсем се оляха!

# 430
На морето в едно магазинче това мляко 1.5l беше 5.60лв.Откачена работа

# 431
  • оттам, откъдето започва България
Да си го пият. Neutral Face

# 432
Взе ми думите от устата Wink

# 433

Направо ги подминавам такива безумни цени. Angry