КАУФЛАНД - тема 60

• 57 490
  • 928
  •   1
Отговори
# 585
Стелката може да измериш с ролетка от тези твърдите, като ламарина дето им е скалата, самия метраж де всъщност..😅😄😃

# 586
Не мисля , че ще е много реално меренето в случая, предвид че има и оо- дебела част, която да топли

# 587
Аз съм мерила детски стелки с ежедневна дамска превръзка...😅
Дъщеря ми имаше ботуши от Декатлон- сваляха се стелките спокойно. Перях ги и подменях със стелки от други обувки, ако не са изсъхнали оригиналните.🙂
Изобщо не можах да видя дамските боти!🤪 Наистина ли е възможно още в понеделник да няма?🤔🤔 Толкова ли бяха хубави? Или са пропуснали да заредят в нашия филиал?🤨
Не прекаляват ли малко с цената на насипната извара Олимпус?!🤪

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 04:39 от dolce miele

# 588
  • Mostly in my mind
ами кашкавалът? 25 лв за килограм...

# 589
Ходих за малко покупки вчера следобед, хляба от брошурата го нямаше, от кроасаните Серената останали малко бройки (някои така се бяха надули, все едно ще се пръснат).
Някакво мляко УХТ с опаковка зелена крава имаше по 99 стотинки. Трайност около седмица

# 590
И това с цените ще мине. Ходят хората до съседни държави и пазаруват. Румъния, Сърбия и Турция са отлични дестинации. Вече и в Гърция виждам по-ниски цена на доста стоки от цените тук. Не могат да компенсират намалелите продажби със следващо повишаване на цените. Те всъщност могат, но се ускорява процеса на намаляване на обема продажби и той вече отива към критичните минимуми.

# 591
Пийкок , ако на твоят дечко са му ок обувките просто очертай крачето върху хартия и сподели тук  дължината му в см  🙂мисля че това ще  е безпогрешен ориентир.

# 592
  • Mostly in my mind
И това с цените ще мине. Ходят хората до съседни държави и пазаруват. Румъния, Сърбия и Турция са отлични дестинации. Вече и в Гърция виждам по-ниски цена на доста стоки от цените тук. Не могат да компенсират намалелите продажби със следващо повишаване на цените. Те всъщност могат, но се ускорява процеса на намаляване на обема продажби и той вече отива към критичните минимуми.
дано си прав! Simple Smile

# 593
Аз съм мерила детски стелки с ежедневна дамска превръзка...😅
Дъщеря ми имаше ботуши от Декатлон- сваляха се стелките спокойно. Перях ги и подменях със стелки от други обувки, ако не са изсъхнали оригиналните.🙂
Изобщо не можах да видя дамските боти!🤪 Наистина ли е възможно още в понеделник да няма?🤔🤔 Толкова ли бяха хубави? Или са пропуснали да заредят в нашия филиал?🤨
Не прекаляват ли малко с цената на насипната извара Олимпус?!🤪

Щом има купуващи, защо да не я продават на тая цена? Точно тази извара, още когато беше 3-4 лева, ме отказа от всички продукти на Олимпус. Не ми хареса!

# 594
  • в сърцата на децата <3
Абе на мен ми харесва, ама 10 лева за извара - да си я ядат.
А детските обувки удобни ли са? Някой купувал предишна година?

# 595
Абе на мен ми харесва, ама 10 лева за извара - да си я ядат.
И аз съм на това мнение. И преди я купувах предимно намалена, а сега се замислям, когато е "намалена" дали да купя...При тази цена предпочитам други извари.🙂
В други държави не мога да ходя да пазарувам, но подбирам кое откъде да купя. Пример: ориз Национал в Т-маркет 6-7 лв, същият ориз в кварталния супермаркет е 3,20 лв...🙂

# 596
Продукти на Олимпус харесвам, но точна изварата - въобще не. От Кауфланд я купувах, еднократно, водна, лигава, с особен вкус. Купувам други извари.

# 597
Соул, аз на такава лигава или с особен вкус не съм попадала.

# 598
Ами браво на теб, но аз попаднах и втори път няма да опитвам. Особено след като намирам хубава извара на половин цена.

# 599
Е, ако и аз попадна на такава извара, няма да я купувам повече.😉
Тоалетната хартия К-класик започва да ми харесва все повече.🙂 Не помня дали я похвалих и тук?🤔

Снощи гледах за био маслото К-класик. Ами, при нас няма. Освен ако не стои на съвсем друго място от обикновените масла.  🤔🤔 Може би го няма във всички филиали.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 22:32 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт