С какво ви дразнят свекървите? – 139

• 48 857
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
И няма лошо и от хубави примери, темата все пак е дразнене ,не  за   отстрелване. Не  е защо мразя свекървата.
Много добре написано, благодаря, Бор_яна! Heart

# 361
Оо, моята е същата ,чак искара курс за маникюристка на 51 г 😅 носи по къси рокли от мен дори ,а аз съм на 22 . Ужас понякога ме е гнус да я гледам

Много хубаво, че е изкарала курс,  както и че се грижи за вида си. Жената е в съвсем активна възраст, ако намекваш, че има любовен живот - съвсем нормално е.

# 362
  • Бургас
Курс тръгнала да кара на тази преклонна възраст 51 години.
Я да ляга да умира, че да не дразни младитИ. 😎

# 363
Ама как така на 51 ще прай нокти? Да се врежда за пенсия вече, какви са тия маникюри, външен вид? То грижата за себе си е само докато си на 20. После мреш.

# 364
Ужас.. Гнус я било да я гледа...
Майка ми е на 55 вече. Миналата година за сватбата ми си беше избрала страхотна рокля. Младежка, с тънки презрамки... 10 дни я убеждавах, че не е неприлична и си е тъкмо като за нея. Ми нвма нужда от бабешки дрехи. Защо да не изглежда добре?

# 365
Непристойно е. Старица в тюркоазено!

# 366
Лютиче,майка ти може,ама свекървата-не!

# 367
Имам чувството , че в темата има снахи с особена фиксация към свекървата като понятие .

# 368
  • Fort Worth, TX
Курс тръгнала да кара на тази преклонна възраст 51 години.
Я да ляга да умира, че да не дразни младитИ. 😎
Жената е млада.В пълното право е да прави и носи това, което й харесва.Да според девойката май точно това трябва да направи, щото я било гнус.

# 369
  • Бургас
Тъй де. Коментара ми беше ироничен, ако не се разбра.

# 370
Горката свекърва с такава снаха като Памелчето. В една друга тема започна да ни псува и да ни пожелава гробища. С такова възпитание, не знам как даже не те е изхвърлила като мръсно коте от дома си. Освен, че се грижи за себе си, жената явно е и търпелива.

# 371
  • Fort Worth, TX
Млада е още и зелена.Дано е жива и здрава , та ги докара и тя до 51.Аз съм на 47  Памелче с различен маникюр всеки две седмици, боядисвам се руса , нося рокли и шорти.Да шорти къси в най-различни цветове.Ходи се скрий и гнуси някъде другаде.Свекърва ти е е прекрасна възраст и може да прави каквото си иска.Пък ти се гнуси .Явно ти е много скучно, за да обръщаш внимание на роклите й колко били къси.

# 372
Креми , ама свекърва ли си???Щото ако си, веднага сваляй маникюра и обличай сивите безлични роби!
  Аз съм на 48 , тъща, не свекърва.Не нося къси поли и шорти,защото съм пълничка. Но една от най-близките ми приятелки е отдавна свекърва, ама какво тяло вади.....
   Като си помисля ,че ще имам и снаха някой ден, живот и здраве, не знам какво да очаквам и как да се обличам.

# 373
Аз съм чувала дъщеря да се оплаква от това, та не е запазена марка на снахите.
На 22 и аз съм си мислела, че 40 годишните са стари. Joy

# 374
Лютиче,майка ти може,ама свекървата-не!

Пък аз се чудя защо свекървата беше избрала друг модел рокля. Ето, за всичко си има причина Grinning

Общи условия

Активация на акаунт