Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT

• 33 313
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Леко ми доскуча към средата тази серия, като че ли се увлякоха да дават как Визерис пие на лова. Simple Smile Но иначе си е топ.
Ренира ми е много дразнеща, непрекъснато се цупи на баща си като някакъв тийн, в книгите и симпатизирах повече, а не харесвах Алисънт, която тук ми допада.
Ларис Кривото Стъпало се появи, както и споменаха за Кокалотрошача, чакам с нетърпение да се задействат.

# 526
Кокалотрошача и го показаха - като се връщаше в лагера с глигана и всички я зяпаха. Той и се усмихваше мазно.

# 527
  • Варна
Като баща на две тийнейджърки: Да-цупят се; и Да-дразнещо е!

# 528
Ренира е на 17, на всичкото отгоре е принцеса. Според моите наблюдения, перфектно и реалистично си прави образа, освен това ми е много симпатична.
Алисънт ме дразни безкрайно, красива и умна, а страхлива и нервна. Няма сила на характера в нея, някак подмолно действа, тип" Аз не съм такава, как'Сийке!"

# 529
  • Варна
Алисънт съвсем директно си каза на музиканта: Аз съм кралицата и казвам да напуснеш.  Наистина най- доброто разрешение би било да се оженят Ренира и  Егон и да се приключи . Умен е Ото.

# 530
На мен не ми се струва най-доброто по следната причина - тя трябва да го чака 12 години, за да си легнат. Нали уж на 14 можеше. Тогава тя ще е на 29-30, а те нали уж имат проблеми с бременностите. Губи едно 10 години в опити, на по-късна възраст (за тях, не за нас Grinning) , може и да не успее да износи - както майка си.

# 531
  • Варна
Този риск винаги съществува. Може да си направи копеле, това важи и за брат и обаче....

# 532
Алисънт съвсем директно си каза на музиканта: Аз съм кралицата и казвам да напуснеш.  Наистина най- доброто разрешение би било да се оженят Ренира и  Егон и да се приключи . Умен е Ото.

А, най-лесно е да се озъбиш на някой, който е никой. Пред баща си не показва такъв характер.
Съгласна съм с лейди Рамкин за Алисънт. Това ме дразни в нея.

# 533
  • Варна
Не е добра идея да вържеш гневен тийн за малко дете за 15г. А правенето на копеле щеше да доведе до същи низ от събития. Накрая някой щеше да я отровови за да стане Егон II крал без проблеми.

Хубав брак би бил директно с Демън. Тя е единствения човек, който може да се оправя с него. Вероятноста за копелета е нула! Оттам и загубата на заклети мечове ...

# 534
Е, тя Алисант се "озъби" щот Ренира и се правеше на интересна. Принцесата заповядва. Ответ - Кралицата заповядва. А и тя е Кралица, колкото и на Ренира да не и харесва. Те са две млади момичета и реакциите им са първосигнални. Нямат опита, а и времето, което с напредването си ги учи. Деца се правят на принцеси и кралици, но не на игра, а наистина.

# 535
  • Варна
Хубав брак би бил директно с Демън. Тя е единствения човек, който може да се оправя с него. Вероятноста за копелета е нула! Оттам и загубата на заклети мечове ...
Проблемът с първородния син на баща й остава. Пък и чичото е женен.

Джаста -праста, точно. Мериха си авторитета . Не става въпрос за това да се озъби на конкретния музикант.

# 536
Таргите не могат ли да си вземат повече от 1 жена? Нали Егон е бил така с двете си сестри?

# 537
  • Варна
Таргите не могат ли да си вземат повече от 1 жена? Нали Егон е бил така с двете си сестри?
Егон е бил крал, а не консорт. Какъв ще е статута на първата жена на консорта? Може ли кралицата да е втора съпруга?
Като цяло е унизително положение за една действаща кралица.

# 538
Ако не бъркам, Егон Завоевателя май е поледният многоженец. Тази им традиция не се запазва, за разлика от инцеста.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 14:52 от The One True King

# 539
Доколкото помня още не е бил крал като си ги е взел за жени. После коя е била кралицата от двете реално?

Общи условия

Активация на акаунт