Бързи здравословни въпроси и отговори – 36

• 32 382
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
След неспиращ цикъл ми изписаха дуфастон, след пиенето всичко се нормализира, кървенето спря, спрях дуфастона, дойде ми, свърши ми. След контролен преглед ми изписаха противозачатъчни за 3 месеца, започнах ги, пих ги 5 дни. Искам да ги спра още утре. Какво ще се случи с цикъла?

А защо искаш да ги спреш? Щом си започнала опаковката по-добре я довърши. Имаш ли някакви неразположения?

# 601
Имам, да.
Какво ще стане с цикъла, ако ги спра сега?

# 602
"Комбинирани" ли са? Не ги спирай без консултация с лекар. Цикъла може да стане още по-объркан в дългосрочен план. В краткосрочен какво ще стане не е толкова съществено.

# 603
Логест са, не знам какво значи комбинирани.

# 604
Точно такива са. "Пресъздават" хормоналните промени по време на цикъла (не менструацята), регулират уж. Не бива да се спират.

# 605
Благодаря.
Ако някой знае какво ще се случи с цикъла, ако ги спра сега, ще се радвам да получа отговор на конкретния въпрос, който съм задала, благодаря предварително.

# 606
  • София
Отговориха ти по-горе, че може да стане още по-объркан.
Консултирай се с назначилия ги.

# 607
  • София
Здравейте! Бях на кардиолог и при ехокардиографията се засече прескачане на сърцето, но не попитах това аритмия ли е,екстрасистоли ли,  прескачане/както се изрази лекаря/ -различни неща ли са?  Лечение не беше дадено

# 608
Прескачане и екстрасистоли е едно и също. Нормално е да имаш до 400 дневно. Не е нужно лечение, ако са малко.

# 609
  • София
Много благодаря!   Бях на лекар ..а нищо не попитах..
 А съм под силен стрес дълго време и какво ли не се случва в организма..

# 610
Стрес, цигари, недоспиване, алкохол, проблеми с ЩЖ, анемия - много неща вредят на сърцето и могат да причинят екстрасистоли.

# 611
  • София
Много благодаря!   Бях на лекар ..а нищо не попитах..
 А съм под силен стрес дълго време и какво ли не се случва в организма..

На първо време си вземете Магнезий. Случайно да имате рефлукс?

# 612
По повод на Магнезий - установих, че специално за екстрасистолите при мен има ефект единствено от гела на Абофарма. Пила съм на таблетки, най-различни видове, никакъв резултат няма. Но от този за мазане съм много доволна. През кожата се усвоява по-добре.

# 613
  • София
Аз съм доволна от този. С аритмия съм:

https://bemore.shop/bg/11-magcombo

# 614
  • София
<На първо време си вземете Магнезий. Случайно да имате рефлукс?>.

Не нямам рефлукс.

Общи условия

Активация на акаунт