Набор 2003 - По собствен път

• 62 456
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
Говорил с домакинката. Толкоз. Имало и други като него. В съседната стая момчето даже плаща и по-високи сметки.
Уж е предупреден за духалката ама.....
Като се прибере пак ще отиде при домакинката.

# 496
  • дядовата ръкавичка
Честита Нова година! Здраве, късмет и сбъднати мечти!

Момичета, нахлувам в темата с малко странен въпрос. Дъщеря ми е набор 2002, преди година спечели Еuropass от Discover Europe. Миналата година следях темата ви покрай кандидатстудентската кампания, защото девойката кандидатства наново,  и забелязах, че има доста деца, които също са спечелили възможността за безплатно пътуване с влак в Европа. Та, въпросът ми е, ако има някой младеж/девойка, който още не е пътувал, а има желание и приключенски дух, може да се свърже с мен, съответно с нея. Реши, че ще пътува сама  (а, на мен не ми се иска) към края на февруари.

# 497
  • столицата
Моята дъщеря също беше одобрена и още не се е възползвала от възможността. Но февруари за нея не е опция. Те важат до юни, нали?

# 498
  • дядовата ръкавичка
Не, до края на февруари, мисля. Проверете все пак.

# 499
  • София
Моят син смята да пътува през февруари. Тепърва ще обмисля маршрута, но ще тръгне от Холандия. Също ще е сам и това ужасно ме притеснява.
Айяла, да го питам ли за подробности? Знам само, че много държи да ходи в Швейцария.

# 500
  • България, София
Честита 2023 година!
Нека да е здрава, успешна, щастлива, мирна, благодатна и спокойна!
Нека се сбъдват всички мечти!

# 501
  • Чикаго / София
Честита Нова Година момичета!

Да е здрава и късметлива за всички!

Ние днес изпратихме Дени за Валенсия и ми е много мъчно. Sad  Не знам кога пак ще си дойде. Много бързо минаха тези две седмици! Сега нея я чака сесия Януари, а аз започвам нова работа от Понеделник. Следновогодишната депресия може да започне сега Sad

# 502
  • София
Ирка, гуш.
Видях снимката ви от летището и беба как не пуска кака. Душици!

# 503
  • Бу-у-урга-а-ас
Здравейте! За много години! Не съм се вясвала от 100 години. Някак си като захапа учебната година, се успокоихме у дома и си подкарахме живота двамцата. Честно да ви призная, харесва ми този период от живота ни.
Студентът е в предсесийна агония. Правиха по не знам колко теста по всички предмети. Като му звънна или учи или се връща от поправки. Много му е трудно. Шегуваме се у дома, ама се надяваме поне да има един два изпита, които да вземе. Радвам се, че поне не се е отчаял. Вярвам, че ще успее!
Беше болен. Още се бори с кашлица. Пропусна цяла седмица лекции и упражнения почти.

# 504
Да си похваля момчето, че е изкарало изпита с много добра оценка. Днес беше, никакво време нямаше за подготовка. Много е уморено на мама детето.

# 505
  • София
Моят син имаше 3 изпита тази сесия - програмиране, физика и математика. Последният - математката, беше днес. Каза, че не може да не го е взел. Simple Smile Физиката е взета (тук получава личната ми похвала - все пак последно я учи в 10-ти клас и се предполагаше, че доста неща е позабравил) . Чакаме още оценката от първия изпит - програмирането. Вече 2 седмици минаха - няма и няма.
Не че не съм си сипала вино, за да отбележа успехите на "детето", но някак си .... иначе щеше да усещам вкуса, ако знаех със сигурност, че няма да ходи на нито една поправка. Simple Smile

Абе.... като си спомня от седмокласната година какви магии се правят с пиенето на вино.... може да се наложи да си сипя и втора чаша..... Simple Smile

# 506
Младежът от тази седмица е в сесия. Утре е първи изпит ако не се е освободил на предварителните. 4-ри предмета, 8-ем изпита.
Но те досега бяха постоянно в изпити, та вярвам, че е подготвен. Само да не го събори грип, вярвам, че ще се справи.

# 507
Рози във ФМИ ли беше момчето ти? То тяхното освобождаване е много странно. Аз едно време имах освобождаване и не ходех на изпит, сега правят някакви контролни изкарва оценки и критериите са толкова високи, че на мен лично ми е много жал за него. Последно беше на контролно в събота следобяд, прибра се, пое въздух в неделя и вчера дето е имал време да учи и днес на изпит. Яка работа.

Иначе моят се е освободил от задачи по Линейна Алгебра и има някакви надежди за ДИС, но там още не са излезли резултатите. Теорията по математика е отвратителна според мен.

Виви, твоят щом и физика учи, значи не е при моя Simple Smile
Аз му казах, че трябва да почерпи, пък той каза, че съм изпуснала момента, преди изпита се пиело Simple Smile ама ще сипя по  чашка, че днес до 2 часа не ми беше звъннал и чак се притесних какво се случва, в 9 сутринта излезе все пак.

Всички писахме, кой-къде, ама аз съм много разсеяна и не помня такива неща, моля за извинение.Flowers Hibiscus

# 508
  • София
Едно приятелско дете учи във ФМИ. Нещо от компютърните науки, но не знам точно какво. Винаги в била силна по математика, но сега не е взела някакъв колоквиум и не е допусната до изпит. Милото дете.
Моят син беше приет Информатика в СУ. Не знам как щеше да изкласи. Добре че избра ТУ. Simple Smile

# 509
Кошмарно е за тях. Съчувствам му на момичето. То критериите са голяма резачка. Аз едно време като бях си имаше скала от 3 до 6 когато е освобождаване, сега им искат 5-ци, за да ходят на теория. Ми аз това не го разбирам така?! То и тройката е положителна оценка Simple Smile

В ТУ физиката по мое време беше кошмарна, не че математиките или чертането бяха по-леки... Успех на всички деца, да се справят и да са по-спокойни през втория семестър, за да имат и хубаво лято Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт