С какво ви дразнят свекървите? – 139

• 48 525
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Ако ще да спи в тоалетната.

Отваря се вратата на тоалетната и си подава главата гледа 5 мин затваря и след малко пак същото.Накрая реши да излезне и с е мушна в стаята.После пак същото само че от нейната стая.Не посмя да излезне и едно кафе да си направи.

Тези неща си ги представих в цвят и картина. Дълго се смях.

Ще свикне.

# 46
Има много хора, които се страхуват от кучета, както и хора, които са хапани от домашни кучета.  Щом се страхува, не е трябвало да идва за толкова дълго в дом, в който има толкова голямо куче, с което ще стои сама. В края на краищата, голям човек е, да се пази и да се движи на прибежки.

# 47
А не може ли поне на първо време и само докато сте навън, да ограничавате малко кучетата? Не знам какво ви е разположението в къщата, но да се купят накакви прегради, така че гостенката да не стои затворена само в стаята си?
Все пак и на кучетата няма да им стане нищо, ако една-две седмици не лежат на диваните, а някъде другаде. Свекървата постепенно ще свикне с тях.
Иначе обичам много кучета и съм гледала, да не ме помислите за кучемразка. Wink
Обаче пък смятам, че и когато човек е под чужд покрив, домакините, включая кучетата, трябва да се погрижат за него и това не включва само ядене и легло. Макар че при това положение, свекървата сигурно и от ядене ще се лишава, освен ако не се научи да крие нещичко в стаята си.

# 48
Радвам се отново да чета Креми.Помня  я от сагата със снахата.
Свекървата за пръв път ли идва у вас?Постепенно ще свикне с кучетата и те с нея.

# 49
Е колко да свикне? Тя е от 5 месеца там.

# 50
Свекървата е ЗА  5 месеца

# 51
  • Fort Worth, TX
Кучката ми е изключително уравновесена и спокойна.Тя лае само с причина или ако дребния я разлае.Знае команди и всичко което и се говори разбира.Карам бабата да й казва стани легни и я слуша.Днес дори я накарах да й хвърля тенис топка и КАЯ да й я носи.Добре си поиграха.Другият е като котка той спи под одеалото си цял ден.И аз и мъжа сто пъти казахме, че немската е супер куче и няма смисъл да се притеснява.Просто е изключителна лепка с внушителен размер за женска.Ще свикне.
Мей, за първи път й е.Майка идва 4 поредни години и е много ги обича и те нея.Храни ги разхожда ги .Много се разбират тримата.Кучетата не могат да я разделят .Ако единия се намести до нея другото и то пристига.😀

# 52
И аз се посмях от сърце. Мило е искреното желание на Креми да осигури комфорт за свекърва си, особено в тема за дразнещи свекърви.
Не знам причината за гостуванено и то толкова дълго, надали сега научава, че имате кучета, и въпреки това отива в такъв дом... не знам, освен да си стои в стаята през деня и вечер когато сте всички да я приобщавате дружно... май друг вариант няма.

# 53
Ще свикне.

# 54
За новите в темата- Креми живее в чужбина. Затова е толкова дълго гостуването.

# 55
Абе и аз живея в чужбина, ама няма начин някой да ми гостува 5 месеца.

# 56
От чужбина до чужбина има голяма разлика.
Едно е 2 часа със самолета, друго е 20 и билетът да струва 1000 долара.
Две седмици оправяш само часовата разлика.
Не знам къде живее Кремито всъщност, но ако е в Щатите или в Канада, не си струва пътуване под един месец. Ще бъде не гостуване, а кошмар.

# 57
Едно е месец, ако щеш два, ама пет месеца са прекалено много за моите нерви.

# 58
Е,майка и е идвала вече 4 пъти ,сигурно пак за 4-5 месеца,няма как да не поканят свекървата поне един път Пък и Креми има 3 момчета....

# 59
  • София
Страховете са ирационални и не слушат разумни доводи.
На Креми й пише къде живее - Тексас. Далече си е

Общи условия

Активация на акаунт