Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT

• 33 338
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
И в GoT си имаше по-бавни и скучни епизоди. Горе-долу по 4-5 много силни серии на сезон и 5-6 пълнеж.
Тук нещата са на етап предистория на конфликта. Нека започне "Танца" и няма да има празно.

# 481
И в GoT си имаше по-бавни и скучни епизоди. Горе-долу по 4-5 много силни серии на сезон и 5-6 пълнеж.
Тук нещата са на етап предистория на конфликта. Нека започне "Танца" и няма да има празно.

Точно така. И тогава се мрънкаше в темите, спомням си.

Домът на дракона не ме грабна така, както GoT. Някак си не ми харесват актьорите. Разбрах, че действието се развива 138 години преди Денерис, но не разбрах Ренира била ли е все пак кралица или направо Егон ще стане крал? Какво му е на Визерис и защо не му зарастват раните?

То това тепърва ще се разбира в сериала. Нали историята ще се развива.

# 482
Ами като ти е бавно, стискаш зъби и гледаш накрая. Ако си голям инат, може да устискаш до края на сериала Simple Smile

Иначе единствено ме дразнят игрите в двора така да го нареча как се проточват, всички разбрахме кой какви са му намеренията. Може малко по-бързо наистина.

# 483
Чел съм мнения, че е прекалено забързано пък с това прескачане на години, нямало време да се развият героите.
За мен се справят повече от добре дотук, а не е лесно да се адаптира предисторията, която е в рамките на години. Приятно изненандан съм. А навлезе си ли се в основните събития, вече ще е по-лесно.

# 484
За кога супер голямо развитие, вече сме гледали 3 от 10 епизода?
Муден ми е и на мен засега, малко герой, две сюжетни линии и е ясно кой за какво се бори.

# 485
Нали ще има и втори сезон (а и следващи, предполагам). Няма всичко да приключи с тези 10 епизода.

# 486
За мен не е "бавен и скучен" сериала. Нали все пак трябва да представят героите, отношенията, динамиката между тях. Честно да си призная, в ГоТ до към четвърти-пети сезон не знаех кой кой е и за какво се бори. Чак на второто гледане и превъртане на сцени, ми стана ясно Joy така, че тук ми харесва, че разбирам от първия път,ама може пък и аз да съм несхватлива, знам ли..

# 487
  • Вестерос
В гот точно след първа серия, от която нищо не разбрах, реших, че трябва да чета книгите 😁

Най-сетне изгледах 2 и 3 серия заедно, нямам никакви забележки, супер беше!!

# 488
  • София
Аз ГОТ сезон едно го гледах два пъти, че да схвана (не бях чела нарочно).

Гледах трейлъра на сезона, не знам какво ще правя с Ренира. Не мисля, че трябваше да сменят актрисата, наистина.
Кат го разтегнат и до две години е съвсем съзряла.
Иначе, сериала ми дава всичко, което исках.
Мен откровеното насилие не ме смущава, напротив.

# 489
Аз също споделям мнението ,че много ми допада това ,че кървищата,брутализма и насилието са в пъти по-малко. Надявам се и за нататък да е така. Иначе става много хорър за мен и не ми понася нито гледка , нито нищо...

# 490
  • Вестерос
Сериалът ще е разтегнат до 20 години сигурно Simple Smile

# 491
Гледах трейлъра на сезона, не знам какво ще правя с Ренира. Не мисля, че трябваше да сменят актрисата, наистина.
Мда, тук очаквам масови недоволства, но няма как. По-натам ни трябва една не особено красиво остаряла Ренира. Така го е написал Мартин. Сори, че ще ви отнемат красивата перфектна принцеска.Blush

# 492
  • София
Сериалът ще е разтегнат до 20 години сигурно Simple Smile

Годините може и 100 да са, сериите да са по-малко. Laughing

# 493
  • София
Мда, тук очаквам масови недоволства, но няма как. По-натам ни трябва една не особено красиво остаряла Ренира. Така го е написал Мартин. Сори, че ще ви отнемат красивата перфектна принцеска.Blush
Ни таа, ни онаа са чук, но както мушнаха три години, така можеха да мушнат и 10.

И не, даже и новата няма да е по Мартин, знаем.

# 494
Абе на пръв поглед, като излъчване, го докарва до зрялата Ренира от книгите. Ще видим като игра как е. То и Визерис не е шишкото от книгата, но е повече от чудесен.
Абсурд тая малката да го докара като по-стара Ренира.

Общи условия

Активация на акаунт