Много хубави въпроси зададе Рори72, от отговорите им зависят доооста неща.
Много сте ми забавни като говорите за лична издръжка от единия партньор, когато живее в общо домакинство с другия. Освен ако не си делят всички разходи и касови бележки до стотинката, то не виждам за какво лични пари говорим. Когато има общ бюджет и приходи, то и разходите са общи. Естествено, че при такова положение снахата има пълното право на мнение по въпроса къде отиват част от тези приходи и как могат да бъдат оптимизирани. А ако се планира и дете, пък, съвсем. Ми като ще е така, да си живеят отделно и да се срещат като гадженца, та мъжът лично да издържа майка си.
Егати лицемерието. Уж семейството било да се подкрепяме и помагаме, всички били важни, ама снахата да мълчи тами да се съгласява на всичко. Ми ок, да седне и тя вкъщи и да го играе домакиня, мъжът да му мисли как с неговите си пари да издържа всички.
Ще стане забавно, ако и нейните родители заяват, че искат пари.
Какво като свекървата е свикнала цял живот да виси на някого? Ще свикне да "виси" И на себе си.
Как не ѝ е било неудобно да виси на пенсията на майка си? Тежък случай на мързел е това.