Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT

• 33 263
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • Вестерос
Няма смисъл да спорите с Лорда , знаете 😁

# 632
  • София
Страхотен епизод!
Леле. Такъв сексуален заряд между Демън и Ренира, че даже не ми е неловко, че е инцест.

Ето какво аз видях.
Демън спретна интрига. Направи така, че да разпознаят Ренира в бордея. (нарочно ѝ свали шапката, а с тази коса тя е набиваща се на очи)
Доказа си, че тя го желае.
Отхвърли я, за да запази интереса ѝ към него.
Опита да я вземе с добро от Визерис.
Накара го да си размърда мозъка, като това доведе до отстраняването на Ото.
И направи всичко това гуляейки и влачейки се с махмурлук из тронната зала. Легенда! 😍

Ренира беше блестяща в лъжите, не трепна. Сега трябва да изпие чая, да налее вътре някаква гадост и да я излее показно и обидено пред баща си.

Определено Демън има тръпка към нея. Два момента забелязах в първите епизоди. Подаръкът, който тя носи и сега и въпросът на Мизария дали да не си сложи сребриста перука. Но това не означава, че властта не го вълнува. По-скоро е две в едно. Би получил и власт, и любима жена.

Може би Алисънт ще разбере, че Ренира я е лъгала и тогава ще се озлоби. Иначе тук ни я представят като жертва на амбициите на Ото.

Нямам търпение за следващия епизод.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 20:06 от Илит

# 633
  • Варна
Съгласна съм с всичко, само с това:
Отхвърли я, за да запази интереса ѝ към него.
не съм сигурна.

Показаха, че има сексуални проблеми Демън. Почти съм убедена, че въпреки заряда е нямало как да гръмне пушката. Много повече щеше да спечели ако бяха правили секс.

П.П. Интерес с отхвърляне можеш да запазиш на някой, който е презадоволен и по този начин да станеш интересен. В случая Ренира просто си прехвърли интереса върху този, който и беше под ръка.

# 634
Да, също не мисля, че се спря заради някакъв план. Сексуални проблеми или събудили се морални задръжки, въпрос на догадки, но не беше със задна мисъл.

# 635
  • Варна
Аз също мисля, че Демън има морални граници, образът е по-дълбок от колкото изглежда. Тая серия загатна и за интелект. Simple Smile

# 636
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Аз пък си мисля, че много искаше и щеше да си я изпраска, както си
му е редът. Но, едно на ръка, че това е сериал и не се знае зрителите
как ще приемат да видят макар и някакви режисирани кадри на зрял мъж
и младо момиче роднини да осъществяват инцест. Според мен си постлаха сценаристите
добре и сега някакси публиката ще преглътне и даже ще иска да види чичо и племенничка да се уважат.
И второ, оставиха си вратичка за следващите епизоди и играта
на котка и мишка между двамата. След някой и друг епизод ще си се награбят
и то страстно и както си трябва, но вече с възрастната Ренира и Деймън.
И все пак си мисля, че на него му пука за семейството и кръвта. Преследва си
целите, но той го вижда като запазване на техния ген и продължаване на рода от
двамата. Алисънт е чужда и е извън кръга на семейството, следователно и децата и.
Никога Деймън няма да ги приеме за 100%-тови Таргариени, както приема Ренира.

# 637
  • София
Върнах си точно сцената, както и тази в първи епизод със сексуалните "проблеми".

"Проблемът" беше във финала, не в старта. Предложението на Мизария беше да доведе девица със сребърна коса. После го утешаваше, че кралят няма как да го замени, тоест останах с впечатление, че е нещо психологическо.

В сцената с Ренира е уверен, усмихнат, отдръпва се, усмихва се, дразни я, после пак. Не е като ядосан или разочарован. Поне моето усещане е такова. Но може и погрешно да съм го схванала.

Моралният компас на Демън е странен, но го има. Лоялен е към брат си, все пак и въпреки всичко. Не съм сигурна, че с Ренира беше морал. Може би ще се изясни нататък. А може би не. Simple Smile

Но и аз съм на мнение, че му е много важно да запази кръвната линия. Според мен той вижда Ренира като единствената достойна за себе си и себе си като най-доброто за нея. Двамата заедно пък като най-доброто за кралството.

# 638
  • Варна
Jess!, не е само приумица на сериала. И в книгите /вече мога да го кажа, не е спойлер/ Демън и Ренира правят оргии, двамата и в тройки даже/, но тя запазва девствеността си.
Т.е. правят всичко без вагинално проникване.

П.П. Търсите морал, там където го няма. Simple Smile Единственото близко до морал чувство на Демън е честолюбието.

П.П.
Но, едно на ръка, че това е сериал и не се знае зрителите
как ще приемат да видят макар и някакви режисирани кадри на зрял мъж
и младо момиче роднини да осъществяват инцест.
Според мен си постлаха сценаристите
добре и сега някакси публиката ще преглътне и даже ще иска да види чичо и племенничка да се уважат.

Ренира е на 19, не е малолетна. Освен това зрителите вече са виждали Джон и Дани и Джайм и Церсей, така че с инцест едва ли някой ще ги шокира.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 21:49 от Хексе

# 639
Заради нещо друго се спира. Имаше момент, в който си стисна очите и стисна зъби преди да си тръгне. Не мисля, че са сексуални проблеми.
Скрит текст:
все пак има деца в бъдеще..

# 640
  • Варна
Е,не твърдя, че въобще не му става, а само отвреме-навреме...
хахаха... Боже, какви неща пиша в бг мамма.... JoyJoyJoy

# 641
  • Вестерос
Съвсем нормални 😁

# 642
П.П. Търсите морал, там където го няма. Simple Smile Единственото близко до морал чувство на Демън е честолюбието.
Абе има някакви задръжки по отношение на нея и се възпря да я обезчести. Аз така си го тълкувам. Опази я. Ето, че после пък я поиска за жена от Визерис. Както във втори епизод, когато и върна яйцето. Слабост му е тя.

# 643
  • Варна
Твърдо Нье! Simple Smile))))

# 644
О, Демъъъъън, още не съм изгледала епизода, но съм влюбена в него още откакто го видях и все повече и повече. Не мога да повярвам, че някой го определя като грозен, толкова е сексииииииии! Начинът по който говори, по който се движи...... ооо не мога, толкова е секси!!!!!!!!! Как е възможно. Заради него гледам сериала, не ме интересува нищо друго. На 30тата минута съм, само тази Алисънт, която гледа тавана и гадния стар крал, който не умее да задоволи жена си ми развалят тук настроението. После ще ви изчета, че нямах време да гледам епизода и да ви чета тези дни, просто не издръжах и трябваше да пиша. Само не разбрах... те направиха ли го, хем е неприятно да е в бордея първия път, но се радвам, ако преди да решат да я женят за някой друг поне да е била с него (аз не ги приемам като роднини още както ги видях в тронната зала в 1-и епизод и се влюбих в него).

Общи условия

Активация на акаунт