С какво ви дразнят свекървите? – 139

• 48 531
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
Днес отидох да видя моя близка, свекърва ѝ беше там и след моята поява си тръгна, за да се видим на спокойствие. После получих горещи благодарности, прегръдки и целувки!!! от моята близка, че съм я отървала.
Аз бях все още млада и глупава, когато почина свекърва ми. Тя не беше много стока и искаше да ме шкартира (не успя, мъжът ми имаше вече една провалена от нея сериозна връзка и се преместихме набързо в друг дом, после и направо в друг град), ама и аз не бях много умна и не действах дипломатично. С настоящия мъж нямам живи свекъри и съжалявам, че не ги познавам изобщо.

# 31
^^за някои свеки никога няма подходяща снаха

# 32
Днес отидох да видя моя близка, свекърва ѝ беше там и след моята поява си тръгна, за да се видим на спокойствие. После получих горещи благодарности, прегръдки и целувки!!! от моята близка, че съм я отървала.

Е, пак добре дипломатично си е тръгнала. Можеше да висне и да не можете да си продумате Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 21:53 от Kateto_sv

# 33
Може и да не е защото се мразят. Има хора, с които няма какво да си кажеш, търсенето на тема за рзговор е мъчение, но си "длъжен" да прекараш някакво време с тях.
То и свекървата може затова да си е тръгнала с такава готовност, не от тактичност, ами с радост, че се е отървала от поредното обсъждане на времето.

# 34
Свекърва ми е свикнала да командва парада ,винаги ! С мъжа ми сме на едно мнение ,дори той я скастря доста остро понякога ,но вие кон с капаци виждали ли сте ?!Смятам да спрем до тук по темата и  благодаря,че срещнах разбиране !

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 08:23 от Dobriana32

# 35
  • Варна
Божеее, представям си моята свекърва да излезе, защото са ни дошли гости...🙄
Никакъв шанс!

# 36
  • Fort Worth, TX
Привет на всички.Имам си свекърва на гости за почти 5 месеца .Всичко е хубаво,ако не беше факта, че нея я е страх от кучета, а ние имаме два броя.Малък пинчер и Немска овчарка.Двамата са добри и верни приятели и членове на нашето семейство.Живеят вътре и имат достъп из цялата къща.НОК е много протектив.За да влезне мякой вкъщи трябвА да е с нас,  но пък разбере ли че е наш човек веднъж е дотам.Приема го и няма проблем.Обича да ходи еоколо хората ,да си набута главата в теб, за да я погалиш.Колкото пъти приближи до бабата тя се дърпа и вдига ръцете от паника.Те обичат да лежат ма диваните във всекидневната и да следят кой какво прави.А нок обича да върви след мен или мъжа ми независимо къде сме из къщата.Не знам как да к обесня,че те са така и са добри приятели.Днес в гледам от терасата излиза от тоалетната и си подава главата да ги види къде са.Вчера връщайки се от пазар се разлаяха.Тя се вцепени .Айде обеснявай пак ,че не лаят нея, а просто се радват да ни видятОт понеделник се връщам на работа и не знам как ще съжителстват.Варианта да ги затварям в друга стая няма да го бъде.Тя много добре знае че имаме кучета и те са нашите верни приятели.

# 37
Ами... Има хора, които просто ги е страх... Ще трябва или да свикне с тях, или да ги дебне паоцел ден, къде са.

Казвала ли е нещо друго, освен, че я е страх? Кое ви притеснява?

# 38
5 месеца и ще стои още Flushed
То това не е гостуване, а заселване.
Кучетата нищо няма да и направят, да свиква с тях. Как за 5 месеца не го е разбрала .

# 39
  • Fort Worth, TX
Начина по който реагира.Аз бях отвън на верандата с кафето и гледам какво става.Отваря се вратата на тоалетната и си подава главата гледа 5 мин затваря и след малко пак същото.Накрая реши да излезне и с е мушна в стаята.После пак същото само че от нейната стая.Не посмя да излезне и едно кафе да си направи.Те хайваните си лежаха и дремеха по диваните и дори не я отбелязаха.Направо е чудо.

# 40
Пращай я на гости на снахата. Simple Smile

# 41
Ще свикне. Няма къде да ходи.

# 42
Вашият дом - вашите правила Wink
Ние също имаме голямо куче, свека като дойде само пуфти, че я следва и че се пречка. Игнорирам, като не ѝ харесва, да не идва.

# 43
И майка ми имаше нужда от няколко дни до седмица да свикне, че ума куче и да си обере реакциите. Не станаха първи приятели, но свикнаха да съжителстват заедно.
Някои хора просто не обичат кучета и не искат да имат допирни точки с тях. Щом свеки е на гости, ще трябва да се съобразява с живущите и толкова.
Аз обапр никъде не прочетох да се държи лошо с животните. Така че тя как ще се чувства в тяхно присъствие си е изцяло нейн проблем . Ако ще да спи в тоалетната. Не виждам на теб защо ти пречи.

# 44
  • Blondeville
Откак се спасих на косъм от един голям дог  докато бях бременна (успях да затворя портата на двора точно преди да ми скочи) и откак глутница кучета скачаше по бебешката количка с бебето вътре, изпитвам неистов страх и буквално се вцепенявам от кучета. Не мога да го контролирам, може и свекървата на Креми да е така. Имам приятелка, с две големи кучета, буквално усещам как сърцето ми спира като вляза у тях, и тя ги прибира някъде заради мен. Е, не ѝ гостувам 5 месеца, та надали е голяма драма Grinning

Общи условия

Активация на акаунт