Бързи здравословни въпроси и отговори – 36

• 31 409
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Ефикасен спрей за гърло при ангина има ли? Ама да може да се прилага с АБ...

# 616
Гранофурин. Има го на спрей вече.

# 617
  • София
<На първо време си вземете Магнезий. Случайно да имате рефлукс?>.

Не нямам рефлукс.

супер. Защото при мен аритмията беше провокирана от пристъпите на рефлукс.

# 618
Някой да е пил сероксат? Отзиви?

# 619
  • Sofia
Някой да е ползвал обезболяващи лепенки ?
Има ли ефект от тях ?

# 620
Някой да е ползвал обезболяващи лепенки ?
Има ли ефект от тях ?

Аз ползвам на Тианде два вида и съм доволна. Често при главоболие и синузитни кризи минавам с тях и без хапче. Също така при разни болежки по тялото съм ползвала - рамо, кръст, облекчават.

# 621
Каква може да е причината за редовно гадене (не съм бременна)? Почти всеки ден има поне 2-3 момента,в които много почва да ми се повдига и ям нещо солено докато ми размине ..но не си обяснявам причината..

# 622
  • София
И аз имах гадене около 10 дни ,сега ме боли глава  седмица само челно - да няма някакъв вирус с подобни симптоми?

# 623
Гранофурин. Има го на спрей вече.

Здравейте,
От къде го купувате? Гранофорин на спрей?

# 624
Не знам, аз имам стар, за мазане. Но има в аптеките, питай.
https://aptekanove.bg/rets-sprey-za-garlo-i-afti-28sastav-granof … -sprey-82696.html

# 625
И аз имах гадене около 10 дни ,сега ме боли глава  седмица само челно - да няма някакъв вирус с подобни симптоми?

Може би да...друга причина не откривам

# 626
При мен се оказа възпалено ухо… значи започна гърло, после хрема, после кашлица. И таман мисля, че се оправям… отидох при ЛЛ, даже се чудих дали изобщо да ходя, защото през деня вече се чувствах ок. Само това втрисане вечер вече цяла седмица. И се оказва възпалено ухо… сега капки и антибиотик. А ухо не ме е боляло, само заглъхнало ми беше от известно време… мислих, че пак имам целумен, защото пролетта имах, май на другото обаче. Въпросът ми е - откакто почнах капките, направо не чувам с това ухо… все едно не целумен, ми не знам какво имам вътре. Има ли опасност от перфорация на тъпанче? Много го мисля… в петък пак ще ходя.

# 627
Вземи направление от ЛЛ и отиди на УНГ.  Може ухото да има нужда от промивка, от там да е заглъхването. А такива капки и спрейове уж за "отлична ушна хигиена", могат голям проблем да докарат.

# 628
При спукано тъпанче капките са противопоказни. Капят се ако не е спукано още, до спукването.

За да не те боли явно е външен отит. Гадая.
А може и да не е открита причината за Т и да е изписан направо АБ...старата лл така правеше.

# 629
Антибиотични са капките, и антибиотик направо ми изписа да, така процедира ЛЛ. Каза, че е много възпалено, гледаше с отоскоп. В петък ще попитам пак за промивка. Пролетта ми проми другото ухо неговата заместничка, не ме е пращала на УНГ специално.

Общи условия

Активация на акаунт