Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT

• 33 319
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Излязли са промо снимките на следващата серия.

Скрит текст:

# 511
Демън така още повече ми харесва.

# 512
Скрит текст:
Аз понеже съм чела само повестите - там Визерис не е ли около 30 годишен, или пак нещо не съм разбрала.Blush
32, но пък Ренира е на 8, когато е обявена за наследник. Прибавили са им годинки.
И по-добре, достатъчно ни беше да видим лейди Лена 😅 дано на актьорчето не му е останала някаква травма от тази роля и реплики за споделяне на леглото. Мен ме напуши смях като я видях ,е и бялата къдрава перука помогна. 😂
Може би тя в книгата е била на годините на братчето на Ренира Егон?
Като нищо...Joy
Мен ме напуши смях, когато милорд Ръката предложи на Визерис да ожени Ренира за малкия Егон. Scream
Дори и за Таргариените това май се оказва прекалено, защото Визерис беше потресен. Nerd

# 513
  • Варна
Деймън е чуден с къса коса...

# 514
На мен с дълга ми харесва май повече.

# 515
Ренира 2 мяза на Грета Тунберг Joy как да е, ще я видим. Изглежда по-лицеприятна от Ренира 1.

Прочетох, че смяната на актьорите ще стане в 5-и епизод, в който ще има 10 години скок напред. Трудно ще ми е да гледам Ема Дарси като Ренира, но и давам шанс да ме изненада. Smiley

Някой беше казал, че очаква рицаря на Рени да не оцелее. Гледам актьорът е букиран за 10 епизода, така че може би ще си е ок в 1-ви сезон.

# 516
  • София
С дълга коса по-възрастната Ренира изглежда добре, но в "оригиналния" си вид има нещо ужасно смущаващо.
Не вярвах, че мога да го кажа, но Деймън ми харесва с дълга коса повече , отколкото с къса. Намирам мъжете с дълги коси за не много привлекателни.

# 517
Прочетох "Принцът ренегат" - досега историята е съвсем близо до разказаната там по линия на общата посока. Ако някой като мен е много нетърпелив, може да го направи и той. Историята я има в читанка. И съвсем не е дълга. Simple Smile

# 518
  • Варна
Не, по-голяма е от Ренира с пет години. Ленор е по-малък от Лена с две години.

Това, че я подмладяват Лена ме накара да мисля, че ще й орежат персонажа. Обаче в сериала ще я играят три актриси?!?!  Няма да умре млада.

# 519
Човекът, играещ Ренира 2, е небинарен. Не възприема себе си от нито единия пол. Затова ходи така откачено гримиран и фризиран.
Personal life
D'Arcy is non-binary and uses they/them pronouns.

# 520
  • Варна
Човекът, играещ Ренира 2, е небинарен. Не възприема себе си от нито единия пол. Затова ходи така откачено гримиран и фризиран.
Personal life
D'Arcy is non-binary and uses they/them pronouns.

Идеално!!! Като роди хиск на брой деца ще му помогне да реши! Simple Smile

# 521
На мен пък порасналата Рени ми харесва повечр. На младата актриса обратната захапка не мога да я преглътна.

# 522
  • The point of no return
Това искрено ме разсмя. Satisfied

Излиза ми тази новина от няколко дни, не знам доколко е вярна. Хенри Кавил и Елизабет Олсен са в преговори за участие във втория сезон.

# 523
# 524
Не бих казала, че само Мат Смит е добър актьор в сериала. Аз лично смятам, че тези, които играят Визерис, Ото и Ренира, също доста добре се представят.
На мен малката Ренира ми е голяма сладурана и досега съм приятно изненадана от играта й. Към голямата Ренира съм скептично настроена за момента. Чакам голямата Алисънт - много ме кефи актрисата още от Bates Motel.

Общи условия

Активация на акаунт