Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT

• 33 442
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Вестерос
Веско, до довечера се пише в спойлер!

# 241
  • The point of no return
Скрит текст:
Не е така, това е като Джон Сноу в Нощния страж- налива вино, но участва в Съвета! И как се наложи пред Ръката за избор на Бял страж без да й трепне окото ... впечатляващо. Много над Денерис, тя знаеше само Дракарис и до там.
Скрит текст:
Е, то само това беше, при избора на рицаря, защото баща й нареди тя да се занимае с него.

Иначе като е част от съвета защо веднага я отрязаха като предложи да пратят драконите да овладеят положението? Ренис беше права, че е все още пълен статист там.

После на вечерята с баща й той пак я отряза, когато тя се опита да говори по темата и й каза, че е малка и има още да учи. Не случайно, когато бяха в Септата с Алисънт тя се молеше баща й да види, че има хляб в нея и може да управлява.

# 242
  • Варна

Скрит текст:
Е, то само това беше, при избора на рицаря, защото баща й нареди тя да се занимае с него.

Иначе като е част от съвета защо веднага я отрязаха като предложи да пратят драконите да овладеят положението? Ренис беше права, че е все още пълен статист там.

После на вечерята с баща й той пак я отряза, когато тя се опита да говори по темата и й каза, че е малка и има още да учи. Не случайно, когато бяха в Септата с Алисънт тя се молеше баща й да види, че има хляб в нея и може да управлява.

Скрит текст:
А кой й нареди да ходи до Драконов камък и щеше ли да знае какво ще стане там, ако не наливаше вино в съвета?И някой наказа ли я? Ото Хайтауър си глътна граматиката като видя драконите. Hands V

# 243

Скрит текст:

Скрит текст:
А кой й нареди да ходи до Драконов камък и щеше ли да знае какво ще стане там, ако не наливаше вино в съвета?И някой наказа ли я? Ото Хайтауър си глътна граматиката като видя драконите. Hands V

Скрит текст:
О, да.... много се накефих, този жалкар как напълни гащите. Кой знае с какво пълзене е стигнал до този пост. Страхува се от нея, не му харесва колко е неконтролируема. И от драконите се страхува, отново поради същата причина. Тази сфера на влияние не може да се докопа с подлизурчене или като се напъхаш в нечие легло, драконите не се поддават на корупция Joy или ласкателства.

# 244
Такива епизоди харесвам,  без кървища.

Скрит текст:
Стана ли жал за приятелството на Ренира и Алисент, на имах предположение , че ще избере нея за жена , а не Лена.
Ренира ще си отмъсти на Алисент, сигурна съм, както и на баща си. Според мен ще се ожени с чичо си , но не знам как точно ще стане.
Бащата на Лена ,очаквах го , че ще измени на краля, като отиде при Демънд. Но защо ли си мисля , че Демънд ще има много кратък момент на възход?
Ренира е наистина много умна , скоро ще стане всички да подвият коляно и да осъзнаят, че тя е в пъти по - умна от баща си , който за мен лично е абсолютен неудачник и безполезен !

# 245
Изгледах,много ми хареса не само интрото,но и Ренира.Утре ще коментирам,че ми е трудно от тела със спойлера.

# 246
  • София
Прекрасен епизод. Без излишества, много премерен. Появата на Сиракс беше чудесна. Разговорът между Мисария и Демън малко не ми беше на място.

# 247
Ами личи си, че книжният първоизточник е кратка историческа хроника без диалози и детайлно развитие. В тези компоненти липсва повече дълбочина на моменти и тук отстъпва на GoT, но добрата история смятам, че ще компенсира това и не е чак такъв голям проблем.

# 248
  • Варна
Ами личи си, че книжният първоизточник е кратка историческа хроника без диалози и детайлно развитие. В тези компоненти липсва повече дълбочина на моменти и тук отстъпва на GoT, но добрата история смятам, че ще компенсира това и не е чак такъв голям проблем.
Дава им повече възможности за импровизация обаче, освен това често в книжния материал се допускат нещо, които са слухове, т.е. може да имаме "неточности" с книгите.
МОже би не смеят да се развихрят, те в първите сеозни и ДиД не смееха. Trollface
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Още се чудя дали наистина Кристън Коул е бил искрено влюбен и отхвърлен или просто някакъв сухар
Скрит текст:

Ренира ще си отмъсти на Алисент, сигурна съм, както и на баща си. Според мен ще се ожени с чичо си , но не знам как точно ще стане.
Бащата на Лена ,очаквах го , че ще измени на краля, като отиде при Демънд. Но защо ли си мисля , че Демънд ще има много кратък момент на възход?
Ренира е наистина много умна , скоро ще стане всички да подвият коляно и да осъзнаят, че тя е в пъти по - умна от баща си , който за мен лично е абсолютен неудачник и безполезен !

О, my sweet summer child... Hug

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 21:47 от Хексе

# 249
  • Варна
Скрит текст:
Веларион ще са интересните в сериала, интригите им са добре планирани.

Ще се наложи да прочета книгата ... Simple Smile

# 250
Аз отново гледам Игра на тронове, на 3-ти сезон, 4-та серия съм и там

въпрос към челите книгата:
Спойлер за филма!!!
Скрит текст:
.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 20:59 от LeSoleil

# 251
Жесток спойлер. Прецакала си се.

# 252
  • The point of no return
Веско-Варна
Скрит текст:

Скрит текст:
Тя действа по своя воля в тази ситуация. Направи го поради няколко причини. Едната точно, за да докаже, че може и не е просто едно невинно момиче, което заслужава само да налива вино и да е коронясана за пред хората. Другата е, че ставаше дума за драконовото яйце на починалия й брат, което тя лично му е избрала, нямаше как да не се трогне.

Баща й я нахока здраво, нали? Не я наказа сигурно, защото осъзна, че е намерила добро решение, но и рискът беше огромен. Деймън има дракон, който е доста по-голям от Сайракс, така че изходът можеше да е фатален. Бяха си на прага на мини война, но Деймън явно още не е готов да я отстрани или пък по-скоро премери риска и осъзна, че сега не е моментът. Нека не забравяме, че в писмото, което четоха, се беше обявил за законен престолонаследник, което никак не се хареса на Ренира. Предстои да видим докога ще има топли чувства между тях.

# 253
  • Варна
LeSoleil, верен е спойлера, но съгласи се  - Валар моргулис.
Веско-Варна, книгите са три: Принцесата и Кралицата, Принцът ренегат и Огън и кръв.

# 254
Жесток спойлер. Прецакала си се.
Скрит текст:
Каквоооооо Joy Ренира! Тази Ренира ще бъде изядена от дракон ...... ? Joy  Да не е някоя друга Ренира? В шок съм... как така.......... няма ли да бъде велик владетел... изядена от дракон.

Общи условия

Активация на акаунт