Набор 2003 - По собствен път

• 62 453
  • 745
  •   2
Отговори
# 525
  • София
Моята мина отлично конферансите. Това са изпитите, на които в края на семестъра показват всички работи по Рисуване, Композиция, Живопис. Имаха доста приложни задачи, вкл. кинетични макети на билогичен вид. Сега почнаха изпитите. По някои е голям зор, защото не е учила в художествено училище и не знае почти нищо по история на изкуството. Отделно, че мама като говори не е случайно... хихихих. За тия изпити се чете през семестъра. Аз съм завършила ТУ, с ония изпити по физика и техническо чертане Wink Ама това са предмети, които можеш да учиш седмица преди изпита по конспект. А типа разказвателни предмети са си за дълго четене. Добре, че ходи на лекции запомня още там. Освен това прави добри записки. Знае си оценката по единия предмет, остават още две да ги разбере и да мине позледния изпит другата седмица. Вероятно ще се размине с лелеяната стипендия Wink

# 526
  • София
Да ги разменим? 😂 Моята е готова да се яви на история на изкуството срещу висшата математика другата седмица. 😃 Един вече взе на предварителна сесия, в петък са почвите и накрая тая пуста математика. Ще се черпим за тройка. 😃

# 527
  • София
Да ги разменим? 😂 Моята е готова да се яви на история на изкуството срещу висшата математика другата седмица. 😃 Един вече взе на предварителна сесия, в петък са почвите и накрая тая пуста математика. Ще се черпим за тройка. 😃
Мани! Ще видим и "нашата" оценка Simple Smile))

# 528
Маминото така се радва, че си е у дома, ама аз уж се опитвам да го глезя де, нали е в сесия. Днес излязъл с приятел от началните класове чак, че настоявал да се видят. Оказало се, че понеже му обяснявал задачи и онзи пък изкарал 5-ца на изпита, та предоволен и щастлив искал да почерпи. Питам го - утре от колко си, че ще излизам по центъра и ако ни съвпадат часовете мога да го метна до факултета, пък той се хили и ми се хвали - "Мамеее, вкъщи съм, в к ъ щ и" Grinning Толкова е доволен, че може да поседи по пижама, последно време се прибираше само да преспи у дома. Една вечер му казвам да дойде да го видим и той се шегува, че нямал мира от тия съквартиранти Satisfied

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 23:12 от blackcat6

# 529
  • Сливен
Наборите докараха и до първата сесия вече Grinning. Аз не успявам да се ориентирам колко точно изпита й остават - има към 4-5 с текуща оценка, един избираем, и 4 изпита от които от някой може да се освободи, засега - две шестица, и очаквани две оценки. Умишлено не ми се казва много за да си спести коментари от сорта "аз ти казвах да не оставяш всичко за накрая", аз се опитвам да не казвам нищо, но добре си се познаваме с детето. Изненадва ме приятно на фона на това как набързо избра тотално друга специалност накрая от тези, които коментирахме повече от година.
На дневен ред ми е по-скоро седмокласничката, която като че ли много не разбира че ще се явява на изпити - да се оплача тук, че в седмокласната тема някак не ми е комфортно и не влизам.. Grinning

# 530
  • Русе
Тинна, аз съм на същия хал. Не знам кой понапред да увикам да си събира акъла. Ооох.

Браво на всички набори, които са си взели изпитите Heart

# 531
И аз да се включа за края на семестъра.
Моята е имала изпит по история на изкуството с на Ваче щерката. А миналата седмица конферанс. За оценките малко ми се скара да не питам и ще я накарам да ми ги покаже, като си дойде през ваканцията... Много силно съм впечатлена от показаното на конферанса, колко талантливи деца има... Радвам се, че е в тази среда. В общежитието си имат група и се събират, рисуват или хапват заедно.
Ходи доста често на стол, дори и на този в студентски град. Даже си поръчва няколко порции и си ги слага в кутии (носи си ги, там не давали), за да има за още едно, две хранения.
От самото общежитие мога да се похваля, че е доволна от парното и топлата вода и хлебарките рязко са намалели.

# 532
  • България, София
Да почерпя за наборката - днес става на 20 години!
Да е здрава и успешна.

Да ти е жива и здрава! Да бъде обичана и щастлива, покрай студенството да среща добри и истински хора, все така да се радва на успехи и да сбъдва мечтите си!

При наборката все още предстои първи изпит на 30.01.
По биология е. От история на фармацията се освободи.
Този семестър са с 3 или 4 изпита. Но следващият ще бъде по - тежък.

# 533
  • гр. София
Да се включа и аз тук - успешно премина нашата щерка през първия семестър! Справила се е по всичките предмети!  Hands V
Напред към втория блок! Simple Smile
Свикна вече с Хага. Всичко там от университета им е уредено.

Благопожелания за щерката на Maria_P - да е здрава, честита, да сбъдва мечтите си! Birthday Gift Flowers Bouquet

# 534
  • София
Ходи доста често на стол, дори и на този в студентски град. Даже си поръчва няколко порции и си ги слага в кутии (носи си ги, там не давали), за да има за още едно, две хранения.
От самото общежитие мога да се похваля, че е доволна от парното и топлата вода и хлебарките рязко са намалели.
В стола на НАТФИЗ да ходи Simple Smile Там е супер храната. За хлебарките Айкън по-често и ще ги уморят трайно Simple Smile
Аз също бях впечатлена от конферансите. С голям интерес разгледах работите на всички деца. Впечалявам се и как се разбират, може би защото групите са малки, помагат си, по цял ден са заедно и са ааадски натоварени. Simple Smile

# 535
  • Бу-у-урга-а-ас
Току що, студентът ми писа, че вече 5 човека от неговата специалност са прекъснали. ФМИ - анализ на данни.

# 536
Ама защо се плашат? Още един семестър не е свършил все пак... Тъпо е да се обезкуражат след 1 изпит. При нас засега положението е под контрол, синът ми се е освободил от още едни задачи и е супер щастлив, но от целия поток някъде 15-18 човека се освобождават.

# 537
  • Варна
Току що, студентът ми писа, че вече 5 човека от неговата специалност са прекъснали. ФМИ - анализ на данни.
А сподели ли защо?

# 538
В коя специалност е? Компютърни науки или софтуерно инженерство?

# 539
Пише "Анализ на данни", сякаш е нова тази специалност...

Общи условия

Активация на акаунт